Žebrání o souřadnice...
Publikováno 12 září 2011 - 7:58
Cituji z došlého emailu:
Zdarec,
Nejsem na luštění moc majstr, ale rád bych byl součástí této keše. Nenapovíte trochu jak luštit nebo rovnou možná radši souřadky první stage?
Díky, XYZ
User's Profile:
http://coord.info/XYZ
Publikováno 12 září 2011 - 8:02
Jak lustit bych klidne trochu napovedel, ale primo souradnice, to fakt ne...krkoviczka napsal/a:
Jak reagujete na podobné emaily?
...Nenapovíte trochu jak luštit nebo rovnou možná radši souřadky první stage?
Publikováno 12 září 2011 - 8:06
Publikováno 12 září 2011 - 8:07
Publikováno 12 září 2011 - 8:08
Smogeo napsal/a:
Já bych neřek, že normální. Normální je totiž ownera obcházet a ptát se pokoutně kámošů, nebo aspoň kačerů co už jsou na seznamu úspěšných nálezců.Pinokio.CZ napsal/a:O co ti de ? Úplně normální slušná prosba o pomoc.

Publikováno 12 září 2011 - 8:08

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 12 září 2011 - 8:10
Pinokio.CZ napsal/a:
O co ti de ? Úplně normální slušná prosba o pomoc.
V tomto případě mi jde o to, že dotyčný poslal identický email během posledního roku již 3x.
A právě PROTO SE PTÁM ostatních, jak to řeší... O TO MI JDE...
Publikováno 12 září 2011 - 8:12
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 12 září 2011 - 8:12
krkoviczka napsal/a:
Pinokio.CZ napsal/a:
V tomto případě mi jde o to, že dotyčný poslal identický email během posledního roku již 3x.
Možná kdybys mu hned napoprvé cokoli odpověděl, tak by ti víckrát nepsal.
Publikováno 12 září 2011 - 8:13
Parkis napsal/a:
Napovím, když to nepomůže tak nakopnu a když nepomůže ani to, tak klidně souřadnice dám. Každej na to luštění není a cení se i snaha, není potřeba házet lidem klacky pod nohy.
Tvůj názor se mi líbí. Možná ti někdy napíšu o nakopnutí.

Publikováno 12 září 2011 - 8:14
krkoviczka napsal/a:
Pinokio.CZ napsal/a:
No, a odpověděl jsi mu na ty předešlé dva ?
Když není Tobě jasné, jestli mu chceš nebo nechceš poradit, tak proč se na to ptáš ostatních ??
Pokud vím, tak nemalá část tvůrců mysterek ochotně radí a kontroluje souřadnice. Někdo Ti pošle rovnou řešení, někdo jen nasměruje ....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 12 září 2011 - 8:20

Publikováno 12 září 2011 - 8:21
krkoviczka napsal/a:
Jak reagujete na podobné emaily? Má cenu mu odpovídat ve stylu: "Geocaching přeci není jen o tom najít krabku, ale často o té "cestě" ke krabce." nebo radši neragujete vůbec? Stejný email mi už přišel potřetí a nejsem sám.
Cituji z došlého emailu:
Zdarec,
Nejsem na luštění moc majstr, ale rád bych byl součástí této keše. Nenapovíte trochu jak luštit nebo rovnou možná radši souřadky první stage?
Díky, Stewen11
User's Profile:
http://coord.info/PR3XMP4
Nu, luštit lecco mne docela baví. - Pokud to neznamená dlouhé hodiny prosezené u google. Ty rovnou ignoruji. Moc mi to ale nejde a kudy na šifry jsem zatím nepřišla vůbec. A občas ownerovi napíšu o pomoc. Zatím mi vždy pomoc přišla.
Ujišťuji tě, ža ačkoliv se nestydím, že pomoc potřebuji, milé by mi nebylo, kdybych objevila svůj nick zde s tvým slovním doprovodem. Nu ...musím si dát pozor na to, koho o pomoc požádat a koho ne.
Publikováno 12 září 2011 - 8:24
Publikováno 12 září 2011 - 8:27
kolombo napsal/a:
krkoviczka napsal/a:
Pinokio.CZ napsal/a:
No, a odpověděl jsi mu na ty předešlé dva ?
Když není Tobě jasné, jestli mu chceš nebo nechceš poradit, tak proč se na to ptáš ostatních ??
Pokud vím, tak nemalá část tvůrců mysterek ochotně radí a kontroluje souřadnice. Někdo Ti pošle rovnou řešení, někdo jen nasměruje ....
Na první jsem mu ODPOVĚDĚL ve stylu: "Finalku ti neřeknu, na nápovědu se zeptej ownera keše..."
Za par týdnů přišel identický email znovu...
A on se neptal na MOU mysterku...
Publikováno 12 září 2011 - 8:28
Publikováno 12 září 2011 - 8:30
S474N napsal/a:
Tak pokud jde o vlastni kes, tak je dle meho nazoru rozumne napovedet, pokud o cizi, tak slusne prehodit na dotycneho ownera.
Souhlas, pokud takový dotaz dostanu, odkazuji tazatele přímo na ownera keše. Pokud vím, tak většina ownerů napoví jsou-li tázáni a nechci jim lézt do zelí.
I když čas od času i trochu napovím, záleží na okolnostech. No ale moc často se mi to stejně nestává, mám většinou opačný problém, tedy že si s mysterkami sama nevím rady. :-)
Publikováno 12 září 2011 - 9:05
Publikováno 12 září 2011 - 9:06
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů