Přejít na obsah

Fotka

GgStat - 1.1.33

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
292 odpovědí na toto téma

#141 jmeli

jmeli

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 10:00

Mám AutoStat 3.0.1.1 Nevím v čem byl problém, na jiném kompu mi to v té samé verzi a s tím samým nastavením běželo v pohodě. V profilu už to tedy mám OK.
  • 0

jmeli
Náš tým = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps) + GASP (statistika)

#142 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 11:15

Co jeste overit toto?

http://geoget.ararat...:spatna_cestina
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#143 jmeli

jmeli

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 11:43

Mám nový notebook s Win7 (dřív jsem měla WinXP), takže problém by mohl být v tomto. Opravdu tam mám špatnou češtinu (souradnice, formát casu). Projdu doporučené řešení. Dík!
  • 0

jmeli
Náš tým = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps) + GASP (statistika)

#144 DarkP

DarkP

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 17:51

Ahoj, provedl sem aktualizaci Geogetu a všech pluginů pro generování statistik, ale ve fázi Ggstatu dostávám chybu o templatu.. "Soubor se šablonou nenalezen." Resp. to hlásí Autostat... Co s tím?
  • 0

#145 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 185 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 18:08

Pokud pouzivas Autostat, tak v pokrocilem nastaveni (Autostatu) je moznost volby template souboru. Zvol si ten ktery chces pouzivat a melo by to fungovat.
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com

#146 DarkP

DarkP

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 20:06

^ Supr, dík. Už do toho pronikám a dokonce to i funguje :D
  • 0

#147 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 185 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 20:09

Template je zaklad vseho. Jak vypada statistika, co vsechno v ni je, to ovlivnuje prave soubor Template. Je to obycejny textak, takze se neboj experimentovat :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com

#148 Gecko

Gecko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 11:23

Po velke aktualizaci gc.com stranek, mi zacali blbnout finds by month. Grafy se nejak blbe zmensuji (viz muj profil). Nevedel byste nekdo co s tim?
  • 0

#149 spadi

spadi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 16:29

|Ahoj dotaz při generování statistik jsem si všiml následujících chyb nadmořská výška nejvýše položené keš je 662 metru ale já mám vyše položenou keš Soldea v Andoře která cca 2500 metrů nad mořem dále mi zmizela ze statistiky mapka evropy - co by tam mohlo být špatně mohu mít něco nevědomky nastaveno špatně??, díky za odpověď
  • 0
Garmin Oregon 300
www.haspirja.webnode.cz

#150 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 17:19

tak minimalne s tou vejskou koukni zda ma ta tvoje nejvyssi kes tag Elevation s hodnotou ty nadm. vysky.. pokud ne, musis projet kese skriptem Elevation. zmizela mapka evropy.. a v Template je urcite zadano, ze tam ma byt? :roll: grafy se nekomu zmensuji a nekomu ne, kazdy kdo to vyresil to vyresil jinak.. projdi si to tu par stranek zpatky a par posl. stranek u autostatu.. prvni co se doporucuje zkontrolovat jaka je nastaveny sirka statistik. mela by byt aspon nejak 720? 740?px
  • 0

#151 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 19:39

Rekl bych, ze pouzivas jiny template nez jsi pouzival na puvodni instalaci.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#152 Basin

Basin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 20:33

V geogetu jsem zadal nalezei asi třech dalších keší. Od té doby mi nejedou statistiky. Prostě se nevygeneruje nový soubor html. Po pár experimentech a odinstalování a znovunainstalování Autostatu mi to v ladícím režimu píše, že soubor %STATISTICS% je menší než 1 kb a pak ještě že není nalezen . Tém to vše skončí. Můžete mi někdo poradit jak to opravit??. Vše bych měl mít aktuální (pluginy. geoget atp.)- Děkuji
  • 0

#153 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 10:07

Autostat pred kopirovanim souboru na profil kontroluj, zda statistika probehla spravne. To poznava podle velikosti vysledneho souboru. POkud je mensi nez ... (vetsinou 9 bytu), znamena to, ze GgStat nepracuje tak, jak ma. V drtive vetsine pripadu je to kvuli chybne predane sablone. Zkontroluj, zda Autostat GgStatu predava spravne jmeno a cestu souboru se sablonou (template soubor) a zda tento soubor opravdu exisuje.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#154 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 20:16

protoze takhle tu aspon kazdou chvili nekdo nebreci ze mu to nic nedela a my aspon muzeme zacit tusit odkud vitr vane.

udelame skript na statistiky, kde nepujde nastavit ani ň a bude.
  • 0

#155 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 18:42

Ahoj, drobný dotaz, mám nainstalován AutoStat verzi 1.1.33 Ovšem při běhu programu mi to píše "GeoJarry chyba: Problém v HTTP komunikaci". Přitom všechny pluginy i GJ jsou aktualizované. Nevíte nějaké řešenít? GJ mám ve verzi 2.2.4. Přitom při aktualizaci pluginů mi to píše, že všechny jsou aktualizované... Předem díky.
  • 0

#156 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 19:08

Opravdu kdyz spustis Autostat, tak nahore v okne Autostatu ti sviti verze 3.0.1.1 ?
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#157 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 19:17

S474N napsal/a:
Opravdu kdyz spustis Autostat, tak nahore v okne Autostatu ti sviti verze 3.0.1.1 ?

Ahoj, omlouvám se, ta vezre co jsem psal u Autostatu byla u GgStatu..
Máš pravdu, nesvítí mi poslední verze, ale nevím, jak je to možné, protože když dám správu pluginů a vyhledat aktualizace, tak mi to novější nenajde :-( Už to opravuji.
  • 0

#158 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 19:21

Roman_Jaromer: klasika, proste tam mas nainstalovany dve verze AutoStatu a ty se tlucou. Takze znova nainstaluj AutoStat.
  • 0

#159 Zilin

Zilin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2011 - 22:15

Zdravím ;-) Snad mě neukamenujete, ale nepřišel jsem na to, jak přikázat Autostatu, aby ve statistikách vygenerovaných pomocí GASP ukazoval správný počet založených keší. Je konkrétně o to, že jsem v červenci 2009 našel keš GC1VHXQ, kterou jsem posléze letos adoptoval a poupravil k obrazu svému. Teď bych rád měl tuto keš ve statistikách zároveň jako nalezenou (ať nemám bordel v číslování logů) a zároveň jako založenou... Jak a co mám přinutit tak, aby to fungovalo jak já chci :D GeoGet, GASP i Autostat mám aktualizovaný, systém WinXP SP3
  • 0

#160 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2011 - 13:40

Divné, mám také jednu adoptovanou / nalezenou a počty mi sedí bez problémů. Možná jenom nemáš nově dotažené listingy založených keší. Mimochodem, u adoptované je slušné nechat někde v listlingu infomaci o adopci.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama