Žebrání o souřadnice...
Publikováno 18 září 2011 - 12:57

Publikováno 18 září 2011 - 13:07
Publikováno 18 září 2011 - 13:15

Publikováno 18 září 2011 - 13:17

Publikováno 18 září 2011 - 13:51

Publikováno 18 září 2011 - 19:04
spuzva napsal/a:
krkoviczka napsal/a:
Jak reagujete na podobné emaily? Má cenu mu odpovídat ve stylu: "Geocaching přeci není jen o tom najít krabku, ale často o té "cestě" ke krabce." nebo radši neragujete vůbec? Stejný email mi už přišel potřetí a nejsem sám.
Pošli mu je, ne?? A't to může ulovit :-)
ano, pošli mu je, geocaching je o tom ulovit krabku...ta cesta ke kesi, to je jina hra:)
Publikováno 18 září 2011 - 19:05

Publikováno 18 září 2011 - 20:03
Publikováno 19 září 2011 - 16:46
Publikováno 19 září 2011 - 18:54
Publikováno 19 září 2011 - 19:21
Publikováno 19 září 2011 - 20:09
Myslíš, že je na čase, abych se to pokusil vyluštit?Dain a Olik napsal/a:
tak rozhodne za vsechno muze bentley a cmuchal, aneb vse zacalo uhlirem
.

a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 20 září 2011 - 14:32
Stewen napsal/a:
to krkoviczka: Myslel jsem, že aspoň na to něco řekneš, když už jsi založil topic, který obsahuje nad sto odpovědí.
...a ze sluchátka se ozvalo, ale prosím, beze všeho...
Já se samozřejmě ozvu, ale protože ještě pamatuji dobu "před Fejsbukem", vím, že nemusím spoilovat každý post...
Spousta lidí tu řekla spoustu názorů a o to mi šlo. Pěkně to napsal např. "MedoMys" (cituji "Kdyby měl každý autor poskytovat nápovědy a dovést každého k řešení, pak by ztratil pojem "obtížnost" smysl." nebo Modrak (cituji:"Me by zas prislo divne kdyby vsechny kese byly pro vsechny. Pak by totiz existovaly jen 1/1", hezky se rozepsal i "Barbieteam" a spousta dalších. Díky všem.
Nechci tu někoho očerňovat, je to věc každého, kde sežene souřadnice. Jestli ze záhadného seznamu finálek, výměnou, vyžebráním anebo se připojí ke "hře" a zkusí je vyluštit sám nebo s partičkou kamarádů.
Rád bych tu nakonec citoval svého skorojmenovce Krkovicku (cituji: "ano, pošli mu je, geocaching je o tom ulovit krabku...ta cesta ke kesi, to je jina hra...
Díky.
Publikováno 20 září 2011 - 17:31
krkoviczka napsal/a:
Stewen napsal/a:
to krkoviczka: Myslel jsem, že aspoň na to něco řekneš, když už jsi založil topic, který obsahuje nad sto odpovědí.
...a ze sluchátka se ozvalo, ale prosím, beze všeho...
Já se samozřejmě ozvu, ale protože ještě pamatuji dobu "před Fejsbukem", vím, že nemusím spoilovat každý post...
Spousta lidí tu řekla spoustu názorů a o to mi šlo. Pěkně to napsal např. "MedoMys" (cituji "Kdyby měl každý autor poskytovat nápovědy a dovést každého k řešení, pak by ztratil pojem "obtížnost" smysl." nebo Modrak (cituji:"Me by zas prislo divne kdyby vsechny kese byly pro vsechny. Pak by totiz existovaly jen 1/1", hezky se rozepsal i "Barbieteam" a spousta dalších. Díky všem.
Nechci tu někoho očerňovat, je to věc každého, kde sežene souřadnice. Jestli ze záhadného seznamu finálek, výměnou, vyžebráním anebo se připojí ke "hře" a zkusí je vyluštit sám nebo s partičkou kamarádů.
Rád bych tu nakonec citoval svého skorojmenovce Krkovicku (cituji: "ano, pošli mu je, geocaching je o tom ulovit krabku...ta cesta ke kesi, to je jina hra...
Díky.
Aha, spletl jsem si tě s tvým dvojčetem.
Tak raději neignoruj slušné žádosti na mail a přeposílej jim rovnou tyto citace. Člověka tim neurazíš a zároveň mu nevyplácneš finální souřadnice.

Publikováno 20 září 2011 - 21:14
kalgan napsal/a:
Nejhorší je myslet si že já jsem ten nejlepší kačer a můj názor je ten první.Prostě někdo má rád to někdo ono.Pokud owner udělá mysterku kterou vyluští pár lidí,pak musí počítat s tím že tu jeho krásnou keš jen tak někdo neuloví.A taky musí počítat s tím že se ty souřadnice prostě předávají.Bohužel na tom se nic nezmění.Taky bych byl naštvaný kdybych se pachtil měsíc s neuvěřitelnými šiframi a pak zjistil že je vlastně nikdo nepočítá.Že se jeden najde a pak už je to řetěz.
Máš pravdu, ale jestli reaguješ na můj příspěvek, tak je to trochu trochu mimo...
...já se právě svou "nej" mysterku snažil udělat tak, aby to pěkně odsýpalo, doma trochu navodit atmosféru a hurá do terénu.
Jen potřebuješ ten prvotní impulz, který to vše odstartuje...

Listing by, podle mě, měl být takový, aby k lovu lákal a ne od něj odrazoval.
...jen mám prostě smůlu, (nebo štěstí) že u nás lišky dávají dobrou noc a přezpolní kačeři radši loví tradičky.
Publikováno 20 září 2011 - 21:39

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů