Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#401 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 11:56

DrakMrak napsal/a:
pomalu chystám další verzi kde bude zcela přepracované hodnocené pásků - dle nového podle mě lepšího systému a možná přibude pár zajímavých odznáčků pro naše specifika...
plus nějaké další úpravy
tak cca do 14 dnů bych měl dát verzi na okoštování B)

Už se těším.Nechci vyzvídat,ale nebude třeba odznáček za kanálovky?Ten by mohl vypadat zajímavě :D
  • 0

#402 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:05

kanálovky fakt ne vyhejbám se co to de odznáčkům co se zadávají ručně je to celkem opruz.... raději když se to dá někde vydedukovat z DB - takže měl by přibýt odznak pro měsíční odlovy (kdo víc za měsíc) - mělo by přibýt regionální členění rakouska (po okresech) - měl by přibýt odznak shrnující FTF, STF a TTF něco jako kolikrát kdo byl na bedně bez ohledu na to jestli první druhý nebo třetí... - možná přibude odznáček pro tvorbu waymarků (jestli budou data) - možná přibude odznáček pro hledače munzee (jestli budou rozumná data...) plus nové pásky komplet překopané plus pár fičurovin :D
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#403 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 564 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:05

DrakMrak napsal/a:
pomalu chystám další verzi kde bude zcela přepracované hodnocené pásků - dle nového podle mě lepšího systému a možná přibude pár zajímavých odznáčků pro naše specifika...
plus nějaké další úpravy

uz se taky tesim :-)) odznacky me docela berou...a kdyby pribyl takovej odznacek za stromovky tak bych byl rad...ale je pravda, ze kazdej novej odznacek je vitanej :-))
  • 0

#404 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 564 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:12

tak to tak vypada, ze me z novy verze nic moc nekapne :-(( tesil jsem se treba na Brno, nebo na Other velikost.... ale myslim, ze i to co se zadava rucne neni takovej problem - samo to beru z hlediska uzivatele, programatorsky je to treba problem
  • 0

#405 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:14

wabicek napsal/a:

willicz napsal/a:

Už se těším.Nechci vyzvídat,ale nebude třeba odznáček za kanálovky?Ten by mohl vypadat zajímavě :D

vsechny jeho levely by byly hnede :)

Nakonec,proč ne :-)
  • 0

#406 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:18

DrakMrak napsal/a:
plus nějaké další úpravy

no, hlavně ty počty založených keší jsou tam dost nereálné
  • 0

#407 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:19

Other velikosti nevím nad tím jsem zatím nepřemejšlel vůbec !! to by asi nebyl problém realizovat

Praha a Brno je malinko problematická...

Ručně zadávané nejsou problém po technické stránce ale po reálné stránce... sám to vidím u nočních nejsem to moc schopnej rozumě udržovat... ještě TB/GC/CWG to se dá Fotky taky se to dá ale hledat noční keše kdy co a jak už je problém a hlavně zpětně, stejnej problém budou kanálovky.... stromy by šly podle Attributu ale ten je novej a ne všechny stromovky ho mají nastavený takže je v tom taky binčus...

Pokud to mohu vytáhnout z DB je to OK pokud ne je to potíž a občas se porovnávají jabka s hruškama
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#408 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:23

dr.vota napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
plus nějaké další úpravy

to myslíš co ?
  • 0

#409 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 564 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:28

Other velikost, odznaky Praha a Brno me napadly, při pohledu na "To do" na Tvých stránkách... Chápu, že s ručním vyplňováním je problém, ale zase na druhou stranu, stejně vetšinou odznáčky a statistiky jsou jen pro mě...a málokdo z jinejch kačerů na ně kouká...takže je jen na mě, jestli si pro sebe budu udržovat ručně doplňovaný data aktuální... já bych osobně (ale plugin nedělám, takže nechci bejt za rádce) ručně vyplňovaný odznaky až tak neodsuzoval na odstrel....
  • 0

#410 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:31

:D neodsuzuju je ale nechce se mi do nich to je rozdíl .... ale zamyslím se co s tím...
  • 0

#411 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 564 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:34

DrakMrak napsal/a:
:D neodsuzuju je ale nechce se mi do nich to je rozdíl .... ale zamyslím se co s tím...

jestli se ti nechce, to je jina...ale samo ja to chapu a nemam s tim problem...ty ses autor a delas to zcela dobrovolne - ja bohuzel nijak nepomuzu, protoze v tohle smeru jsem analfabet (nebo alespon polovicni analfabet) :-)
  • 0

#412 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:39

:D ono za jedním odznáčkem je celkem dost práce se to nezdá - idea - aby to mělo smysl (nepopírám smysl kanálovek, stromovek a dalších ..ek) - grafika odznaku (snažím se to neodbýt - maloval sem všechny do jednoho ikdyž dost podle předloh ale grafika je malinko jiná než má GSAKový vzor) - zjistit meze aby to bylo rozumný (kanálovky, stromovky absolutně netuším) - a naprogramovat (to je asi to nejjednodušší) - otestovat ...
  • 0

#413 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:46

Rucne doplnvana cisla jsou problem take proto, ze se to tezko zjistuje zpetne. Pokud zapomenu u kesi za mesic hned pri logovani zvednout to cislo, pozdeji uz nevim, zda jsem kesku zapocetl nebo ne. Jedina moznost je resit to pres TAGy, to jde zpetne dohledat. Ale to uz vlastne neni tak moc rucne zadavana hodnota ;)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#414 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 12:48

gord napsal/a:
Rucne doplnvana cisla jsou problem take proto, ze se to tezko zjistuje zpetne. Pokud zapomenu u kesi za mesic hned pri logovani zvednout to cislo, pozdeji uz nevim, zda jsem kesku zapocetl nebo ne. Jedina moznost je resit to pres TAGy, to jde zpetne dohledat. Ale to uz vlastne neni tak moc rucne zadavana hodnota ;)

jo ale když zapomenu udělat TAG u nějaké keše tak jsem taky v troubě pokud to z něčeho přímo neleze... protože zpětně už leda prdlačky....

Zatím se určně zadávanejm věcem budu vyhejbat jak čert kříži pokud to půjde... B)
  • 0

#415 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 13:03

DrakMrak napsal/a:

dr.vota napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
pomalu chystám další verzi kde bude zcela přepracované hodnocené pásků

to myslíš co ?

na pásky potřebné počty založených keší jsou nereálně vysoké relativně k ostatním parametrům - to může tak akorát podporovat zbytečné zakládání nesmyslných PWT sérií
  • 0

#416 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 13:05

DrakMrak napsal/a:
jo ale když zapomenu udělat TAG u nějaké keše tak jsem taky v troubě pokud to z něčeho přímo neleze... protože zpětně už leda prdlačky....

Ale muses najit, kterym kesim jsi ten tag priradil a pripadne ho ke kesi, ktera ho nema, doplnit nebo naopak smazat. Takhle jsem to myslel, ze je to zpetne dohledatelne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#417 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 13:10

dr.vota napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

dr.vota napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
pomalu chystám další verzi kde bude zcela přepracované hodnocené pásků

to myslíš co ?

na pásky potřebné počty založených keší jsou nereálně vysoké relativně k ostatním parametrům - to může tak akorát podporovat zbytečné zakládání nesmyslných PWT sérií

nový systém není na skrytých keších závislý téměř vůbec podle mě právě z důvodu tvorby PWT to autoři překopali takže jedině odznak za skryté je to jediné motivační
ve starých páscích to bylo hodně na počtu skrytých keší...
viz: ZDE
  • 0

#418 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 13:11

gord napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

Ale muses najit, kterym kesim jsi ten tag priradil a pripadne ho ke kesi, ktera ho nema, doplnit nebo naopak smazat. Takhle jsem to myslel, ze je to zpetne dohledatelne.

To ano to je jasný
  • 0

#419 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2012 - 7:59

noe1 napsal/a:
Ahoj, tak jak jsem slíbil, prošel jsem ty počty WM založených našimi waymarkery - dost blbě se to hledá- tak jsem snad na nikoho výrazného nezapomněl. Rekord drží Dorcadion Team se 1831 založenými, dalších prvních 9 v pořadí se pohybuje v intervalu 500 - 1500. Na úrovni dvacítky se počty pohybují kolem 200 založených.

Pro odznak bych navrhoval (asi docela přísné) limity:

B20, S50, G75, P100, R200, Sa500, Em750, D1000

V zahraničí jsou borci s 20000+ B) WM, ale s těmi se nemá význam moc zabývat, že ;-)

koukám na posloupnosti který používám a ideální by bylo:

40, 100, 200, 300, 500, 700, 1000, 1500+

nebo

50, 100, 200, 300, 500, 800, 1200, 1800+

aby to úplně nevybočovalo z konceptu
  • 0

#420 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2012 - 8:36

ok.... budu se držet navrženého :) fakt do toho nevidím... no ono odznášek na odlovy je taky otázkou ....
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama