Přejít na obsah

Fotka

Spirála

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
544 odpovědí na toto téma

#361 Mimon_team

Mimon_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 7:52

Hele, a co trestná výprava? Zatím nic? Nebo aspoň veřejné exkomunikování Tiskaře z geokačerské komunity (nejlíp před nastoupenou jednotkou těch jediných a pravých kačerů)? Fakt ne? Vždyť vám _zaarchivoval kešky_, to se přece neodpouští :).
  • 0

#362 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 8:42

Mimon_team napsal/a:
Hele, a co trestná výprava?

Spíš bychom mu měli veřejně poděkovat. Ale časem se třeba povede takovéhle nesmysly v přírodě zakázat úplně.
  • 0

#363 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 645 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 8:48

Hedgehog_Family napsal/a:

Mimon_team napsal/a:
Hele, a co trestná výprava?

Spíš bychom mu měli veřejně poděkovat. Ale časem se třeba povede takovéhle nesmysly v přírodě zakázat úplně.

Podekovat za to, ze zneuzil moznosti systemu? Ze obesel reviewery? Zkuste uz konecne oddelit to co udelal (ano, archivace nejspis mela probehnout) od toho JAK TO UDELAL!!!! To je totiz ten problem, archivovat neci kese muze proste jen ten nekdo a nebo revieweri. Pokud tohle prestaneme ctit, tak si tady lidi zacnou navzajem archivovat kesky jenom proto, ze pri odlovu bylo zrovna na tom miste skarede pocasi!!!
  • 0

#364 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 8:53

strycek skrblik napsal/a:
...bo je to Tiskař? nevím... chtěl bych vidět situaci, kdy by to udělal někdo jiný, někdo, koho zdejší komunita nezná... Třeba by se to řešilo stejně, ale nevěřím tomu.

Nejde o to, jestli ho zná nebo nezná, ale zrovna u Tiskaře se to zadupávání do země děje už po několikáté. Je prostě trochu víc kontroverzní :-(

Ne, že bych ho za tu sérii "kruhových objezdů" nějak chválil, ale jejich postupným odlovem jsem si hezky zadatumoval statistiky.

A Tiskař z toho možná vyroste, někteří diskutéři už asi ne ....

Tady ale jde o něco jiného a řešíme tu dva problémy:

1. Má owner právo nacpat powertrail kam ho napadne a musí ho reviewer schválit ?

2. Archivace Spirály Tiskařerm94. To je ale mezi ním, GS a reviewery.

A když čtu ty reakce na rozhovor s Hradníkem, myslíte, že zrovna Spirála je ten typ keše, který opravdu stojí za to ??
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#365 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 9:46

kolombo napsal/a:

strycek skrblik napsal/a:
...bo je to Tiskař? nevím... chtěl bych vidět situaci, kdy by to udělal někdo jiný, někdo, koho zdejší komunita nezná... Třeba by se to řešilo stejně, ale nevěřím tomu.

Nejde o to, jestli ho zná nebo nezná, ale zrovna u Tiskaře se to zadupávání do země děje už po několikáté. Je prostě trochu víc kontroverzní :-(

Ne, že bych ho za tu sérii "kruhových objezdů" nějak chválil, ale jejich postupným odlovem jsem si hezky zadatumoval statistiky.

A Tiskař z toho možná vyroste, někteří diskutéři už asi ne ....

Tady ale jde o něco jiného a řešíme tu dva problémy:

1. Má owner právo nacpat powertrail kam ho napadne a musí ho reviewer schválit ?

2. Archivace Spirály Tiskařerm94. To je ale mezi ním, GS a reviewery.

A když čtu ty reakce na rozhovor s Hradníkem, myslíte, že zrovna Spirála je ten typ keše, který opravdu stojí za to ??

už jsem se ani nechtěl ozývat ale dík kolombo
poslední diskuse mi přijde už silně neplodná a celé se to rozplýzlo v teoretizování o Tiskařovi (což je záležitost reviewrů) a hlavní myšlenka jaksi vyšuměla...
fakt děkuju Hradníkovi za ten článek je to takové kačerské alfa omega :-)
to proč se tu do toho střelilo nebylo ani CHKO ani nic jinýho ale jen apel na zdravej rozum...
škoda, že ten je někdy zastíněn vidinou virtuálních bodů :-(
šťastné řešení to nebylo (ani z hlediska série/ani z hlediska jejího disablování) ale prostě je to tak a život jde dál...
použiju heslo jednoho kamaráda kterej na něj možná už zapoměl ;)
.... a neberte se tak vážně lidičky!
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#366 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 10:30

Vy ste fakt neskutečný. Včetně tebe, Dráčku. Vážně nevážně, tady leze tlustý do tenkýho.

1) Má owner právo... musí ho retrívr...

Volové, ten owner to dělá pro sebe až sekundárně. Vy tady zcela vážně vyploďujete potraty, jestli má někdo právo za svý, ve svým a na svoje triko dělat keše pro vás. :o
Z jakéhosi mě hůře pochopitelného důvodu se dostalo slovo (ani ne realita, protože některé série jsou mimo zájem a jinde stačí označit něco a už hoří) "powertrail" na červenou listinu a bejci šílej, jak ho zaslechnou. ěna u huby a rudo před vočima. Pak už je fakt jedno, jaká je realita, ona totiž nikoho nezajímá.
Co rudo před vočima, pro spustu lidí jde o svatej boj. Ach jo. Za námi pravda, a ta světí prostředky. :@
Musí ho retrívr? Jo, musí. Na rozdíl od davu totiž není zaslepenej svatou vášní, ale jako arbitr musí zvážit de iure a dle jemu dostupných informací rozhodnout nestranně.
Za což má, opjet od svatých bojovníků, nehynoucí pokřik. Sele ví. B)

2) archivace Tiskařem... naprosto nechápu. To vy všichni omlouvatelé a sympatizanti jste schopní a vřele ochotní tolerovat (nebo dokonce blahoslavit :o ) zvůli? A jakou přesně zvůli jste ochotní ještě tolerovat? Které rasy, přesvědčení, popřípadě jak daleko vod vašich domovních soustřednic?
No, vlastně, voni když vstanou noví bojovnící, že jo... jen abyste nakonec na kendelábre nevěšeli víc než jen pár krabiček... nebo kešing.

A v týhle souvislosti mě už dlouho vrtá hlavou další věc: furt je to Tiskař, GC, retrívři. Kdo kdy myslel na ownery? Kdo se jich kdy vůbec na něco zeptal?
Kdy kdy vůbec viděl, jak a kudy ta serie opravdu vede?
Já bejt Petříček a spol, tak se vám propříště a nafurt prostě a jednoduše vyseru. Promiň, Dušíne.
A ta mantra s virtuálníma bodama, sorry, ale to je fakt už mantra. Floskule. Chlíst.

Dovoláváte se tu furt nějaké imaginární správnosti, ducha a já nevím co ještě. Kde je váš duch a správnost?
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#367 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 10:42

Víš co... to je vyšší kačerská k tomu se nemá cenu vyjadřovat... na to je nejlepší ring volnej a dát si do nosu ;-) lol když tady něco řeknu jsem automaticky trubka... nechtěl jsem už nic psát měl sem to dodržet moje chyba...

p.s. jedinej kdo tu vidí rudě jsi ty Čitečko :-) já si umím informace filtrovat a nebaštím to jak chleba...
howgh a odteď se držím toho co umím a končím diskusi Spirála
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#368 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 10:50

Citecka napsal/a:...

jsem rád, že jsi to napsal takhle na plnou ....ústa a nezbývá než souhlasit
  • 0

#369 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 11:04

kolombo napsal/a:
A Tiskař z toho možná vyroste, ....

No doufejme, ale za ten rok žádný velký pokrok nenastal...
Jinak si ale všichni přejme, aby se tomuto "mesiáši" nedostala do rukou skutečná moc, to by pak neskončilo jen pár archivovanejma keškama.
Naštestí nemá při osobním setkání žádné charizma, takže se jeho aktivity snad budou omezovat jen na virtuální svět.
  • 0

#370 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 11:14

DrakMrak napsal/a:
Víš co... to je vyšší kačerská k tomu se nemá cenu vyjadřovat... na to je nejlepší ring volnej a dát si do nosu ;-) lol když tady něco řeknu jsem automaticky trubka... nechtěl jsem už nic psát měl sem to dodržet moje chyba...

p.s. jedinej kdo tu vidí rudě jsi ty Čitečko :-) já si umím informace filtrovat a nebaštím to jak chleba...

No vidíš, Draku, a já ten "kačerskej" rozměr, fšimni si, naprosto vypouštim a vidím tam naopak základní lidskou. B)

A rudá opravdu moje barva není :D
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#371 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 12:25

Citecka napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

No vidíš, Draku, a já ten "kačerskej" rozměr, fšimni si, naprosto vypouštim a vidím tam naopak základní lidskou. B)

A rudá opravdu moje barva není :D

V tom případku jsme dva kdo na to bere základní lidskej metr... akorát holt jsme lidi a máme každej jinej názor... a jinej metr :-) ...
  • 0

#372 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 12:35

Citecka napsal/a:
Vy ste fakt neskutečný. Včetně tebe, Dráčku. Vážně nevážně, tady leze tlustý do tenkýho.

2) archivace Tiskařem...

palec nahoru. (nějak tu chybí některé potřebné smajlíky.)
  • 0

#373 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 13:15

Citecka napsal/a:
2) archivace Tiskařem... naprosto nechápu. To vy všichni omlouvatelé a sympatizanti jste schopní a vřele ochotní tolerovat (nebo dokonce blahoslavit :o ) zvůli? A jakou přesně zvůli jste ochotní ještě tolerovat? Které rasy, přesvědčení, popřípadě jak daleko vod vašich domovních soustřednic?
No, vlastně, voni když vstanou noví bojovnící, že jo... jen abyste nakonec na kendelábre nevěšeli víc než jen pár krabiček... nebo kešing.

Ano, ano, ano! Tedy nejde o Spiralu ale presne o tuto zvuli. Stale cekam na nejake "finalni"/"oficialni" vyjadreni/ukonceni causy. Pokud toto vyzni doztracena, tak teda myslim, jakoze nevim...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#374 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 13:23

Arne1 napsal/a:

Citecka napsal/a:

2) archivace Tiskařem...

+1

Ještě by mě zajímalo, kde vy všichni co to obhajujete, berete jistotu, že vám nějakej puberťáček nezarchivuje vaše keše, když se mu nebudou líbit... Jsem fakt moc zvědavej, jak se pak budete tvářit. Takto je to samo v pohodě a je to dokonce záslužnej čin, protože z cizího krev neteče.
  • 0

#375 perchCZ

perchCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 219 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 13:49

REVIZ napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Citecka napsal/a:

2) archivace Tiskařem...

+1

Ještě by mě zajímalo, kde vy všichni co to obhajujete, berete jistotu, že vám nějakej puberťáček nezarchivuje vaše keše, když se mu nebudou líbit... Jsem fakt moc zvědavej, jak se pak budete tvářit. Takto je to samo v pohodě a je to dokonce záslužnej čin, protože z cizího krev neteče.

Já bych to jako tragedii neviděl, prostě bych to musel řešit a nechat odarchivovat. To mě rozhodně víc štve, že musím chodit neustále opravovat maskování krabky, protože spousta kačerů nebere ohled na ty další co přijdou. Ty bezohlední jsou podle mne horší (ničení krabek, vybírání pro bod bez ohledu na mudly, krádeže CWG, GC atd.)
  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

#376 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 751 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 13:50

REVIZ napsal/a:

Tak ta archivace nebyla nic technicky nevratneho, kdokoli z revieweru mohl po zalepeni diry (to se zda, ze uz probehlo) uvest veci do puvodniho stavu. Zatim nasich Sedm Statecnych dokazalo, ze jsou schopni spolecneho postupu, kdyz jde o nadavani mene inteligentnim hracum, tady se ceka na Moraviana, at si to vyzere sam.
  • 0

#377 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 13:55

REVIZ napsal/a:

Mně by zase zajímalo, kde ty bereš tu jistotu, že ti-co-to-obhajují mají jistotu, že jim nějaký puberťáček nezaarchivuje jejich keše.
  • 0

#378 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 14:21

Tak jako když někdo zbytečně přidává práci revívrům, tak je tím zcela určitě nesmírně potěší, oni pak budou mít víc času na schvalování nových keší a řešení problémů s těma stávajícíma. A to, že by se takto dalo záměrně a cíleně škodit někomu, koho třeba zrovna "nemusí", ani raději nezmiňuju...
  • 0

#379 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 14:26

poohDA napsal/a:
Mně by zase zajímalo, kde ty bereš tu jistotu, že ti-co-to-obhajují mají jistotu, že jim nějaký puberťáček nezaarchivuje jejich keše.

To už je na mě moc těžká mysterka. Hlava XXII?
  • 0

#380 perchCZ

perchCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 219 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 14:26

REVIZ napsal/a:
Tak jako když někdo zbytečně přidává práci revívrům, tak je tím zcela určitě nesmírně potěší, oni pak budou mít víc času na schvalování nových keší a řešení problémů s těma stávajícíma. A to, že by se takto dalo záměrně a cíleně škodit někomu, koho třeba zrovna "nemusí", ani raději nezmiňuju...

I přesto v tom takový problém nevidím. Myslím že hlavně by jsi si měl položit otázku jak by to dopadlo, pokud by to někdo udělal anonymně a třeba i se záměrem uškodit nikoliv pomoc.
  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama