Geocaching Challenges
Publikováno 27 srpen 2011 - 9:55
Publikováno 27 srpen 2011 - 9:58
Publikováno 27 srpen 2011 - 10:54
Tak je prostě neloguj?! Opravdu nechápu, proč všem ty challenge tak vadí. Uznávám, že je to sice jiná hra, ale přece se nepočítá do "statistik ulovených kešek" Opravdu mi přijde, že tato komunita někdy až příliš lpí na počtu odlovených... Není přece to stejné, když někdo odloví 300 nejlepších cachí v celé ČR a někdo jiný 300 okapovek v Brně... Challenges jsou prostě jiná hra, ale zobrazují se samostatně tak komu to sakra vadí?semik75 napsal/a:
Kdyz me to logovani nespnenych nebavi... me vlastne nebavi ani logovani splnenych. Je to naprostej paskvil... zlaty virtualky/earthky.
Publikováno 27 srpen 2011 - 11:06
Popina napsal/a:
Opravdu nechápu, proč všem ty challenge tak vadí. ... Challenges jsou prostě jiná hra, ale zobrazují se samostatně tak komu to sakra vadí?
No az tak uplne jina hra to neni kdyz se mi to nacpalo do profilu. Ja osobne cekam kdy se to zacne cpat na mapu a do PQ. Pak by mi to zacalo opravdu hodne vadit.
Ted se hlavne divim nad tim jak nesmyslne to implementovali.
Publikováno 27 srpen 2011 - 11:17
semik75 napsal/a:
No az tak uplne jina hra to neni kdyz se mi to nacpalo do profilu. Ja osobne cekam kdy se to zacne cpat na mapu a do PQ. Pak by mi to zacalo opravdu hodne vadit.
Krasne výmluvy proč budou vadit... Na mapě si je nemusíš zobrazovat tak jako jiné keše a do pq si je nemusíš posílat...
Publikováno 27 srpen 2011 - 11:26
Hamerinski napsal/a:
semik75 napsal/a:
Krasne výmluvy proč budou vadit... Na mapě si je nemusíš zobrazovat tak jako jiné keše a do pq si je nemusíš posílat...
Proste vadi.. a nemuzu si o tom postezovat na lamparne? Ja bych rekl ze muzu.
Hele, tobe nevadi ze si tu tramvaj mohl lognout uplne kdokoli? Me by to asi stvalo... skoda takovou vec zakladat a pak koukat jak tam loguje kdokoli?
Jedna z tech co jsem splnil je tahle: http://www.geocachin...w.aspx?cx=CX358 a koukni jak loguji ostatni. Pravda... budiz jim omluvou ze neumi cesky, ale stejne... napad celkem fajn ale loguje se to jak dik-za-bodovka.
Publikováno 27 srpen 2011 - 11:34
No já bych se nedivil kdyby to jedno označení stačilo.ivanbok napsal/a:
Snow. napsal/a:
Mě by spíš zajímalo jak funguje to samoschvalování. Dneska sem označil dvě čelenky jako nevhodné a už je tam nevidím, prej byly archivované. Tak nevím jestli k tomu stačí jen jedno označení, nebo jestli mě to zmizlo jen z mého účtu...
Jedno označení by stačit nemělo, až když se jich nasbírá víc tak jde do archivu.
Aspoň vidíš že to funguje
Nějak nechápu proč by wifi tramvaj neměla bejt v čelenkách. Však musíš jít ven, odchytit ji a vyfotit se a o tom to je ne? Každopádně tenhle ten stav je fakt ubohej. Najde se nějakej kretén, kterej nechápe a odpálí čelenku která je hratelná a není udělatelná od kompu. v téhle verzi je to akorát prostě pro zlost.
Snøw
Publikováno 27 srpen 2011 - 12:25
na tvym miste bych ji zalozil znovu, treba v2 ( jestli to jde) zatim to byla nejlepsi challenge. ale nove veci typu palindromy davaji tusit, ze snad bude lepe. tramvaj holt nasbirala v prvni vlne negative pts, ackoli si to nezaslouzila.Hamerinski napsal/a:
Tak "díky" za odpálení wifi tramvaje. Když už to nechcete hrát, tak hru nemrvte ostatním.
Publikováno 27 srpen 2011 - 12:36
Snøw
Publikováno 27 srpen 2011 - 16:12
2. Omezení zakládání čelenek jen pro PM není proto, že by PM byiy "nadkačeři", jak někteří uvádějí. Ale bylo by jednoduché si zřídit libovolný anonymní BM účet a škodit zakládáním většího počtu nesmyslných čelenek. Ostatní kačeři by nestačili takové paskvíly označovat a za nějakou dobu by je to přestalo bavit. Stačil by tak několik málo odpůrců čelenek a celý projekt by dokázali znemožnit (Možná by to ale mělo pozitivní dopad, protože by Zeměmluv musel nechat výzvy schvalovat retrívry.)
3. Čelenky nejsou od toho, abys udělal keš, kde nemůžeš dát krabu. Od toho je zde waymarking: "Jít na nějaké místo a zalogovat." Udělat tedy výzvu "Běž ke kostelu X" je nesmysl, to mohu udělat waymark. Ale pokud bych už napsal "Běž ke kostelu X, když je slunce v pozici Y, protože jen v tuto dobu proniká do kostela a nádherně osvětluje oltář.", to už je téma na výzvu, to se nedá nahradit ani keší, ani waymarkem. Vždy, pokud narazím na výzvu, která by se dala nahradit keší nebo waymarkem, dávám palec dolů.
Publikováno 27 srpen 2011 - 16:27
Publikováno 27 srpen 2011 - 17:30
rodinka veverek napsal/a:
3. Čelenky nejsou od toho, abys udělal keš, kde nemůžeš dát krabu.
Ale mely byt presne tohle - ve feedbacku bylo volani po navratu virtualek a challenges jsou na to odpoved. Waymarky jsou puvodne nahrazka locationlessek, po tech letech spis samostatna hra.
Čelenky me na prvni pohled nelakaji, zustanu u WM. Ma sve dlouhotrvajici nedostatky, ale listingy se tam psat daji rozumne, fotky nahravat taky, schvalovani funguje.
Zabavna situace: vybavuju si ze zdejsiho fora nekolikrat argument, proc nekdo nehleda a nezaklada WM - "ja hraju geocaching, WM je jina hra", a kdyz GS prisel s jinou jinou hrou, je o ni docela zajem. Mimochodem, kategorie Coordinate Palindromes je na WM od zacatku (zdedena z locationless).
Publikováno 27 srpen 2011 - 19:25
Publikováno 28 srpen 2011 - 14:05
Čelenky nejsou od toho, abys udělal keš, kde nemůžeš dát krabu. ... Vždy, pokud narazím na výzvu, která by se dala nahradit keší nebo waymarkem, dávám palec dolů.
A tohle pravidlo o challenge jsi nasel kde?
Viz GC.com: You might be challenged to hike the Inca Trail to Machu Picchu ... or take a picture of yourself walking through the Brandenburg Gate in Berlin
Pokud se nepletu, obe Groundspeekem zde uvadene situace by sly osetrit krabici/ krabicema.
Publikováno 28 srpen 2011 - 16:25
Tak tohle chování nechápu...rodinka veverek napsal/a:Vždy, pokud narazím na výzvu, která by se dala nahradit keší nebo waymarkem, dávám palec dolů.
Publikováno 29 srpen 2011 - 16:34
Tak jsem se taky koukl na některé výzvy a stala se jedna věc. Při prohlížení fotografií jsem narazil na EXPLOIT.
Je to jen planý poplach od AVASTU? Či mně tuto informaci mohou potvrdit i uživatelé co používají jiný antivir?
URL: http://img.groundspe...ebe998a2484.jpg
Infection: jpg:MS04-028 [Expl]
Publikováno 29 srpen 2011 - 16:48
EDIT: koukam, ze to take souvisi s tim, jak casto kdo aktualizuje Windows (ja kuprikladu aktualizuji okamzite pri novem update).
http://www.microsoft...n/MS04-028.mspx
EDIT2: tak koukam, ze je to rok 2004, co prosimte pouzivas za system?
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 29 srpen 2011 - 16:57
Publikováno 29 srpen 2011 - 16:59
Publikováno 29 srpen 2011 - 17:01
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů