beeuskadawe1 napsal/a:
jediné možné vysvětlení (teda pokud Tiskař fakt nezneužil systému) je, že je jedním z ownerů.
Ne jedním z ownerů, ale tím prvním.
Buďto delegace pravomoci - čemuž nevěřím

Počkejme, na řadě jsou reviewři.
Publikováno 22 listopad 2011 - 18:11
beeuskadawe1 napsal/a:
jediné možné vysvětlení (teda pokud Tiskař fakt nezneužil systému) je, že je jedním z ownerů.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 22 listopad 2011 - 18:14
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 22 listopad 2011 - 18:15
Publikováno 22 listopad 2011 - 18:16
S474N napsal/a:
Citecka: jak jsem psal vyse, je to bohuzel dira v systemu. Ted jde o to, jestli to budou brat jako "vyuziti systemu" nebo jako "zneuziti systemu".
Publikováno 22 listopad 2011 - 18:20
Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS
Publikováno 22 listopad 2011 - 18:29
beeuskadawe1 napsal/a:
Tom007 napsal/a:
MNO TO JE VELMI ZAJIMAVE, uvidíme co MR.
ten je na malinááách (teda v Tatrách)- vyjádřil zde včera naději, že bude týden nerušeně odpočívat. A ono ne:|
Publikováno 22 listopad 2011 - 18:45
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:10
wabicek napsal/a:
Citecka napsal/a:
No to ani nejsi... ale zarazilo mě to opětovné volání po "zodpovědné kontrole shora" a "nasazování uzdy", to mě vyděsilo.
Jinak směrem k sérii/sériím mám pocity rozporuplné. Baví mě je lovit jako vytrvalostní-fyzicky náročná-adrenalinová výzva (autem-kolem nelovím), ale na Brdy bych si ji tedy nepoložil
Navíc - na poškození přírody skutečně nevěřím ani omylem. To je blábol. Cestička není poškození a srnec sovec se prostě přesune o pár kilometrů vedle, dělá to tak koneckonců pořád. Ale naprosto chápu myslivce či krajináře ("máme tam pasti" ), ty maj po žížalkách.
No a "škození geokešingu v Čechách" - obrazce lákají, ať už navštívit anebo postavit. Je to takové "grow-UP". Jsou na vlně. Že mohou akumulovat negativní jevy je ovšem nabíledni.
Co je ovšem ještě víc nabíledni, je snaha, záminka k polarizaci komunity a vytváření animozit uvnitř společenství, a to si myslím je DALEKO větší škození geokešingu v Čechách než cokoli jinýho, mě známýho. HOWGH.
pekne napsano
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:27
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:28
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:29
Samaell napsal/a:
Z tohoto:
http://www.geocachin...520#post_320520
chapu, ze mozna jeste bude sranda
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:32
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:37
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:53
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:55
Publikováno 22 listopad 2011 - 19:58