Symbian Aplikace CacheMe
Publikováno 23 duben 2012 - 17:46
Publikováno 23 duben 2012 - 18:47
Publikováno 23 duben 2012 - 19:38
http://www.harbaum.o...eme/index.shtml
Beginning with version 0.9.0 of CacheMe we have switched from our custom GcBrowser to the official GcLive API. This change will hopefully end those problems arising from changes on the geocaching.com web site.
There are some disadvantages for non-premium members as explained in section "Schedule A" of the Geocaching.com API License Agreement.
Geocaching.com API License Agreement:
http://www.geocachin..._agreement.aspx
A to hlavní je až na konci pod "Schedule A":
a. Basic Members shall be limited to viewing full geocache details for up to 3 Geocaches per day. Prior to viewing the full details for each of the 3 geocache listings, the Basic Member must be notified of this restriction using text supplied by Groundspeak or, in the absence of text supplied by Groundspeak, text which is substantially similar to the text displayed in Exhibit B.
b. Geocache search results for Basic Members shall be limited to Traditional Geocache Listings only.
c. Basic Members may request full geocache details for non-Traditional Geocaches using the GC reference code; however, they will remain subject to the limitation of 3 as set forth in section 1a above.
Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
Publikováno 23 duben 2012 - 21:57
Publikováno 23 duben 2012 - 22:17
Publikováno 24 duben 2012 - 7:37
PIVNI PUPEK napsal/a:
Celá tato aplikace, je jeden velký šmejd a zbytečně vyhozené peníze. Vše fungovalo maximálně 1x za den, po dobu jednoho měsíce. Autor odmítá komunikovat, a instalovat každých X dní novou verzi, a po páté instalaci opět platit, za jednu a tu samou aplikaci, není nic jiného nežli zlodějna. Očekával bych, že zakoupená aplikace bude fungovat, když ne na věky, tak alespoň rok by fungovat mohla. Jenže nefunguje.
Eeeek? Aplikace mi funguje (ale jsem Premium member - a nově je to potřeba) a při instalaci nových verzí se samozřejmě znovu neplatí - v telefonu spustíš "Obchod" a až tě upozorní, že je nová verze, tak jí naupgraduje sám a zdarma...
Publikováno 24 duben 2012 - 7:48
PIVNI PUPEK napsal/a:
Celá tato aplikace, je jeden velký šmejd a zbytečně vyhozené peníze. Vše fungovalo maximálně 1x za den, po dobu jednoho měsíce. Autor odmítá komunikovat, a instalovat každých X dní novou verzi, a po páté instalaci opět platit, za jednu a tu samou aplikaci, není nic jiného nežli zlodějna. Očekával bych, že zakoupená aplikace bude fungovat, když ne na věky, tak alespoň rok by fungovat mohla. Jenže nefunguje.
neni nic lepsiho tedy nez si udelat vlastni;-) kdyz bude za neco stat, koupim si ji klidne za sto kacaku:-) myslim ze 50 kc za aplikaci ke ktere defacto nepotrebujes k.lovu nic jinyho(narozdil od podobnych jako j HG ci QT je 50 kc zlata cena)

Publikováno 24 duben 2012 - 7:55
MA-FI-AN napsal/a:
neni nic lepsiho tedy nez si udelat vlastni;-) kdyz bude za neco stat, koupim si ji klidne za sto kacaku:-) myslim ze 50 kc za aplikaci ke ktere defacto nepotrebujes k.lovu nic jinyho(narozdil od podobnych jako j HG ci QT je 50 kc zlata cena)
Myslím, že 50,kč za aplikaci, která nefunguje, je sakra moc.
p.s. umět si spíchnout vlastní aplikaci, tak nebudu nic stahovat. To dá rozum ne.
Publikováno 24 duben 2012 - 10:15
Publikováno 24 duben 2012 - 12:58
Když to vezmu z hlediska k jakému účelu jsem takovouto aplikaci chtěl, tak nefunguje vlastně nic.MA-FI-AN napsal/a:
co Ti presne nejde?
Co mi nefunguje:
1. mapy - z map mi funguje již jen nokia mapy (ty mám ale v nokii off-line)
2. keše - aplikace se na GC prostě nepřipojí
Co mi funguje:
On-line nokia mapy, ve kterých mohu rozbalit GPX. To je vše.
Sorry, ale na to mám Garmina.
Takže abych to shrnul.
Na plánované trasy mám Garmin. Chtěl jsem tedy něco, ocitnu li se někde neplánovaně, tedy k občasnému nouzovému použití.
Nejprve jsem měl staženou zkušební verzi, která sice s občasnými výpadky jakž takž fungovala. Po uplynutí zkušební doby, mi samozřejmě chcípla.
I přes své mouchy se aplikace zdála být použitelná, a tak jsem ji tedy zakoupil.
Placená aplikace chodila ale o poznání hůře, než ta zkušební, a na GC se byla ochotná připojit ne více než 1x za 24 hodin. Takto "fungovala" asi měsíc, a od té doby už se nepřipojila nikdy. Úspěšně jsem tedy tuto aplikaci použil asi tak 4x, a pak už byla nepoužitelná. Luxusně zaplacené čtyři podívání, jen co je pravda.
Další pokusy, nedej bože opět placené, s tímto polotovarem aplikace, již podnikat nehodlám. Již jsem se spálil. Takže pro mě funkčnost nula procent.
Je sice pravda že 50,kč jsem již v životě vyhodil za větší blbosti, ale z principu to naštve.
Napsal jsem zde jen svůj názor, k tomu si myslím že diskuse slouží. Bylo po mě žádáno upřesnění, zde tedy je, dál už se ale rozepisovat nechci.
Takže asi tak.

Publikováno 24 duben 2012 - 13:41
Publikováno 04 květen 2012 - 18:57

Publikováno 05 květen 2012 - 11:32
Publikováno 13 květen 2012 - 14:12
to Kolousek001:
Když CacheMe zrovna nefungovalo, naučil jsem se používat kombinaci HandyGeocaching + OVI maps (v mobilu off-line) + mapy.cz (aplikace v mobilu on-line (ne zobrazení ve web prohlížeči)). Když jsem vytvořil gpx, naimportoval do OVI maps, tak se to zobrazilo i v mapy.cz. V lese k nezaplacení (turistické cesty i sat zobrazení) a OVI tě dovede i ve městě autem. Jen se sem tam polňačka zobrazí jak super silnice.

Pokud chceš jet úplně off-line, asi ti nezbyde nic jiného než si pořídit nějakýho Garmina s mapama. Některé problémy bez netu v terénu nevyřešíš.

S III mini (N5800XM)
Publikováno 13 květen 2012 - 15:08
Publikováno 13 květen 2012 - 15:52
N.o.e. napsal/a:
Pokud chceš jet úplně off-line, asi ti nezbyde nic jiného než si pořídit nějakýho Garmina s mapama. Některé problémy bez netu v terénu nevyřešíš.
Ale vyřešíš. Garmin MobileXT na Symbianích telefonech bez problémů zobrazuje garminí (= v ČR velmi detailní) mapy bez nutnosti internetu.
Publikováno 18 červen 2012 - 17:47
Publikováno 18 červen 2012 - 19:16

S III mini (N5800XM)
Publikováno 18 červen 2012 - 19:23
S III mini (N5800XM)
Publikováno 19 červen 2012 - 16:18

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů