Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#441 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 12:50

mpik napsal/a:
To já asi o oranžový přijdu, sehnal jsem ho nedavno s 10. založenou.

třeba ne je tam plno jiných závislostí a podle mě je to spravedlivější
a hlavně to nenutí zakládat keše a o to jde :D

nicméně kdo si bude chtít zanechat původní počítání pásků tak může jsou tam oba způsoby
aspoň prozatím než se rozhodnu to odstranit definitivně !!
B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#442 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 13:19

DrakMrak napsal/a:

Netorack napsal/a:
Z nějakého důvodu mi BadgeGen začal u odznáčku za Vatikán ("The Vatican City State Cacher" ) ukazovat odznáček s vlajkou USA, konkrétně tenhle: http://gc.zlej.net/b/f/USAD.png. Přitom si nevybavuju nějakou změnu pluginu. Čím by to mohlo být?

to fakt teda netuším :D kouknu se na to...

Dík ;)
Mrkl jsem se třeba k dr.votovi a ten má u Vatikánu taky emerickou vlajku a navíc u Srbska vlajku Afghánistánu. Je to celkem sranda :P .
  • 0

#443 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 13:28

Netorack napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

Netorack napsal/a:
Z nějakého důvodu mi BadgeGen začal u odznáčku za Vatikán ("The Vatican City State Cacher" ) ukazovat odznáček s vlajkou USA, konkrétně tenhle: http://gc.zlej.net/b/f/USAD.png. Přitom si nevybavuju nějakou změnu pluginu. Čím by to mohlo být?

Dík ;)
Mrkl jsem se třeba k dr.votovi a ten má u Vatikánu taky emerickou vlajku a navíc u Srbska vlajku Afghánistánu. Je to celkem sranda :P .

Večer na to juknu kde se to tam bere ... je to divný protože jsem s tím nic nedělal jedině že by u gsaku něco dělali s tím fajlem co od nich stahuju... a podle kterého se státy organizují ... bude to nějaká pitomost
;)
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#444 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 13:36

Taky není zakládání a zakládání. Někdo udělá powertrail u cyklostezky, někdo sérii po zajímavých místech u řeky od pramene po ústí. Ale pravda, že jsem se do zakládání nenutil, to co jsem udělal naposled určitě díkbodovka není, taky po prvním týdnu návštěvy klesly skoro na nulu.
  • 0

#445 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 13:44

mpik napsal/a:
Taky není zakládání a zakládání. Někdo udělá powertrail u cyklostezky, někdo sérii po zajímavých místech u řeky od pramene po ústí. Ale pravda, že jsem se do zakládání nenutil, to co jsem udělal naposled určitě díkbodovka není, taky po prvním týdnu návštěvy klesly skoro na nulu.

já vím ale nicméně ty pásky motivovaly k zakládání a tak se to autor (NE JÁ) rozhodl překopat...
rozhodně nehodlám komentovat kvalitu keší a mám dvě podobné které jsou fajn ale holt se tam kačerům nechce a loví to jen ti co je zajímají zajímavá místa a nápady... takže skoro = 0
právě proto si myslím, že by pásky neměly motivovat k hromadnému zakládání dikzabodovek ale spíše nějak ke kvalitě keší o což se po novu snaží díky začlenění např FP...
B)
  • 0

#446 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 14:06

Netorack napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

Netorack napsal/a:

Dík ;)

ani jsem si nevšiml :D
Generoval jsem včera večer a pluginy snad byly všechny aktuální.
Ale je to hezké, že mne někdo bere jako etalon na evropské země, a to mi jich ještě pár chybí ;)B)
  • 0

#447 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 14:48

dr.vota napsal/a:
ani jsem si nevšiml :D
Generoval jsem včera večer a pluginy snad byly všechny aktuální.
Ale je to hezké, že mne někdo bere jako etalon na evropské země, a to mi jich ještě pár chybí ;)B)

Hehe. Jsem tak přemýšlel, kdo má odlovený Vatikán a generuje si odznáčky a napadls mě ty :P .
  • 0

#448 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 8:08

Jen tak mezi řečí ten Vatikán když se naimportuje do Geogetu se z neznámého důvodu označí jako US - tudíž odznáček se správně generuje "Emerickej" takže u mě není ošíbka ale GEOGET si někde nějak neumí poradit s Vtikánem a nebo fakt už amíci anektovali Vatíkán
:D
  • 0

#449 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 8:16

Co se týče Srbska tam vidím problém spíše u mě... jaksi neexistovalo a tím pádem asi není ani odznak ani interpretace kódu... s tím něco porobím :)
  • 0

#450 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 8:23

takže u mě Srbsko přidáno .... B) v nové verzi bude korektní odznak
  • 0

#451 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 9:15

DrakMrak napsal/a:
Jen tak mezi řečí ten Vatikán když se naimportuje do Geogetu se z neznámého důvodu označí jako US - tudíž odznáček se správně generuje "Emerickej" takže u mě není ošíbka ale GEOGET si někde nějak neumí poradit s Vtikánem a nebo fakt už amíci anektovali Vatíkán
:D

já mám u všech stát="Vatican City State", žádný USA
  • 0

#452 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 11:19

takže prozatimní řešení je:
editaci souboru gsiso3166.tab, kde se skoro na konci opravi zkratka u Vatikanu na VA. Po restartu Geogetu to pak uz bude v poradku.

s další verzí GeoGetu by mělo být už vše OK
  • 0

#453 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 14:31

4.2.0 - je na webu ... doufám, že se to bude zamlouvat a že sem v tom nenadělal moc lumpáren B)
  • 0

#454 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 14:55

Odkaz pod vygenerovaným páskem ukazuje na staré počítání, ještě s počty založených.
  • 0

#455 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 14:56

mpik napsal/a:
Odkaz pod vygenerovaným páskem ukazuje na staré počítání, ještě s počty založených.

dík opravím :) toho sem si nevšiml
  • 0

#456 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 17:37

No, je to jedno. Z oranžového jsem přešel na žlutý II,I. 62 bodů. Jen nějak nechápu systém toho počítání. To původní bylo jasné, jen vyzývalo k aktivitám, které se dnes už tak moc nepropagují. Pokud by se to využívalo ve větším měřítku, je to nějaké číslo sloužící k porovnání, ale jinak neříkající skoro nic. No, stejně jako počty bodů - rozdíl mezi Prahou a vesnicí, mezi motoristou a pěšákem, mezi turistou a powertrailistou, apod. No, ony ty statistiky zajímají většinou stejně jen toho, kdo si je generuje.
  • 0

#457 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 17:56

mpik napsal/a:
No, je to jedno. Z oranžového jsem přešel na žlutý II,I. 62 bodů. Jen nějak nechápu systém toho počítání. To původní bylo jasné, jen vyzývalo k aktivitám, které se dnes už tak moc nepropagují. Pokud by se to využívalo ve větším měřítku, je to nějaké číslo sloužící k porovnání, ale jinak neříkající skoro nic. No, stejně jako počty bodů - rozdíl mezi Prahou a vesnicí, mezi motoristou a pěšákem, mezi turistou a powertrailistou, apod.
No, ony ty statistiky zajímají většinou stejně jen toho, kdo si je generuje.

No comment :)
a nebo jo je to hezký...
  • 0

#458 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 18:00

mpik napsal/a:
No, ony ty statistiky zajímají většinou stejně jen toho, kdo si je generuje.

Souhlas a proto díky DrakMrakovi za postup na žlutý pásek. :D
  • 0

#459 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 18:38

Taky mi furt přijde, že to vysvětlení u pásků neodpovídá skutečnostii, pořád se mi zobrazuje systém počítající s počtem založených keší. Je to moje chyba, že nemůžu najít aktuální verzi, nebo jen není opravená ta stránka s vysvětlením?
  • 0

#460 Slashiik

Slashiik

Slashiik

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 19:02

+1, myslel jsem, ze se svoji aktivitou pri zakladani kesi zustanu na bilem a hle oranzovy pasek je tu :)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama