Spirála
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:25
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:26
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:33
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:34
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:39
Tak to teda vubec neni pravda, obavam se, ze motas pate pres devate. Pri standardnim WWW formulari, ve kterem se loguje nejde pouzit Archive (pro znalejsi "LogType=5"), on se tam dostal trosicku jinudy.kolombo napsal/a:
Mimochodem, Tiskař prostě aplikoval díru v systému, kterou běžně používají BM při logování PM keší. Pokud je tedy jeho chování trestné, tak musíme smazat účty všem BM, co mají zalogovanou jednu a více PM keší.
Nehlede na fakt, ze spousta BM byla PM v te dobe a tem bys to taky smazal?
Takze kdyz nereaguji statni organy ve Sluknovsku, tak mohu vzit samopal a jit tam udelat poradek?kolombo napsal/a:
A pokud vím, tak nejdříve s RW komunikoval a sérii "archivoval" teprve když bylo vidět, že oni reagovat nehodlají.
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:40
To nemusí být ono, spíš to, že aplikační logika je jen v tom formuláři a není znovu kontrolováno na serveru, že to co přišlo z klienta je povolená kombinace parametrů.mpik napsal/a:
Klasický příklad webové aplikace, kde se i citlivé parametry předávají v příkazovém řádku. To by snad už mělo být trestné.
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:41
S474N napsal/a:
Takze kdyz nereaguji statni organy ve Sluknovsku, tak mohu vzit samopal a jit tam udelat poradek?kolombo napsal/a:
A pokud vím, tak nejdříve s RW komunikoval a sérii "archivoval" teprve když bylo vidět, že oni reagovat nehodlají.
Rok 2012 bude samé CITO koukám
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:45
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 23 listopad 2011 - 12:47
už by to asi fakt měl někdo zamknout mlátí se tu akorát pytel slámy a to je všechno
původní téma je stejně vprčicích a okultní teorie jsou k prdu...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:11
poohDA napsal/a:
To by pak nastal chaos a apokalypsa a z popela starých kešek by povstal Nový Geocaching. Kešek je stejně zbytečně moc. Každý by tajně zakládal a tajně lovil a na webu by se to nelogovalo, jen do šuplíku. Souřadnice by se předávaly poštou (Českou poštou). A všichni by vzpomínali, jak to tenkrát bylo skvělý a ne tak hrozný jako teď.WinD3 napsal/a:
ale představa kdyby se to provalilo
No asi by sme neměli co lovit:D
Stačilo by napsat na GS, aby se ve statbaru ukazoval počet nálezů a počet keší poslaných do archivu. Hezky by se ta mapa vyčistila
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:15
+1haggaeus napsal/a:
Za me 2x palec nahoru pro Tiskare:
- dobry postreh pri odhaleni diry! Klasicky priklad nezabezpecene webove aplikace "kdyz moznost nenabidnu uzivateli ve formulari, tak ji nebude moct pouzit"
- akci provedl pod vlastnim uctem. Nic mu nebranilo zalozit si na to jednorazovy ucet treba "Carpathian Reviewer".
Nechtel jsem se do teto diskuse vubec zapojovat, protoze bych se akorat nasral ale tohle je jeden z mala nazoru se kterym souhlasim.
Navic jak uz tu nekdo psal... Pokud Tiskar94 na chybu upozornoval a Zememluv mu odpovedel, ze to neni chyba ale vlastnost, tak ho neni za co trestat a muze to legalne s posvecenim od Zememluvu delat kdokoliv.
Sam jsem to samozrejme taky zkousel pres LogType=5 ale zda se, ze tudy cesta nevede. Az (pokud) na to prijdu tak to tu klidne zverejnim jak se to dela.
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:21
fremen.cz napsal/a:
A chcete trestat Tiskaře, ownery Spirály, CHKO či Groundspeak?
Začínám se v tom tak trochu ztrácet...
Jeste jsi zapomnel na reviewry a starou Blazkovou. Ale pro tyhle pripady myslim plati ”Zabte je všechny, Bůh si je přebere”
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:31
Destr napsal/a:
+1haggaeus napsal/a:
- dobry postreh pri odhaleni diry! Klasicky priklad nezabezpecene webove aplikace "kdyz moznost nenabidnu uzivateli ve formulari, tak ji nebude moct pouzit"
- akci provedl pod vlastnim uctem. Nic mu nebranilo zalozit si na to jednorazovy ucet treba "Carpathian Reviewer".
Nechtel jsem se do teto diskuse vubec zapojovat, protoze bych se akorat nasral ale tohle je jeden z mala nazoru se kterym souhlasim.
Navic jak uz tu nekdo psal... Pokud Tiskar94 na chybu upozornoval a Zememluv mu odpovedel, ze to neni chyba ale vlastnost, tak ho neni za co trestat a muze to legalne s posvecenim od Zememluvu delat kdokoliv.
Sam jsem to samozrejme taky zkousel pres LogType=5 ale zda se, ze tudy cesta nevede. Az (pokud) na to prijdu tak to tu klidne zverejnim jak se to dela.
Mozna ses fakt radsi zapojovat nemel. Uvaha ze kdyz najdu diru a autor ji na muj popud hned neucpe/nedokaze ucpat, mam pravo ji zneuzit je teda dost hustej. Pokud nechapes jaka je to blbost, vyzkousej to treba nekde na internet bankingu a vysvetluj to pak organum cinnym v trestnim rizeni.
A genialni napad ze az na ten hack prijdes tak ho zverejnis aby ho mohl pouzit kdokoliv snad ani nema smysl komentovat.
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:35
fremen.cz napsal/a:
A chcete trestat Tiskaře, ownery Spirály, CHKO či Groundspeak?
Začínám se v tom tak trochu ztrácet...
:D:D ono je to proměnlivé, ale slovy Tří sester - "Hlavně, že je večírek!!"
Jsem pro archivaci /z výše zmíněných "ekoteroristických" důvodů - jinak mám série i obrazce ráda, a je mi u zadele, jestli jdou objet autem, nebo tou zadelí musím pohnout ;)/, ale to, co předvedl Tiskař je z mého pohledu neomluvitelné.
Geocaching má pravidla, jistou hierarchii (nemyslím tím, kdo má kolik odlovených keší), a na archivaci má právo jen owner nebo retrívr. Ano, je to jen hra, ale hra určité komunity, čili geožumpa negeožumpa, jednou jsi kačer, tak ty pravidla platí pro všechny!
GOOGLOVAT UMÍME :-)
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:35
Modrak napsal/a:
Destr napsal/a:
+1haggaeus napsal/a:
Mozna ses fakt radsi zapojovat nemel. Uvaha ze kdyz najdu diru a autor ji na muj popud hned neucpe/nedokaze ucpat, mam pravo ji zneuzit je teda dost hustej. Pokud nechapes jaka je to blbost, vyzkousej to treba nekde na internet bankingu a vysvetluj to pak organum cinnym v trestnim rizeni.
A genialni napad ze az na ten hack prijdes tak ho zverejnis aby ho mohl pouzit kdokoliv snad ani nema smysl komentovat.
Chcete miliony na učet ?
servis24.cz
uživatel servis24 heslo 24 a pošlete si kolik chcete
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:51
Modrak napsal/a:
Nenene, tys necetl poradne! Zememluv Tiskari94 (pokud je to pravda a Tiskar94 opravdu takove vyjadreni ma) odpovedel, ze to neni chyba (dira, hack ... rikej si tomu jak chces) ale vlastnost. Z to vychazim a o tom pisu a je o tom muj prispevek. Psal jsem o vlastnosti ne o chybe. Cti poradne.
Takze ano, pokud je stanovisko Zememluvu takove, ze to neni chyba ale vlastnost tak ano, tak mi prijde prirozene to pouzivat.
Takze mozna mame podobny nazor, jen sis nevsiml, ze pisu o vlastnosti ne o chybe. Proto se nechci hadat.
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:53
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:56
honzak83 napsal/a:
perchCZ napsal/a:
To všechno je hezké, ale nechápu proč se neřeší hlavně základ tohoto vlákna a to proč rewievři řeší jen tu archivaci a ne jádro pudla "Proč jeden z nich jako zodpovědná osoba schválil tento paskvil zcela prokazatelně v rozporu s pravidly geocachingu". To je jak u nás v parlamentu, asi jde o nové politické pozice:D
Tahle série v rozporu s pravidly geocachingu není ani náhodou, nachází se ve volně přístupném území a že jsou někteří kačeři takové h..ada, že ač přes jasný hint mají potřebu rýt v zemi apod., to nemá s procesem schvalování kešky nic společného. Jako příklad návštěvnosti bych uvedl kešku Úplaz v Beskydech (http://coord.info/GC2REQ8) - existuje od 19.4.2011 (tedy cca 7 měsíců) a má neskutečných 19 nálezů (nejedná se o žádný terén ani obtížnost 5). I díky tomu, že jednotlivé kešky spirály tvoří sérii, byla její návštěvnost 5násobná, tak to dává za měsíc tak 15 nálezů max. a tolik lidí opravdu nějaký výzkum velkých šelem neohrozí (je tedy otázka, zda za tím nejsou jiné zájmy).
Tak si přečti zákony a definice CHKO a z toho vyplývajících nařízení. Až tak volné území to není. A pokud znám písmo a čtu dobře, lze toto území definovat jako soukromé (vlastnictví státu). Takže v rozporu s pravidli to je. Ostatní území státu totiž nejsou chráněna speciálními zákony, takže je to trochu jiné. Prostě jednoduchý právnický výklad.
Publikováno 23 listopad 2011 - 13:57
OT: Zkus http://goo.gl/cZvUxS474N napsal/a:
WinD3: Pole "Klientské číslo" musí být 10-ti místné číslo.
edit: opraven odkaz
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 23 listopad 2011 - 14:00
taky musíš všechno prokecnout :/ to byl můj zroj příjmů!Destr napsal/a:
OT: Zkus http://goo.gl/cZvUxS474N napsal/a:
WinD3: Pole "Klientské číslo" musí být 10-ti místné číslo.
edit: opraven odkaz
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů