Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#981 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 996 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 7:54

KaMo myslim ze spatne uvazujes ty - owneru muze byt vzdycky vic. Dana kes/event nemusi byt napadem jednoho, ale vice lidi a kvuli  kazde takove kesi delat specialni nick mi prijde postavene nahlavu.

A pokud existuje popis cehokoli (v tomto pripade odznacku), ktery si lze vysvetlit dvema zpusoby, tak ze 100 lidi ti 50 odpovi tak a 50 onak a viditelne ty a DrakMrak jste kazdy v jine polovine.

Tak jinak. Badge jsou lépe designově zpracované a více rozškatulkované statistiky, které má každý (PM) ve svém profilu na gc.com. Kolik založených eventů (keší) tam máš?

Owner je vždy jen jeden. Nebo ten listing má v profilu víc kačerů? Prostě, pokud na keši/eventu dělalo víc lidí, tak se napíšou do listingu, ale ownerem je vždy jen jeden. Nebo abyste se nehádali, kdo bude mít o založený bod víc, tak mějte teamový účet - zcela běžná praxe.

Že vy tady maskujete bodohoničství v založenejch :)

• 0

#982 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 8:09

Zcela bezna praxe u tebe, nikoliv u vsech. Delat si dalsi a dalsi ucty pro kazdou skupinku lidi, ktera chce dohromady udelat nejaky event, povazuji za uchylne. A to jen proto, aby to pasovalo do tebou pouzivanych programu? Tak si to tak delej, ale nevnucuj to ostatnim, pro ktere je vyrabeni dalsich a dalsich uctu naprosto zbytecna a bezucelna vec.

• 2

#983 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 8:12

boha to je ale marmeláda...

fyzicky může vlastnit event jen jeden člověk zrovna tak jako keš či cokolvek jiného (ono to jinak jaksi nejde)

prakticky se to ale dá udělat tak, že ti co participovali na daném eventu mohou si ho počítat do odznaku The Event Host a s tím já souhlasím a nemám s tím problém a nejde o žádné honění bodů :) Tuto věc umí udělat GeoGet a odznáček toho využívá...

Dál to nebudu rozvádět neb se jedná o problém typu co bylo dříve jestli vejce nebo slepice

Jinak odznak The Cache Owner je srovnán s originálem ikdyž mi to přijde lehce nelogické ale žádné bližší informace jak by to mělo být nelze získat tudíž je to stejně...

Odznak The Event Host se nezměnil...

k BadgeGenu se vyjadřovat nebudu - každej si v tom něco najde pro mě je to hra s obrázky a čísílky :)

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#984 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 8:17

Tak jinak. Badge jsou lépe designově zpracované a více rozškatulkované statistiky, které má každý (PM) ve svém profilu na gc.com. Kolik založených eventů (keší) tam máš?

Owner je vždy jen jeden. Nebo ten listing má v profilu víc kačerů? Prostě, pokud na keši/eventu dělalo víc lidí, tak se napíšou do listingu, ale ownerem je vždy jen jeden. Nebo abyste se nehádali, kdo bude mít o založený bod víc, tak mějte teamový účet - zcela běžná praxe.

Že vy tady maskujete bodohoničství v založenejch :)

Tak ve vlastnim profilu mam uvedeno, ze jsem organizovala 5 eventu, ale ve skutecnosti ciste pod mou organizaci bylo eventu 6 a na dalsich jsem spolupracovala. Takze ve skutecnosti mezi poradateli jsem byla na cca 10 eventech coz je 2x tolik. Nejde mi o body v zalozenych. Kdybych chtela body v zalozenych, tak zalozim PWT, to je preci ted strasna moda.

A radeji osobne prijdu na event poradany nekym, kdo ma v profilu uvedeno ze jich organizoval osobne vic, nez na event poradany supinovym nickem, kde ani z listingu neni blize patrne, kdo za tim eventem konktretne stoji.

• 3

#985 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 996 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 15:07

GeoPernikari

GeoLoutkari

Pitrisovi deti

Geocaching.eastcz

VCGK

GeoJabloňáci

ZRHighlandTeam

a už i místní štamgasti si založili geoprahu nebo jak se to jmenuje

....

Takže to je pár kolektivních nicků z mého okolí, za kterýma nikdo nestojí, ale už udělali několik eventů / keší. A když si rozklikneš jejich profil, tak víš kdo tam je. Víš jak se to dělá?

• -2

#986 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 15:43

:D Můžeš si do kolekce přidat "Geo Třebíč" - kolektivní akce děláme taky tak ...

nemám tam jen lidi co za tím stojí ale to mohu rychle doladit nicmébě týmy se mění :) jak jde čas a někdo přibývá někdo ubývá...

• 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#987 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 16:09

Tak hlasim, ze uz sem Cerno Zlatej. DIKY

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#988 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 17:07

GeoPernikari

GeoLoutkari

Pitrisovi deti

Geocaching.eastcz

VCGK

GeoJabloňáci

ZRHighlandTeam

a už i místní štamgasti si založili geoprahu nebo jak se to jmenuje

....

Takže to je pár kolektivních nicků z mého okolí, za kterýma nikdo nestojí, ale už udělali několik eventů / keší. A když si rozklikneš jejich profil, tak víš kdo tam je. Víš jak se to dělá?

No popravde receno asi nejsem tak blba jak si o me myslis ty. Rozhodne to ze v profilu je vypsano ze do te a te skupiny patri te a ten clovek jeste neznamena, ze kdyz se nekoho z vypsanych zeptas na podrobnosti o urcitem eventu, ze je bude vedet a tim padem jsme opet na zacatku. Proste ty jsi zastance hromadnych nicku ja ne.

Ostatne v tom tvem vyctu chybi treba i nicky jako Geopivo, KGBrno (ti se ale u eventu podepisuji kdo z nich to ma na starosti), Geobrneni

A tim tuhle debatu koncim, protoze sem nepatri.

• 0

#989 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 996 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 18:11

LOL, od teď si teprve myslím, že jsi tak blbá :) Napsal jsem: "Takže to je pár kolektivních nicků z mého okolí". Z toho důvodu tam není Brno, jihočeši, geowest, Kladno a já nevím kdo ještě.

BTW: Jak teda řešíš situaci, kdy hnusný Zeměmluv umožňuje proklikem odkázat pouze na majitele listingu. Ale v kolonce ownerů je vypsaná celá banda přicmrdovačů a já bych chtěl kontaktovat zrovna toho sedmého v řadě? Respektive, jak ten devátý dává announcement?

Jj, venku prší, tak řešíme <> :)

Koukám, že první věta platí i na DrakMrak ;)

Tento příspěvek byl upraven od KaMo_cz: 26 srpen 2014 - 18:13

• -3

#990 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 18:28

řešení jednoduché jako facka majl nasměrován na GeoTřebíč a odtud do schránek všech zainteresovaných nevidím v tom technický problém...

máme fungující web přes který prolinkuji kamkoliv cokoliv :)

• 0

#991 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 18:30

jinak prosím pokud máš potřebu to řešit najdi si jiné vlákno/založ - tohle je založeno na něco jiného...

děkuji

• 2

#992 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 11:14

Když je v geogetu ted novinka s tou prahou, nemá být v odznáčku The CT District Cacher o deset víc krajů? Mám 50/77, ale původně jsem měl 40/77, ted se tam počítají i Praha 1,2,8,... neměl by se navýšit ten maximální počet ze 77 na 87? Myslel jsem, že to bude v aktualizaci co jsem ted stáhnul, ale tohle je pořád stejně.

• 0

#993 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 11:27

Nevim, jak to bude Drak pocitat pro BG, ale pro mapz bude pro Prahu stale jen jedno cislo.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#994 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 11:34

I pro mě je Praha = 1 ... v Rakousku je Wídeň taky = 1 atd...

Rozčleňování veleměst na další podčinitele klidně může být ale odznáčku se to nedotkne

• 0

#995 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 17:16

Tak sy sypu popel na hlavu opravdu to DIVIDER přeoral :) takže ti co se těšili, že mají lepší odznáček tak sklamu zase popadají malinko dolů :D

Rozhodilo to:

CZ okresy (Prahy jsou tři: Praha, Praha východ, Praha západ)

AT bezirk (to byla chuťovka - 17 městová skládanka)

kupodivu zůstali

SK okresy

• 0

#996 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 17:28

Pricemz Praha=Praha1+Praha2+...+Praha22

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#997 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 18:22

Pricemz Praha=Praha1+Praha2+...+Praha22

jojopřesně tak :)

stejnej problém byl u hromady měst v Rakousku :)

• 0

#998 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 22:07

Jo, už je to jak to má být, díky.

• 0

#999 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2014 - 11:28

Počkej, co je s Rakouskem ? Já si to dosud neměl odvahu nainstalovat a vzhledem k tomu že Rakouskou původně pochází ode mne tak bych o tom chtěl něco vědět.

• 0

#1000 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2014 - 11:32

:) to neřeš jen jak se znovu přerozdělilo DIVIDEREM tak se do "AT bezirk" přidali i části měst a tím pádem narostlo množství správních jednotek z 95 na 1xx prostě bylo jich o dost víc :) takže tohle jsem musel eliminovat ... už je to zpět na 95 kouscích aspoň doufám

Akorát v ČR to byla jen Praha v Rakousku se to týká 17 měst

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama