Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#701 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:08

teď budu asi trošku za blbce :-) teď jsem ve win7 tak to zkouším tady :-) našel jsem si cestu: ...\AppData\Roaming\GeoGet\script\BadgeGenII soubory tam jsou když otevřu statelist.txt a statestag.txt je v nich v podstatě to samé: Afghanistan,34 Aland,1 Aland Islands,1 Albania,12 Algeria,48 Andorra,7 Angola,18 Antarctica,1 Antigua and Barbuda,8 Argentina,23 ... Cyprus,6 Czech Republic,14 ... Slovakia,8 Slovenia,12 Somalia,10 ... US Virgin Islands,1 Western Sahara,4 Yemen,20
  • 0

#702 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:11

aaaaa tak v tom bude ta chyba ok mrknu na to co je špatně teď na to koukám, že je mám taky stejný hmmmmmm a to by rozhodně nemělo
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#703 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:11

hmm ale na servru je to dobře....
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#704 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:12

tak už jsem to našel super :) překlep... du to opravit a pošlu verzi
  • 0

#705 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:15

vyzkpoušel jsem i ověřený postup .. nefunguje zkontroluj kabel .. pořád nefunguje .. restartuj .. pořád nefunguje .. reinstaluj .. pořád nefunguje popros o radu ;) B) tak jsem rád že chyba není u mě B) B) to už bych se fakt cítil blbě ;)
  • 0

#706 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:25

tak je tam nová verze... :)
  • 0

#707 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:34

DrakMrak napsal/a:
tak je tam nová verze... :)

Nebij mě :-D ale pořád tam ty odznáčky nemám ;)

v souboru statelist.txt - jsou pořád ty státy jako předtím
v souboru statetag.txt je:
Czech Republic,CZ kraj,14
Austria,AT Land,9
Slovakia,SK kraj,8
Iceland,IS hluti,8
Hungary,HU megye,20
  • 0

#708 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:37

no to už je dobře :) v tom druhým je Název státu,TAG,a dělení na kolik ale teď mě napadá .... přejel jsi databázi DIVIDEREM ?? Pluginy/Nástroje/Divider protože pokud bys to nepřejel dividerem nemusí existovat ty TAGY dál mě nic nenapadá mě to funguje
  • 0

#709 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:42

Divi čím? :) člověk se pořád učí :D jdu to zkusit ;)
  • 0

#710 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:46

je to tááám ;) :D děkuji moc DrakuMraku ... těch díky by bylo několik, třeba už jen za trpělivost a za rychlé reakce ;) a dokonce se mi tím aktivoval i "okresový" odznáček... asi tě miluju Draku B):D
  • 0

#711 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2013 - 19:58

hehe :)

já to shrnu i pro všechny ostatní...
Nový systém odznaků států je závislý na rozdělení keší skriptem DIVIDER (MENU: Pluginy/Nástroje/Divider) jinak to prostě nefunguje.

Důvody proč DIVIDER - pozvolna se přechází na dělení keší (sekerou) které není zavislé na GROUNDSPEAKU ale je závislé na DIVIDERU a polygonech které se mohou udělat a pozvolna dělají pro různé státy aby se daly statistiky dělat podrobněji i pro ty státy které groundspeak zatím nerozsekal nebo rozsekal blbě...

nectností je nutnost použít DIVIDERu

výhody - i keše které nejsou správně umístěny do nějakého kraje či okresu nebo jiné správní jednotky se zařadí...

takže verze 4.2.12 odstranila jeden můj překlep a vyjasnila situaci doufejme i pro další :)
  • 0

#712 -PaD-

-PaD-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 16:20

DrakMrak napsal/a:
nebo překonfiguruji na 10+ (bez web a virtual) :) což je reálné ale to počká až do doby kdy to dojde i těm na GSAKU, že je to pitomost...

Ahoj,

ja vim, ze se to to 100x resilo, ale na webu http://www.badgegen.com/badges.html je The Diverse Cacher Diamant za 10+, coz mysim je OK, ale nevim, jak moc se to lisi od GSAK verze. Ale asi se tam virtualka pocita, kdyz je na jejich verzi odznacku.

A jeste poznamka k tomu zrusenemu a nevypovidajicimu The Night Cacher:

Kdyz se aktualizuje to tvoje makro, tak pak skoro vsechny odznacky v case klesaji... jasne kesek a moznosti je vic, ale stejne... motivovalo me to lovit vic v noci :-)
  • 0

#713 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 16:28

hehe tak koukám, že u GSAKU jim to došlo rychle, že 12+ je blbost takže super upravím to taký co se týče toho nočního přemejšlím jak jinak odznáček existuje jen to musím pojmout jináč :)
  • 0

#714 -PaD-

-PaD-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 16:42

DrakMrak napsal/a:
hehe tak koukám, že u GSAKU jim to došlo rychle, že 12+ je blbost takže super upravím to taký

co se týče toho nočního přemejšlím jak jinak odznáček existuje jen to musím pojmout jináč :)

JJ, staci jen pocet, stejne jako u osatatnich typu kesi... jen najit spravny pomer, aby lidi nenadavali pri pozdejsich zmenach pociani ;-)
  • 0

#715 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 16:45

-PaD- napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
hehe tak koukám, že u GSAKU jim to došlo rychle, že 12+ je blbost takže super upravím to taký

co se týče toho nočního přemejšlím jak jinak odznáček existuje jen to musím pojmout jináč :)

