k-lord napsal/a:
Tak napad zajimavy, ale jak uz tu jini psali tak zalezi, zda se vetsina hry stravi v aute nebo ne. Ono abych jel nekam x desitek km, abych tam zjistil jen, ze mam jen dalsich x km na opacnou stranu a tak 24 hodin to opravdu dekuji, ale pro me ne. navic si myslim, ze pro prespolni asi moc dobra nebude, samozrejme az na par vyjimek.
Osobne by se mi treba vic libila serie dvou ci tri wherigo kesi. Kazda by se musela odehrat v urcite denni dobe (v pripade 3 kesi v 8 hodinovych usecich). Kese by na sebe navazovaly a nemohly by se hrat nahodile ale postupne. Ke spusteni pokracovani by bylo nutne pouzit kod ziskany z predesle kese. Takto by tyto kese byly aktraktivni pro vice lidi a to i z jinych koutu republiky. Nemusely by se vsechny kese odehrat najednou a clovek si aspon zaloguje jednu ze serie po 8 hodinach hrani. Pro pokracovani by se dostavil nekdy v budoucnu, ale v presnou denni dobu, ve kterou skoncil kes predchozi.
Jen navrh.
;)
To má něco do sebe. To rozdělení. Ono se vůbec 24 dá dobře dělit. 2x12. 3x8. 4x6.

Případně v době modních powertrailů pak ideálně 24 hodinových wherigo.
To je sice psáno s jistou nadsázkou, ale když se nad tím člověk více zamyslí:
Získá si to pozornost samo od sebe (24 je více než 1), jako side effect se to více blíží reálnému času jednoho dílu zmíněného seriálu.
A mohlo by to být rozeseto kdekoliv po ČR, poměr motivace odlovu 24 modrých ikonek vs. cena pohonných hmot se pak krapet mění.

Pokud by to byl společný projekt, třeba pod společným nickem a o každou fyzickou kešku by se staral někdo jiný (ne nutně samozřejmě 24 lidí), mohla by fungovat i údržba a jistá životnost projektu by byla zaručena. Napadá mě třeba podobnost s projektem KHM, ale nejspíš to není úplně ideální přirovnání

Byl by to třeba takový geofranchising - ty bys dodal know-how (tj. cartridge 1-24), ostatní by se mohli zapojit třeba výrobou vymazleného kontejneru nebo vhodným umístěním v terénu - třeba blížícím se ději seriálu.
Utopie, co? Navíc od někoho, kdo marně kdysi vzdal daleko jednodušší projekt
GC1NT76 (něco jako "Call from Komorany", ale pro tři paralelně postupující teamy, které by si v rámci běžícího WIGu předávali postupové kódy, jež by jim odemykali další zóny) - a z tvorby wheriga taky dávno (avšak nenávratně) vypadnul;)...
PS: Buďte rádi, že mě nenapadlo 360 čtyřminutových cartridgí