Přejít na obsah

Fotka

Spirála

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
544 odpovědí na toto téma

#401 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 19:44

Spíš než to že to archivoval vás víc zajímá jak to udělal. Co se tohoto činu týče tak je chyba na obou stranách,jak na straně ownera tak na straně rewievera:D
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#402 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 19:49

No hlavni je, ze to nevis ty, pac ty by ses do tech archivaci obul, ze?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#403 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 19:53

Citecka napsal/a:
Ubude spravedlnosti, Parkis. Taková drobnost. To nepotřebuješ.

Jestli zbytečný přidělávání práce ostatním považuješ za spravedlnost, tak ano, nepotřebuju.
  • 0

#404 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 19:58

Ehm, Parkis... kdo jí přidělal?
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#405 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:01

Citecka:Přečti si prosím ještě jednou na co jsem reagovat a zkus pochopit o jaké práci mluvím, díky.
  • 0

#406 Mimon_team

Mimon_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:03

majkeld napsal/a:
Je mi stydno, ze pobyvam na uzemi jeho pusobnosti, stejne tak jako ze v mem okoli jsou jeho fanousci. Lidi proberte se konecne! Co je to za chovani, ktere obhajujete?!

A to ještě nasral do dvou těch keší na Spirále, pět krabek totálně zničil a na jejich místě je teď po okolí rozházený bordel, a místo zbytku jsou tam jen trapný lístečky "Byl jsem tady, Tiskař". Vím o čem mluvím, muselo to tak bejt, bo přeci není možný aby se jen z přehození příznaku "archived" dělala taková aféra :).
  • 0

#407 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:06

Coz o to, to ja to taky vidim stejne jako majkeld a Moravian. A vubec nechapu jak se muze najit nekdo kdo svevolnou neautorizovanou archivaci toleruje, nebo dokonce snad schvaluje. Nad tim fakt zustava rozum stat. Ovsem ono se neni co divit. Pri tom jak laxne se k veci stavi GS neni divu ze to dava prostor pro bagatelizaci Tiskarovy akce. Nam kdyz se zneuziti informacnich technologii stalo v praci, vysetrilo se to v radu asi deseti minut. Se stejnou rychlosti byl dotycny odstaven od site a fyzicky z pracoviste. Rozvazani pracovniho pomeru bylo vyreseno do 24 hodin a v tomtez terminu i prijata opatreni a informovani ostatni zamestnanci a zahlazeny nasledky. Moc nechapu proc tady se nepostupuje stejne. Nevidim zadnej ban. Po 6 dnech stale u nestastne Spiraly je neautorizovanej archivacni log. Viditelny vystetleni pro platici uzivatele o jejichz data jde zadny (a mozna ani pro reviewry, kdyz tak vidim komentar od Moraviana). Chapu ze treba chvili na to nechteli sahat nez si to ajtaci prozkoumaj, ale 6 dni by jim snad melo bohate stacit, na to aby si to zdokumentovali. Zrovna tak je 6 dni dost na to, aby Moravian (nebo nekdo jinej) zlikvidoval tu paseku a bud to archivoval vlastnim regulernim logem, nebo to nechal zatim pusteny, to je celkem jedno. A to i za cenu ze by po diskuzi s CHKO tech 50 kliku udelal znovu. Tady nejde o to jestli to ma bejt v archivu nebo ne, ale prece nemuze tenhle stav viset na netu par tejdnu? Coz asi neni vina Moraviana, treba mu rekli at na to nesaha, ja nevim. Netusim co se deje v zakulisi, ale to co vidi verejnost je teda hodne zoufaly. On kdyby behem par hodin mel Tiskar ban a archivacni logy by zmizely, tak se tu nediskutuje o tom co je spravny a co ne. Vidim to jako dost velkou ostudu GS ze to za 6 dnu nevyresil :(
  • 0

#408 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:12

Modrak

Možná proto, že ať už Tiskař udělal cokoliv, je to pořád jenom připitomělá hra o hledání plastových krabiček. Jak už jsem psal, nesouhlasím s tím, což je určitě potřeba v některých případech jasně vyjádřit, ale dělat z toho třetí světovou je fakt kravina.
  • 0

#409 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 377 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:16

Alkes: je to jenom pripitomela hra, ale stale ma sva pravidla (a to uz vubec nemluvim o pravidlech slusnosti). Takze pokud nekdo porusuje pravidla hry, tak ma dostat po cuni (nerikam vyhazov). Pokud nedostane po cuni, tak to je dobra inspirace pro ostatni: Je to jenom hra. Delejte si co chcete. Klidne to ostatnim kazte. Nic se dit nebude.
  • 0

#410 iq18

iq18

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:20

- Informace z strany revajvru k Tiskařovi je tady: http://www.geocachin...thread_id=21035 (takže 99 procent diskuze jsou jen nesmysly z nedostatku informací) Navrhuji celou nesmyslnou diskuzi promazat a nechat v ní asi těch deset přínosných příspěvků, které stejně nikdo nečte a ignorují se.
  • 0

#411 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:39

Samaell

Reaguješ na špatný příspěvek. Já jenom píšu, že nemá smysl hysterčit a dělat z toho třetí světovou.

edit: A pointa navíc měla být v tom, že by už mohlo být na čase nechat plácání, protože s každým výlevem z jedné strany, přijde ještě extrémnější z druhé. Je to tak už několik stránek.
  • 0

#412 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:41

Modrak napsal/a:
Coz o to, to ja to taky vidim stejne jako majkeld a Moravian. A vubec nechapu jak se muze najit nekdo kdo svevolnou neautorizovanou archivaci toleruje, nebo dokonce snad schvaluje. Nad tim fakt zustava rozum stat.

Myslím, že je trochu rozdíl mezi tím zadupáváním do země, co tu provozuje naprostá většina diskutérů a normálním nesouhlasem s jeho chováním.

Netřeba se pozastavovat nad tím, že tu někdo taky nehysterčí ....
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#413 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 20:42

iq18 napsal/a:
- Informace z strany revajvru k Tiskařovi je tady: http://www.geocachin...thread_id=21035 (takže 99 procent diskuze jsou jen nesmysly z nedostatku informací)

Navrhuji celou nesmyslnou diskuzi promazat a nechat v ní asi těch deset přínosných příspěvků, které stejně nikdo nečte a ignorují se.

jestli to je ironie tak :P
jestli to myslíš vážně tak :o
  • 0

#414 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 21:06

alkes napsal/a:
Možná proto, že ať už Tiskař udělal cokoliv, je to pořád jenom připitomělá hra o hledání plastových krabiček. Jak už jsem psal, nesouhlasím s tím, což je určitě potřeba v některých případech jasně vyjádřit, ale dělat z toho třetí světovou je fakt kravina.

Asi zapominas na ten komercni rozmer v pozadi....
  • 0

#415 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 21:07

Je to marný.
  • 0

#416 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 21:27

Vzhledem k tomu že jsem byl požádán abych přestal tuto hru(geocaching)hrát,respektive si našel jinou ale bohužel nedokážu o vlastní vůli se této "báječné" hry vzdát tak jsem GC374RBarchivoval za což očekávám přinejmenší Ban či smazání účtu na Geocaching.com
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#417 marekd

marekd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 21:35

WAW napsal/a:
Vzhledem k tomu že jsem byl požádán abych přestal tuto hru(geocaching)hrát,respektive si našel jinou ale bohužel nedokážu o vlastní vůli se této "báječné" hry vzdát tak jsem GC374RBarchivoval za což očekávám přinejmenší Ban či smazání účtu na Geocaching.com

Lidi, jste normální?:(
  • 0

#418 schvab

schvab

schvabM

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 21:37

Nejlepší by bylo zrušit GC.CZ Neřešily by se hovna a byl by svatý klid!
  • 0
Garmin Oregon 600-Navigon 2100 max

#419 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 21:40

WAW napsal/a:

trošku OT, ne?
  • 0

#420 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 21:53

WAW napsal/a:

dobra zprava pro ty kteri chteli definovat "nenormalnost", ztelesnenim je WAW
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama