Jak říkáš kdyby byl někde popis - pořádný tak možná tohle neřeším. Ale ten neexistuje ... existuje jen popis takže to kdysi vzniklo takto a vlastně až po letech se zjišťuje že tam je malá nuance...
Většinu věcí držím shodnou s originálem ... ikdyž ne všechno. Důvod proč něco ne je jasný protože žijeme v Evropě a autoři GSAKU a BG jsou američani/kanaďani takže některá specifika jsem přiohnul tak aby byli pro Evropany přijatelnější... Nakonec dají se ta specifika vypnout je na to přepínač v nastavení...
Co se týče logování vlastních eventů to sem myslím vůbec nepatří to je diskuze úplně do jiné pranice tyto odznáčky to neovlivňuje ani trochu. Jediné co to ovlivňuje narozdíl od GSAKu a Project-GC, je to, že GeoGet umí přidat specifické eventy (ty na kterých sem se podílel s někým do mých založených - čímž se stejně budeme trochu lišit od originálu ať je to tak nebo onak).
Osobně mám 4 vlastní eventy a 7 kousků kde jsem spolupracoval na tvorbě eventu takže odznak mi počítá 11 kousků ale to ani na Project-GC ani na GSAKu nejde...
Celá diskuze je jen o tom, jak to pojmout 
Asi to dopadne tak, že to celé přizpůsobím ať jsme shodní, ikdyž mi to zcela logické nepřijde... když jsou dva separátní odznaky na dvě záležitosti proč mít v jednom vše a v druhém jen něco...