JJ, staci jen pocet, stejne jako u osatatnich typu kesi... jen najit spravny pomer, aby lidi nenadavali pri pozdejsich zmenach pociani ;-)

tak nějak... zkus navrhnout já pak na to vlítnu stejně musím upravit i ten změněnej odznak :) ještě před tejdnem tam bylo 12+ ;)
  • 0

#716 -PaD-

-PaD-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 16:58

DrakMrak napsal/a:

-PaD- napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

tak nějak... zkus navrhnout já pak na to vlítnu stejně musím upravit i ten změněnej odznak :) ještě před tejdnem tam bylo 12+ ;)

Asi bych to uparvil dle nejakeho stavajiciho pocitani:

Treba B-20, S-30, G-50, P-80, R-120, Sa-180, E-270, D-400+ Nebo max jen 300 ? Nebude to moc lehky?

A nebo to udelat ze se vezme max 1800 (rekne se, ze to bude odvozene od poctu D pro tradicky, at je jasne, ze kdyz se pohne treba odznacek pro tradicky, tak pak se pohne i tenhle) a nebo upravene pocitani z 1800 (zase svazano s maximem nejakeho bezneho a jasneho odznacku) * procet procent na puvodni odznacek (D byl tusim 50% ???) takze to by stacilo na D pak 900+. To myslim by bylo pochopitelne, protoze pak by se to pocitalo jako kazdy jiny typ kesky...

Tak a ted se mi chce ten zacatek smazat, prtoze prepocet v % z maxima tradicek se mi fakt libi :-D Ale ti, kteri zacinaji a lovi jen v noci si neskrtnou, ale neskrtnou si ani u ostatnich, takze to je OK.
  • 0

#717 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 17:48

Vratte mi odznáček!!! Jeden z mála, béééé. Co to vzít jen podle tabulky den/hodina. Od 22 do 6 ráno=noční odlov. 8 hodinx7 dní= 56 možností = 100% = diamant. Může ho získat kdokoli, bez ohledu na počet nalezených keší. 8 stupnů odznaků - přesně po 7 vyplněných hodinách.
  • 0

#718 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 18:05

DrakMrak napsal/a:

No to je teda dobrý, a to teď, když jsem se díky tý úpravě na 12+ na ten odlov hodně keší za jeden den vybodla, jo? Těch 10 (bez webcam a virtual, který už mám vylovený) byh byla zřejmě dala, 9 určitě!

zdeziz napsal/a:
Co to vzít jen podle tabulky den/hodina. Od 22 do 6 ráno=noční odlov.

Tak moment, ten odznáček se přece netýká keší, který člověk ulovil v noci, alebrž nočních keší - t.j. keší, který lze lovit pouze v noci, což si představuju jako lítání po lese s baterkou, případně UV svítilnou a hledáí odrazek a podobně. Jinými slovy keše, který mají to označení nočky v atributu. Jinak by si člověk taky jako potápěčský keše mohl dát všechny keše, při jejichž odlovu se potápěl, například když se převrhl na kánoji při odlovu mostovky :D!
  • 0

#719 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 18:29

Jacka_dominikanka napsal/a:
No to je teda dobrý, a to teď, když jsem se díky tý úpravě na 12+ na ten odlov hodně keší za jeden den vybodla, jo? Těch 10 (bez webcam a virtual, který už mám vylovený) byh byla zřejmě dala, 9 určitě!

Nápodobně, mě k devíti chyběl Tvůj letterbox(i bez ME a webcam), ale zrovna byli řízky :P

Tak moment, ten odznáček se přece netýká keší, který člověk ulovil v noci, alebrž nočních keší - t.j. keší, který lze lovit pouze v noci, což si představuju jako lítání po lese s baterkou, případně UV svítilnou a hledáí odrazek a podobně.

Dva různé odznaky - 1.Noční keše podle odlovených kusů (Tvůj popis), 2. procenta keší odlovených za tmy z celkového počtu (můj návrh, odznak momentálně zrušen nebo pozastaven)
  • 0

#720 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2013 - 19:03

DENNÍ POČTY KEŠÍ
no já těch 10+ navrhoval když jsem to předělával na 12+ podle mě to bylo rozumné - nicméně 12 nikdo nikomu neodpáře a rozhodně je to dobrá META... ikdyž bude na diamant stačit 10 což bych taky býval dal mám 6 a ty čtyři bych pohonil bez potíží njn tak to je :)

NOČNÍ ODLOVY
co se týče nočních odznaků - jeden je podle keší které mají atribut, že jsou NOČNÍ
druhý je podle nočních odlovů (jen pro ty co si čas vyplňují pro ty co ne nemá smysl)
řešit to podle hodin je špatně neb noc je pokaždé jinak kdo zná trochu astronomii tak to dobře ví kdo nezná určitě si všiml, že v létě je delší den a kratší noc a v zimě tak nějak naopak :D
a plugin DEN/NOC umí správně označit co bylo za dne a co ne podle času u keše
takže rozhodně se budu řídit tímto TAGem který je přesnější než čas u keše a vůbec není problém tento plugin používat.... když umíte použít DIVIDERm nebo plugin na nadmořskou výšku ta pak není problém s pluginem DEN/NOC :)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama