Přejít na obsah

Fotka

Symbian Aplikace CacheMe

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
173 odpovědí na toto téma

#101 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2012 - 17:46

no, ony se ukazuji vsechny cache, ale ikonu mají vsechny stejnou, a to ikonu tradicky.ale. jsou tam vsechny. ve chvily kdy jsou cache nahrany z gpx, ukazuji se korektne.. ale na live mape je to tqk jak.pisete. jinak 3 za den je pouze u nepodepsane verze zdarma, u placene by se melo ukazovat vse..
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#102 bucifal-cz

bucifal-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2012 - 18:47

Tak mám poslední verzi tu 9tku.Mám to placené..těch 50kč a opravdu to ukazuje jen tradičky a pouze 3 na den
  • 0

#103 Don82

Don82

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2012 - 19:38

To není primárně omezení CacheMe ale omezení rozhraní GC Live API, které CacheMe používá.

http://www.harbaum.o...eme/index.shtml

Beginning with version 0.9.0 of CacheMe we have switched from our custom GcBrowser to the official GcLive API. This change will hopefully end those problems arising from changes on the geocaching.com web site.
There are some disadvantages for non-premium members as explained in section "Schedule A" of the Geocaching.com API License Agreement.

Geocaching.com API License Agreement:
http://www.geocachin..._agreement.aspx

A to hlavní je až na konci pod "Schedule A":

a. Basic Members shall be limited to viewing full geocache details for up to 3 Geocaches per day. Prior to viewing the full details for each of the 3 geocache listings, the Basic Member must be notified of this restriction using text supplied by Groundspeak or, in the absence of text supplied by Groundspeak, text which is substantially similar to the text displayed in Exhibit B.
b. Geocache search results for Basic Members shall be limited to Traditional Geocache Listings only.
c. Basic Members may request full geocache details for non-Traditional Geocaches using the GC reference code; however, they will remain subject to the limitation of 3 as set forth in section 1a above.

• 0

Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.

#104 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2012 - 21:57

nebo takhle, uz sem to taky nekde cetl a vzpomnel si ze tam je neco o placeni a prehodil to :-D
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#105 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

• Members
  • PipPipPip
  • 333 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2012 - 22:17

Celá tato aplikace, je jeden velký šmejd a zbytečně vyhozené peníze. Vše fungovalo maximálně 1x za den, po dobu jednoho měsíce. Autor odmítá komunikovat, a instalovat každých X dní novou verzi, a po páté instalaci opět platit, za jednu a tu samou aplikaci, není nic jiného nežli zlodějna. Očekával bych, že zakoupená aplikace bude fungovat, když ne na věky, tak alespoň rok by fungovat mohla. Jenže nefunguje.
  • 0
Mám všech pět P: Pupek, platfus, plotýnky, protézu, a pravidelnou plynatost.

#106 hrouda

hrouda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 7:37

PIVNI PUPEK napsal/a:
Celá tato aplikace, je jeden velký šmejd a zbytečně vyhozené peníze. Vše fungovalo maximálně 1x za den, po dobu jednoho měsíce. Autor odmítá komunikovat, a instalovat každých X dní novou verzi, a po páté instalaci opět platit, za jednu a tu samou aplikaci, není nic jiného nežli zlodějna. Očekával bych, že zakoupená aplikace bude fungovat, když ne na věky, tak alespoň rok by fungovat mohla. Jenže nefunguje.

Eeeek? Aplikace mi funguje (ale jsem Premium member - a nově je to potřeba) a při instalaci nových verzí se samozřejmě znovu neplatí - v telefonu spustíš "Obchod" a až tě upozorní, že je nová verze, tak jí naupgraduje sám a zdarma...
  • 0

#107 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 7:48

PIVNI PUPEK napsal/a:

neni nic lepsiho tedy nez si udelat vlastni;-) kdyz bude za neco stat, koupim si ji klidne za sto kacaku:-) myslim ze 50 kc za aplikaci ke ktere defacto nepotrebujes k.lovu nic jinyho(narozdil od podobnych jako j HG ci QT je 50 kc zlata cena):)
  • 0

#108 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

• Members
  • PipPipPip
  • 333 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 7:55

MA-FI-AN napsal/a:
neni nic lepsiho tedy nez si udelat vlastni;-) kdyz bude za neco stat, koupim si ji klidne za sto kacaku:-) myslim ze 50 kc za aplikaci ke ktere defacto nepotrebujes k.lovu nic jinyho(narozdil od podobnych jako j HG ci QT je 50 kc zlata cena):)

Myslím, že 50,kč za aplikaci, která nefunguje, je sakra moc.
p.s. umět si spíchnout vlastní aplikaci, tak nebudu nic stahovat. To dá rozum ne.
  • 0

#109 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 10:15

treba pohodlnost? ta se s rozumem dost casto prici:-) jinak ja mam.za 50 kc aplikaci funkcni na 90% a jelikoz vim ze se dal a dal vyvyji, 90 je pro me zatim dostacujici:-) co Ti presne nejde? krom pripiminek zodpovezenych vyse?
  • 0

#110 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

• Members
  • PipPipPip
  • 333 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 12:58

MA-FI-AN napsal/a:
co Ti presne nejde?

Když to vezmu z hlediska k jakému účelu jsem takovouto aplikaci chtěl, tak nefunguje vlastně nic.
Co mi nefunguje:
1. mapy - z map mi funguje již jen nokia mapy (ty mám ale v nokii off-line)
2. keše - aplikace se na GC prostě nepřipojí

Co mi funguje:
On-line nokia mapy, ve kterých mohu rozbalit GPX. To je vše.
Sorry, ale na to mám Garmina.
Takže abych to shrnul.
Na plánované trasy mám Garmin. Chtěl jsem tedy něco, ocitnu li se někde neplánovaně, tedy k občasnému nouzovému použití.
Nejprve jsem měl staženou zkušební verzi, která sice s občasnými výpadky jakž takž fungovala. Po uplynutí zkušební doby, mi samozřejmě chcípla.
I přes své mouchy se aplikace zdála být použitelná, a tak jsem ji tedy zakoupil.
Placená aplikace chodila ale o poznání hůře, než ta zkušební, a na GC se byla ochotná připojit ne více než 1x za 24 hodin. Takto "fungovala" asi měsíc, a od té doby už se nepřipojila nikdy. Úspěšně jsem tedy tuto aplikaci použil asi tak 4x, a pak už byla nepoužitelná. Luxusně zaplacené čtyři podívání, jen co je pravda.
Další pokusy, nedej bože opět placené, s tímto polotovarem aplikace, již podnikat nehodlám. Již jsem se spálil. Takže pro mě funkčnost nula procent.
Je sice pravda že 50,kč jsem již v životě vyhodil za větší blbosti, ale z principu to naštve.
Napsal jsem zde jen svůj názor, k tomu si myslím že diskuse slouží. Bylo po mě žádáno upřesnění, zde tedy je, dál už se ale rozepisovat nechci.
Takže asi tak. B)
  • 0

#111 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 13:41

to je divny, to je divny, ja se s takovymy problemy nestetkal, pouzivam osm mqpy, stahovani online kdykoliv, jedina vada ze se ukazuji vsechny jako tradicky, ale to je to samy co v c:geo.. zkusil bych reinstall, ale to uz radej nezminuju:-D tak hodne stesti s nejakou jinou app:-)
  • 0

#112 LoschyTeg

LoschyTeg

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2012 - 18:57

Zdravím všechny. Sleduji vývoj diskuze na dané téma. Rád se podělím o své zkušenosti. Po té co jsme objevil tuto hru, začal jsme shánět vhodnou aplikaci pro svuj NOKIA C5-03. Objevil jsem "CACHEME". Po počáteční euforii, kdy aplikace fungovala na 100%, přišlo bohužel zklamání. Po výše zmiňovaných změnách, které začali někdy v únoru 2012, my dnes aplikace nefuguje. Vyzkoušel jsme všechno možný. Navíc v OVI suite se my zobrazuje hláška, že nová verze této aplikace, již není kompatibilní s moji C5-03. Tolik má zkušenost z touto aplikací :(
  • 0

#113 Kolousek001

Kolousek001

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 11:32

Zdravím, mám taky C5-03 a potřebuju s ní poradit! Naviguje se tady někdo podle tohohle telefonu? Sem uplnej začátečník s tímhle a tomu GPS tam vůbec nerozumím v tom telefonu a hlavně pořebuju vědět jestli se dá úspěšně navigovat naprosto bez internetu, protože ho v mobilu nemám a ani nechci protože nejsou peníze... Děkuju, nějakej stručnej návod by se mi hodil pokud ten mobil někdo máte...
  • 0

#114 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2012 - 14:12

Zdravím všechny čitatele. Tak po verzi 0.8.12 se kterou jsem byl nadmíru spokojen, konečně funkční verze 0.9.0. Jak se zdá, zobrazuje vše, jak má být. TRA, MYS, WHE, MUL, disable i found s příslušnými ikonami. Sice trvalo asi dva dny, než se mi ji podařilo regulerně nainstalovat, ale zatím spokojenost. Teď jsem koukal, že je již upgrade 0.9.1. Tak časem zkusím.

to Kolousek001:
Když CacheMe zrovna nefungovalo, naučil jsem se používat kombinaci HandyGeocaching + OVI maps (v mobilu off-line) + mapy.cz (aplikace v mobilu on-line (ne zobrazení ve web prohlížeči)). Když jsem vytvořil gpx, naimportoval do OVI maps, tak se to zobrazilo i v mapy.cz. V lese k nezaplacení (turistické cesty i sat zobrazení) a OVI tě dovede i ve městě autem. Jen se sem tam polňačka zobrazí jak super silnice. B)
Pokud chceš jet úplně off-line, asi ti nezbyde nic jiného než si pořídit nějakýho Garmina s mapama. Některé problémy bez netu v terénu nevyřešíš. B)
  • 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#115 Kolousek001

Kolousek001

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2012 - 15:08

No já to vyřešil tak, že si otevřu aplikaci Poloha a dám přidat orientační bod, ten si pojmenuju podle keše a nacvakám tam souřadnice, bohužel takle můžu hledat jen ty jednoduchý keše, nebo předem vypočtený souřadnice... Pak když si otevřu klasickou OVI mapy navigaci a dám mapu, tak ty body tam mám zobrazený a pak se můžu navigovat buď podle kompasu jenom a nebo přímo v ovi pěších mapách, akorát jak sou to body kdovíkde, tak mi to ukáže jen vzdušnou čáru k bodu, ale tak to není takovej problém přesnost docela ujde, ale bez netu trvá snad hodinu než se satelit připojí, takže ho musím zapínat už dobu předtím než vyrážím. A ten kompas občas ukazuje uplně někam mimo... Ale na tenhle typ telefonu a bez internetu mi to zatím stačí
  • 0

#116 hrouda

hrouda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2012 - 15:52

N.o.e. napsal/a:
Pokud chceš jet úplně off-line, asi ti nezbyde nic jiného než si pořídit nějakýho Garmina s mapama. Některé problémy bez netu v terénu nevyřešíš. B)

Ale vyřešíš. Garmin MobileXT na Symbianích telefonech bez problémů zobrazuje garminí (= v ČR velmi detailní) mapy bez nutnosti internetu.
  • 0

#117 Old Firehand

Old Firehand

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 17:47

Mohl bych se zapojit do vaší diskuze? Chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší program na geocaching do Symbianu. Mám Nokia C5-5MP se symbianem Anna. Dříve jsem si stáhl HG, ale zdálo se mi, že se musím připojit na internet a to nechci. Tak jsem si to odstranil. Teď tady čtu, že na symbian je nejlepší asi kombinace HG a CacheMe. Myslím, že se budu muset asi u každého programu připojovat na internet nebo jak je to. Vždyť z čeho se ty keše aktualizují nebo jak se můžu logovat, když nebudu na internetu? To mi prosím vysvětlete. Jak teda třeba ten HG nebo CM a další programy fungují? Jak tak různě čtu nejlepší ohlasy má HG. Díky za odpověď.
  • 0

#118 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 19:16

1) S HG se dá fungovat kompletně off-line, jen si musíš někde vytvořit kompletní gpx s listingem i napovědou (PM si na GC stahne komplet gpx, takhle jsem dal 101 dalmatinu + finalky + nějaký keše okolo cca 250 bodu a nespadlo to), pak jej lze naimportovat do HG. Výsledny Field Notes se opět dá vyexportovat z HG a následně nahrát na GC v PC. Takhle se dá vyhnout internetu v mobilu. Dle mého názoru také záleží jakým tempem hledáš a kolik na to máš času. Ona totiž off-line příprava taky něco zabere a v některých případech nepostihneš všechny možnosti. Jak jsem popsal výše, někam dojedeš, koukneš co je kolem, co zvládneš odlovíš a jedeš dál. 2) Začal jsem zkoušet Garmin MobileXT + TOPO PRO 3.1 Zatím se učím. Na jedné straně skvělý, když máš hotovou off-line přípravu a není dostupný GSM, na druhé straně trošku těžkopádnější import, přehlednost zobrazení. Třeba se mi to podaří vychytat tak, aby se v tom jednodušeji orientovalo. 3) Netvrdím, že je HG nejlepší, ale naučil jsem se ho používat a nedám na něj dopustit. Ale když sis vybral Symbian moc možností výběr nemáš. Možná ještě tak TrekBuddy, ale to nedokážu posoudit. 4) Cache me - aplikace, která mi dlouho pro tuto platformu chyběla. Bohužel pouze on-line mapy i když gpx si můžeš vytvořit svůj a následně ho zobrazit. Jen se potýkám s kritickým nedostatkem odkládací paměti v mobilu (N5800 - max 4,5MB a nedokážu ji nijak zvětšit - co jde instaluji na kartu, tam je místa dost). Momentálně si nedokážu představit fungování v terénu bez internetu. Ano, je to daň za nedostatek času a je to luxus za který se platí. B)
  • 0

S III mini (N5800XM)

#119 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 19:23

PS: Netrpělivě čekám na nové off-line mapy z mapy.cz. Doufám, že budou i na Symbian.
  • 0

S III mini (N5800XM)

#120 Old Firehand

Old Firehand

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2012 - 16:18

Nejsem lovec, který by lovil denně a už vůbec třeba 10 keší. Chodím stále do školy(a ještě alespoň 4 roky budu). Chtěl bych prostě něco, když budu na nějakém místě, kde jsem ještě nebyl tak, aby jsem tam také nějaké keše odlovil. Geocaching hraji rok, ale dříve jsem se tomu tolik nevěnoval, protože jsem neměl ani GPS ani mobil s GPS. To se ale změnilo. Takže tedˇmi to jde lépe,rychleji a užívám si to. Mám odloveno jen okolo 70-ti keší. Takže na mě trochu opatrně s těmy názvy jo :). Díky. Teď chci do mobilu nějakou aplikaci. HG jsi klidně stáhnu, když to najdu. Musíš mi ale vysvětlit co je to to gpx a kde se k tomu dájí stáhnout ty listingy s nápovědami. Dále co je to PM (myslím, že už jsem to někde slyšel). Vlatně bych potřeboval vysvětlit celý ten bod 1. Věcný dotaz: Jak si tam dám tu tabulku s ukrytýmy a odlovenými keškami? Počítám jako příloha, ale odkud.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama