BadgeGen II
Publikováno 09 September 2013 - 19:08
Publikováno 09 September 2013 - 19:11
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 09 September 2013 - 19:11
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 09 September 2013 - 19:12

Publikováno 09 September 2013 - 19:15

Publikováno 09 September 2013 - 19:25

Publikováno 09 September 2013 - 19:34
DrakMrak napsal/a:
tak je tam nová verze...
Nebij mě :-D ale pořád tam ty odznáčky nemám

v souboru statelist.txt - jsou pořád ty státy jako předtím
v souboru statetag.txt je:
Czech Republic,CZ kraj,14
Austria,AT Land,9
Slovakia,SK kraj,8
Iceland,IS hluti,8
Hungary,HU megye,20
Publikováno 09 September 2013 - 19:37

Publikováno 09 September 2013 - 19:46

Publikováno 09 September 2013 - 19:58

já to shrnu i pro všechny ostatní...
Nový systém odznaků států je závislý na rozdělení keší skriptem DIVIDER (MENU: Pluginy/Nástroje/Divider) jinak to prostě nefunguje.
Důvody proč DIVIDER - pozvolna se přechází na dělení keší (sekerou) které není zavislé na GROUNDSPEAKU ale je závislé na DIVIDERU a polygonech které se mohou udělat a pozvolna dělají pro různé státy aby se daly statistiky dělat podrobněji i pro ty státy které groundspeak zatím nerozsekal nebo rozsekal blbě...
nectností je nutnost použít DIVIDERu
výhody - i keše které nejsou správně umístěny do nějakého kraje či okresu nebo jiné správní jednotky se zařadí...
takže verze 4.2.12 odstranila jeden můj překlep a vyjasnila situaci doufejme i pro další

Publikováno 10 September 2013 - 16:20
DrakMrak napsal/a:
nebo překonfiguruji na 10+ (bez web a virtual)což je reálné ale to počká až do doby kdy to dojde i těm na GSAKU, že je to pitomost...
Ahoj,
ja vim, ze se to to 100x resilo, ale na webu http://www.badgegen.com/badges.html je The Diverse Cacher Diamant za 10+, coz mysim je OK, ale nevim, jak moc se to lisi od GSAK verze. Ale asi se tam virtualka pocita, kdyz je na jejich verzi odznacku.
A jeste poznamka k tomu zrusenemu a nevypovidajicimu The Night Cacher:
Kdyz se aktualizuje to tvoje makro, tak pak skoro vsechny odznacky v case klesaji... jasne kesek a moznosti je vic, ale stejne... motivovalo me to lovit vic v noci :-)
Publikováno 10 September 2013 - 16:28

Publikováno 10 September 2013 - 16:42
DrakMrak napsal/a:
hehe tak koukám, že u GSAKU jim to došlo rychle, že 12+ je blbost takže super upravím to taký
co se týče toho nočního přemejšlím jak jinak odznáček existuje jen to musím pojmout jináč
JJ, staci jen pocet, stejne jako u osatatnich typu kesi... jen najit spravny pomer, aby lidi nenadavali pri pozdejsich zmenach pociani ;-)
Publikováno 10 September 2013 - 16:45
tak nějak... zkus navrhnout já pak na to vlítnu stejně musím upravit i ten změněnej odznak-PaD- napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
hehe tak koukám, že u GSAKU jim to došlo rychle, že 12+ je blbost takže super upravím to taký
co se týče toho nočního přemejšlím jak jinak odznáček existuje jen to musím pojmout jináč
JJ, staci jen pocet, stejne jako u osatatnich typu kesi... jen najit spravny pomer, aby lidi nenadavali pri pozdejsich zmenach pociani ;-)

Publikováno 10 September 2013 - 16:58
DrakMrak napsal/a:
tak nějak... zkus navrhnout já pak na to vlítnu stejně musím upravit i ten změněnej odznak-PaD- napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
JJ, staci jen pocet, stejne jako u osatatnich typu kesi... jen najit spravny pomer, aby lidi nenadavali pri pozdejsich zmenach pociani ;-)ještě před tejdnem tam bylo 12+
Asi bych to uparvil dle nejakeho stavajiciho pocitani:
Treba B-20, S-30, G-50, P-80, R-120, Sa-180, E-270, D-400+ Nebo max jen 300 ? Nebude to moc lehky?
A nebo to udelat ze se vezme max 1800 (rekne se, ze to bude odvozene od poctu D pro tradicky, at je jasne, ze kdyz se pohne treba odznacek pro tradicky, tak pak se pohne i tenhle) a nebo upravene pocitani z 1800 (zase svazano s maximem nejakeho bezneho a jasneho odznacku) * procet procent na puvodni odznacek (D byl tusim 50% ???) takze to by stacilo na D pak 900+. To myslim by bylo pochopitelne, protoze pak by se to pocitalo jako kazdy jiny typ kesky...
Tak a ted se mi chce ten zacatek smazat, prtoze prepocet v % z maxima tradicek se mi fakt libi :-D Ale ti, kteri zacinaji a lovi jen v noci si neskrtnou, ale neskrtnou si ani u ostatnich, takze to je OK.
Publikováno 10 September 2013 - 17:48
Publikováno 10 September 2013 - 18:05
No to je teda dobrý, a to teď, když jsem se díky tý úpravě na 12+ na ten odlov hodně keší za jeden den vybodla, jo? Těch 10 (bez webcam a virtual, který už mám vylovený) byh byla zřejmě dala, 9 určitě!DrakMrak napsal/a:
Tak moment, ten odznáček se přece netýká keší, který člověk ulovil v noci, alebrž nočních keší - t.j. keší, který lze lovit pouze v noci, což si představuju jako lítání po lese s baterkou, případně UV svítilnou a hledáí odrazek a podobně. Jinými slovy keše, který mají to označení nočky v atributu. Jinak by si člověk taky jako potápěčský keše mohl dát všechny keše, při jejichž odlovu se potápěl, například když se převrhl na kánoji při odlovu mostovkyzdeziz napsal/a:
Co to vzít jen podle tabulky den/hodina. Od 22 do 6 ráno=noční odlov.

Publikováno 10 September 2013 - 18:29
Nápodobně, mě k devíti chyběl Tvůj letterbox(i bez ME a webcam), ale zrovna byli řízkyJacka_dominikanka napsal/a:
No to je teda dobrý, a to teď, když jsem se díky tý úpravě na 12+ na ten odlov hodně keší za jeden den vybodla, jo? Těch 10 (bez webcam a virtual, který už mám vylovený) byh byla zřejmě dala, 9 určitě!

Dva různé odznaky - 1.Noční keše podle odlovených kusů (Tvůj popis), 2. procenta keší odlovených za tmy z celkového počtu (můj návrh, odznak momentálně zrušen nebo pozastaven)Tak moment, ten odznáček se přece netýká keší, který člověk ulovil v noci, alebrž nočních keší - t.j. keší, který lze lovit pouze v noci, což si představuju jako lítání po lese s baterkou, případně UV svítilnou a hledáí odrazek a podobně.
Publikováno 10 September 2013 - 19:03
no já těch 10+ navrhoval když jsem to předělával na 12+ podle mě to bylo rozumné - nicméně 12 nikdo nikomu neodpáře a rozhodně je to dobrá META... ikdyž bude na diamant stačit 10 což bych taky býval dal mám 6 a ty čtyři bych pohonil bez potíží njn tak to je

NOČNÍ ODLOVY
co se týče nočních odznaků - jeden je podle keší které mají atribut, že jsou NOČNÍ
druhý je podle nočních odlovů (jen pro ty co si čas vyplňují pro ty co ne nemá smysl)
řešit to podle hodin je špatně neb noc je pokaždé jinak kdo zná trochu astronomii tak to dobře ví kdo nezná určitě si všiml, že v létě je delší den a kratší noc a v zimě tak nějak naopak

a plugin DEN/NOC umí správně označit co bylo za dne a co ne podle času u keše
takže rozhodně se budu řídit tímto TAGem který je přesnější než čas u keše a vůbec není problém tento plugin používat.... když umíte použít DIVIDERm nebo plugin na nadmořskou výšku ta pak není problém s pluginem DEN/NOC

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů