Přejít na obsah


Fotka

Geokačeří sny


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
22 odpovědí na toto téma

#21 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 8:45

Moc moc chaotické dneska. To takhle jdeme lesem po nějaké cestě, když tu najednou narazim na nějaký strom s logem gc, nápisem "souřadnice další stage" a těmi souřadnicemi. GPSka mi ještě nenaběhla, vydávám se po menší cestičce, zase jedna stage, potom na smrčku pověšená keška. Říkám: "Tyjo, to je ale krátká multina! Že bych to odlovil předpublikačně?" V tom mě ale někdo opravuje: "Koukni na ty názvy. Tohle je Jehličková, tamto je Kamínková. To budou minimálně tři multiny." Představuju si, jak sem v noci šlapu na kole a že bude asi obtížné získat FTF, ale přeci jen, zatím se logovat nebudu. Sejdeme z hor dolů k autu, mamka zapne GPSku nastavenou jako vždy na (vzdálenostně) nejkratší trasu a vyjíždíme. Nejdřív jedeme po pěkné silnici, pak odbočujeme na polní cestu, jednu prudkou zatáčku dokonce bereme smykem po čerstvě posekaném trávníku. Jó, holt nejkratší trasa. Vyjíždíme v nějaké vesničce, kde mi příjde že ji znám. Vystupuju z auta, projdu vesničkou, pořád na mě štěkají psy, jen s jedním jezevčíkem co za mnou přiběhne si rozumím. Dojdu tedy až za vesnici, tam je bouda s lavičkama, sednu si tam a vzpomenu si na nějakýho kačera, který v té vesnici bydlel a před dvěma lety zemřel. Příjde tam nějaký další kačer, sedne ke mně na lavičku a říká: "Tak ty už víš, že [cenzured] je mrtvá?" "Fakt? Ne, já jsem si vzpomněl na ftfkaře [.....], kterej bydlel v týhle vesnici. Ale aspoň to vysvětluje, proč mi s [.....] jako jediní neodepsali ani na přání k narozeninám." "Na koho že sis vzpomněl?" "Tys ho neznal?" Vytahuju z kapsy nějaký podivný malý stroječek fungující asi jako přehrávač videa, s tím že obraz se promítá nahoru nad stroječek - to mám snad z Futuramy bo co. Posunuju prstem promítaná videa a něco hledám: "Počkej. . . počkej. . . byl na slavnostním umístění jedný moji kešky. . . že by tady? . . . Ne, tady až!" Zastavuju video a významně ukazuju tomu kolegovi fotku zmíněného. Jemu to narozdíl ode mě nic neříká: "Neznám, ale ta keška vypadá zajímavě, tu ještě odlovenou nemám, nezajedem tam?" Samozřejmě že zrovna po tý písčitý cestě jede autobus (kéž by to tak vycházelo i v reálu), takže se tam jedem podívat. Říkám: "Nečekej ale nic převratnýho, je to obyčejná podzemní chodba pod starý hřbitovem." Dojdeme až na místo, když chceme slízt dolů, všimneme si nějaké osoby opodál, která zrovna schovává něco k nějakému pařezu. Jdeme tam, najdeme tam kešku s názvem "hrací". "To bude v kolizi," říkám. "Asi bych měl tu svoji kešku po dvou letech poslat k archivaci, nebo s tim bude mít ten nováček co sem dal tohle problémy, když to nepochopí." No bylo toho hodně, bylo to velmi chaotické, následně jsem se ještě zamotal do nějaké náboženské skupiny kde si mě zvolili jako svého vůdce a já se jim zoufale snažil utýct, ale o tom až někde jinde a někdy jindy.
  • 0

#22 bluetracer

bluetracer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2013 - 23:19

Po 6 letech aktivního kešování se mi poprvé zdálo o geocachingu. Teda drobné události z kačerského života se mi ve snech objevovaly už dřív, ale v noci na dnešek měl sen ryzí geonámět.

Byl jsem takhle služebně v malém městečku někde na hranici středních a východních Čech (myslím, že to byl Městec Králové, ale to není důležité). Ve volném čase jsem se podíval, jestli by se tu nedalo něco odlovit. S krabičkami to tady byla bída, ale co čert nechtěl, zrovna dneska se tu odehrával event, souřadky ukazovaly na místní koupaliště.

Vypravil jsem se na místo.

Kolem bazénu se vyskytovaly různě skupinky lidí v plavkách, celkem tak 30. Podotýkám, že děj se odehrával teď, v prosinci. :)

Bohužel nikdo z přítomných nevypadal vyloženě kačersky. Hovory vedli na vcelku obecná témata. Ani pokusy okukovat dívčí stehna, zda se na nich nevyskytuje vytetovaná ještěrka, nepřinesly kýžený výsledek. Takže jsem tam v zimním oblečení obcházel okolo nich a přemýšlel nad vhodnou formulací otázky, přece jenom přímočaré "nejste náhodou kačeři?" se mi nezdálo zrovna ideální.

Pak jsem se k jednomu hloučku přidal a navázal nenásilně hovor. Pozastavili se nad mým oblečením a přemluvili mě, abych se svlékl do spodního prádla a vlezl si do bazénu, jsem přece na koupališti. Když si to tak zpětně promítám, vlastně se tam nikdo jiný nekoupal, nicméně jsem naléhání podlehl a do ledové vody si vlezl. A pak jsem se probudil.

A včil, Freude, mudruj!


  • 0
Vložený obrázek

#23 TeamSolaris

TeamSolaris

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2013 - 10:33

Když jsme u těch bizarních snů, taky se s vámi o jeden podělím. Předem upozorňuji, že je celkem absurdní :D

Jsem člověk, který rád mluví před lidmi a má potenciál k vedení něčeho, proto asi ten sen.

Vím, že jsem mluvil za jednu uznávanou skupinu v GC před spoustou lidmi (nevím jestli to bylo přímo vedení společnosti nebo nějaký tým) a mluvil o nějakých novinách v GC, nějakých bezvadných keší a všichni mě bedlivě poslouchali. :D Já vím, velmi zajímavé :D


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama