Autor c:geo končí s vývojem aplikace, s groundspeakem není řeč.
Publikováno 28 červen 2011 - 13:24
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 28 červen 2011 - 13:24
WAW napsal/a:
Cože? c:geo je desetkrát pomalejší než Locus(To byl první důvod proč jsem Ho přestal používat). Navíc jde do kytek. Locus je navíc absolutně rezistentni proti změnám na webu geocaching.com a ty super funkce oceníš hlavně v terénu.
I ty kecko. Locus na tom sice zavisly neni, ale ten zdroj dat,ktery to pouziva, ano. Takze je to ve vysledku z blata do louze. (A cely ten system mel uz jednou taaakhle blizko k zaniku, kdyby se ho nechytl Arcao...)
Publikováno 28 červen 2011 - 13:30
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 28 červen 2011 - 14:36
Publikováno 28 červen 2011 - 14:41
No sam moc dobre vis, jak jsou na tom s implementaci cehokoliv noveho a jak neradi "vrtaji" do funkcniho.HaLuMa napsal/a:
Snadno. Reknou, ze stari iPhone aplikace nepodporuji, zablokuji anonymli prihlaseni, a basta. At si lide koupi novou verzi. Koukaji z toho nove prachy, tak mi rekni, proc by to Groundspeak neudelal?
BTW i kdyby zablokovali anonymni prihlaseni, tak to resi co? Vubec nic.
No to zalezi, ti sikovnejsi to maji bez reklam, ze jo.zLOST napsal/a:
co se tyce diskuze na tema proc web a ne api, tak odpoved je (podle myho) naprosto jednoducha - reklama a zisk z ni plynouci. proc asi idnes neni v plaintextu s par obrazkama, ale je zabordelenej bannerama?
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 28 červen 2011 - 20:17
Tohle neni problem jen aplikace c:geo, ale nas vsech - a vsech aplikaci, ktere nejsou oficialni.
Na jedne strane Groundspeak neni schopny vydat funkcni placenou(!) aplikaci a na druhe strane je zastup sikovnych vyvojaru, kteri toto zvladaji i zdarma ve svem volnem case. Ale to GS nepripusti, chce si za kazdou cenu zachovat kontrolu nad tokem $ takze radeji celou hru dusí jako zaba na prameni...
Viz carnerova slova: I really don't like their attitude - they'd like nothing better than to make every living and breathing thing on Earth pay for their low-quality services and applications.
Toto je zrejma vec na kterou denne narazi kazdy uzivatel gc.com a nemusite byt ani vyvojar. Uz pred mesicem jsem na svuj profil vyvesil pamflet Proč nejsem a nechci být PREMIUM MEMBER a vidim to jako jeden ze zpusobu, jak dat GS najevo, ze takhle je to spatne.
Nekoupim PM, poslu do sveta posledni 2 TB co uz mam koupene a na dalsi jim...
Owneri cachi pak muzou zaroven registrovat svoje cache na opencaching.cz / opencaching.com - pokud se z otevrenych alternativ stane dustojna konkurence gc.com bude to nejjistejsi zpusob jak probrat hochy z GS...
Publikováno 28 červen 2011 - 20:26
Promin, ale cca 25,- Kc z tveho trackovatelneho cisla je opravdu nevytrhne. Navic sdileni kesi s opencachingem je zhouba trackovatelnych veci. Staci se podivat, kolik toho mizi treba za rok v nemecku, protoze opencacheri to tahaji po svych kesich...Nekoupim PM, poslu do sveta posledni 2 TB co uz mam koupene a na dalsi jim...
Owneri cachi pak muzou zaroven registrovat svoje cache na opencaching.cz / opencaching.com - pokud se z otevrenych alternativ stane dustojna konkurence gc.com bude to nejjistejsi zpusob jak probrat hochy z GS...
Publikováno 10 srpen 2011 - 6:48
Publikováno 10 srpen 2011 - 7:29
tuxidou napsal/a:
Podstata problemu je vyrcena uz v nazvu tohoto tematu - "s groundspeakem neni rec".
Tohle neni problem jen aplikace c:geo, ale nas vsech - a vsech aplikaci, ktere nejsou oficialni.
Na jedne strane Groundspeak neni schopny vydat funkcni placenou(!) aplikaci a na druhe strane je zastup sikovnych vyvojaru, kteri toto zvladaji i zdarma ve svem volnem case. Ale to GS nepripusti, chce si za kazdou cenu zachovat kontrolu nad tokem $ takze radeji celou hru dusí jako zaba na prameni...
Viz carnerova slova: I really don't like their attitude - they'd like nothing better than to make every living and breathing thing on Earth pay for their low-quality services and applications.
Toto je zrejma vec na kterou denne narazi kazdy uzivatel gc.com a nemusite byt ani vyvojar. Uz pred mesicem jsem na svuj profil vyvesil pamflet Proč nejsem a nechci být PREMIUM MEMBER a vidim to jako jeden ze zpusobu, jak dat GS najevo, ze takhle je to spatne.
Nekoupim PM, poslu do sveta posledni 2 TB co uz mam koupene a na dalsi jim...
:D:D:D:D:D:D:D:D Díky, přesně toto jsem po ránu potřeboval
Publikováno 10 srpen 2011 - 8:58
Publikováno 10 srpen 2011 - 18:09
A ona placena ofiko aplikace nefunguje??? Proc mi to nikdo nerekl??? Pouzivam ji co vysla a nefunkcnosti jsem si nevsimnul. :D:D
Publikováno 10 srpen 2011 - 19:37
Mam rad tyhle radoby ironicke prispevky...1gato1 napsal/a:
A ona placena ofiko aplikace nefunguje??? Proc mi to nikdo nerekl??? Pouzivam ji co vysla a nefunkcnosti jsem si nevsimnul. :D:D
Funguje Ti (predpokladam, ze hovorime o android verzi) napr. zobrazovani additional waypointu? Protoze me u tehle aplikace jaksi ne. Nebo jak resis zadavani stages u multi kesi? Ono je to asi spis o tom, co od toho kdo ceka a potrebuje.
Oficialni aplikace je v android verzi podle me pouzitelna pouze omezene, coz je u placene aplikace takove...no smutne.
Publikováno 10 srpen 2011 - 20:09
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů