Tak jsem poučení předala dál kolegovi, co mě ke gc přivedl a na dálku jsme se pěkně zasmáli nad svými odznáčky. U něj mě nejvíc pobavil bronzový veterán s jednou svíčkou na dortu, protože nedávno slavil kulatiny. On se gc sice věnuje delší dobu, ale v keších jsem ho záhadně předběhla a každý máme odznáčky za úplně něco jiného, kupodivu oba po patnácti - když jsme zjistili, že jsem na safíru za logy, tak se mohl uchechtat, že moje grafomanství se dočkalo ocenění. ( a to je prosím ještě zkreslené, u sérií jsem psala ke každé keši originál log, ale kratší - už jsem pochopila, proč někdo na padesáti keších nakopíruje stále stejný dlouhatánský.....mě může hřát dobrý pocit, že odznáček je zasloužený)
No a těžko se mohu dceři smát, že je vymetačka eventů, když mně samotné chybí jeden jediný do platiny - po kom to ta holka asi bude?

To se člověk o sobě dozví věci, když se na odznáčky podívá poprvé!

Ale skóre mě opravdu potěšilo: 1 safír, 1 platina, 3 zlata, 2 stříbra a 8 bronzových s tím, že často chybí do dalšího levelu jen málo není za rok a něco snad špatné skóre?