24 hodinové wherigo
Publikováno 26 May 2011 - 13:27
Publikováno 26 May 2011 - 14:04

Publikováno 26 May 2011 - 14:10

Publikováno 26 May 2011 - 14:17
Tiskar94 napsal/a:
poté co by padlo TTF bys tam tak minimálně rok nikoho neviděl)
Tak zlé by to nebylo - dlouhé multiny a jim podobné počiny jsou také navštěvovanější častěji než jednou za rok, byť jejich odlov trvá mnoho a mnoho hodin. Přece jen je určitá prestiž takovou kešku zvládnout.
Ohledně nápadu mě spíš napadá jiný problém - jak dlouho vydrží v provozu nejtrvalnivější přístroje umožňující hraní WIGa? Vím, že třeba se svým SE c702 na hraní delší než 6-8 hodin můžu zapomenout (pokud nebudu mít možnost píchnout se do sítě nebo přístroj vypínat).
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 26 May 2011 - 14:20
Ohledně nápadu mě spíš napadá jiný problém - jak dlouho vydrží v provozu nejtrvalnivější přístroje umožňující hraní WIGa? Vím, že třeba se svým SE c702 na hraní delší než 6-8 hodin můžu zapomenout (pokud nebudu mít možnost píchnout se do sítě nebo přístroj vypínat).
Ulozis, vypnes, vymenis baterku a jedes dal.
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 26 May 2011 - 14:23
polerok napsal/a:
Když to neklekne, tak proč ne. I když spíš hrát po dočerpání šťávy, protože náhradní baterky pro mobil si kvůli WIGu pořizovat asi bude málokterý nadšenec

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 26 May 2011 - 14:39
PaWcz napsal/a:
polerok napsal/a:
Když to neklekne, tak proč ne. I když spíš hrát po dočerpání šťávy, protože náhradní baterky pro mobil si kvůli WIGu pořizovat asi bude málokterý nadšenec
Já si náhradní baterky skr kešing nekupoval, mám sletovaný "zdroj"

Toto by byla opět výzva, jsou určitě blázni co by to chcěli dat.
Dál jsou lidi co by se jim chtěli vyrovnat, a nakonec takoví zvědavci jako já, co by si to taky museli zkusit...
Publikováno 26 May 2011 - 14:46
protože náhradní baterky pro mobil si kvůli WIGu pořizovat asi bude málokterý nadšenec
myslím, že pár by se nás našlo

nápad je to zajímavý, seriál mám rád a bylo by zajímavé hrát něco na jeho motiv, bohužel je to pro mě trochu z ruky takže jako betatester nepřipadám v uvahu. Ale věřím že bych v okolí našel pár šílenců co by se mnou na takovou akci vyrazili. Ted je tu jedno velké ale: určitě by mělo proběhnout několik okol betatestu na co nejvíce příštrojích, ono i zdánlivě jendoduché WIG může na jednom přístroji padat a na druhém (stejný typ) pojede bez potíží - samozřejmě je řeč o openWIGu.
Jediné co můžu je držet vám palec a doufat, že váš nápad zrealizujete.
Zatím nejdelší WIG jsou asi ty kapsova, já mám odehrané jedno a baterie na průměrném přístroji (nokia n97 s rok starou baterií) vydržela celou dobu se zapnutým openWIGem (cca 26 km pěško) a pokud by byly ve hře delší přesuny tak se dají řešit průběžným dobíjením v autě, to je dle mě to poslední co bych v případě hraní něčeho tak velkého řešil.
Publikováno 26 May 2011 - 15:00

Publikováno 26 May 2011 - 15:01
1. zda tu už náhodou něco takového třeba neexistuje, jak jsem psal na začátku, z dění okolo wheriga jsem zcela vypadnul
Sice mi chybí odehrát cca 16 wherigo, ale nevím o žádné podobné v ČR.
2. zda je to vůbec dobrý nápad či něco takového by nakonec kvůli svému rozsahu ani nemohlo být zábavou, spíše jen otročinou
3. jak vyřešit problém s umístěním hry: Ústecký kraj (kde v současné době žiji) nebo Praha
Nejdelší co jsme hráli bylo wherigo ITZ #01 - Cesko-Slovensko hledá Jamese Bonda a upřimně musím za sebe a např. MarHana říct, jsme rádi, že to máme za sebou a že nám zmizela ta ikona u HC.
Nejhorší na tom jsou právě ty dlouhé přejezdy autem, najezdíš spoustu kilometrů a hra má minimum děje.
Myslím si že by bylo zajimavé celou hru (mimo finálky) umístit do centra Prahy a udělat ji celou chodící nebo jezdící jen pomocí MHD, prostě se přiblížit ke stolní hře Fantom Prahy. Výhoda by byla, že i v noci najdeš nějaké to občerstvení (teplý čaj, horké kafe), nebudeš potřebovat auto a utrácet peníze za benzín, v KFC dobiješ ze zásuvky mobil, atd...
Nedokáži si moc představit, že bych jezdil v noci autem po nějakých dědinách v Ústeckým kraji, lezl někam na kopec, zapadl autem, zbudil psi ve vesnici atd...
4. zda by vůbec někdo byl ochoten takto postupně testovat jednotlivé úkoly
Pokud to bude v Praze, tak se testeři určitě najdou
5. cokoliv dalšího, co vás napadne.
- Jak už jsem psal výše, jezdící dlouhé keše nejsou moc v oblibě, je to jen o projetém benzínu.
- Pokud to bude ve velkém městě určitě to bude hrát více lidí - taková hra se lepší hraje v partě více kačerů už jen minimálně z toho důvodu, že když to někomu spadne tak se to dohraje na přístroji někoho jiného.
- Doporučuji si před tak velkým projektem zahrát tyto dvě noční wherigo keše: STAR WARS a Enigma jsou delší a noční, takže je na nich krásně vidět do kdy to ještě člověka baví a od kdy to je už jen o tom to mít hotové abych to probůh nemusel hrát znovu.
- Chirp bych tam vůbec nedával, když pominu fakt že by ho mohl někdo ukrást, tak problém je že v poslední době rapidně přibývá hráčů co hraje na mobilu a ti by si neškrtli.
Publikováno 26 May 2011 - 15:16
Publikováno 26 May 2011 - 15:22

Publikováno 26 May 2011 - 15:25
Sutech napsal/a:
A, to jsem zapomněl dopsat - z čistě technických důvodů by bylo možné hru hrát pouze a jedině na Oregonu či Coloradu, jiné možnosti by byly zablokované.
Věřím, že toto pobouří mnoho lidí, ale jak říkám - mám k tomu technické důvody...
Problém je, že to na 100% neošetříš. Je tu jistá skupina kačerů (nebudu jmenovat), která umí hacknout každou wherigo, takže akorát tímto krokem ublížíš těm poctivým hráčům co nemají Oregona nebo Colorado, že si to nebudou moc zahrát.
Právě z tohoto důvodu si můžeš u noční Enigmy hned na začátku vybrat zda chceš hrát nebo si jen zajít pro bod bez hry - ono to stejně nikdy neověříš, zda to ten člověk hrál nebo ne, protože po odehrání několika hráčů si stejně známe firmy jako např. Cambis půjdou jen pro finálku a pokud tam narazí na kódový zámek tak tu keš otevřou násilím.
Publikováno 26 May 2011 - 15:28
Publikováno 26 May 2011 - 15:34
Publikováno 26 May 2011 - 16:32
To si nemyslim - je porad jeste dost kaceru, kteri si radi zahraji neco narocnejsiho a opravdu zajimaveho - viz treba prave genialni Maxinohova Enigma - GC2BZHK. Navic, jak uz tu bylo receno, je prestizi, neco takoveho zmaknout, protoze tohle je o peknych par urovni vyse, nez treba sber mikrosek nekde podel cesty na power trailu ....Tiskar94 napsal/a: .... myslím, že poté co by padlo TTF bys tam tak minimálně rok nikoho neviděl.

Publikováno 26 May 2011 - 17:09
Maxinoha napsal/a:
Myslím si že by bylo zajimavé celou hru (mimo finálky) umístit do centra Prahy a udělat ji celou chodící nebo jezdící jen pomocí MHD, prostě se přiblížit ke stolní hře Fantom Prahy. Výhoda by byla, že i v noci najdeš nějaké to občerstvení (teplý čaj, horké kafe), nebudeš potřebovat auto a utrácet peníze za benzín, v KFC dobiješ ze zásuvky mobil, atd...
Nedokáži si moc představit, že bych jezdil v noci autem po nějakých dědinách v Ústeckým kraji, lezl někam na kopec, zapadl autem, zbudil psi ve vesnici atd...
K tomu řeknu jediné, zkusil jsi si někdy ve velkoměstě v centru najít pozdě v noci toaletu nebo klidné místo na odskočení? V tom má venkovské prostředí výhodu, že si je kam odskočit. Beru to z pozice pěšího kačera.
Publikováno 26 May 2011 - 18:12

Publikováno 26 May 2011 - 20:22
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů