wabicek napsal/a:
Citecka napsal/a:
No to ani nejsi... ale zarazilo mě to opětovné volání po "zodpovědné kontrole shora" a "nasazování uzdy", to mě vyděsilo.
Jinak směrem k sérii/sériím mám pocity rozporuplné. Baví mě je lovit jako vytrvalostní-fyzicky náročná-adrenalinová výzva (autem-kolem nelovím), ale na Brdy bych si ji tedy nepoložil
Navíc - na poškození přírody skutečně nevěřím ani omylem. To je blábol. Cestička není poškození a srnec sovec se prostě přesune o pár kilometrů vedle, dělá to tak koneckonců pořád. Ale naprosto chápu myslivce či krajináře ("máme tam pasti" ), ty maj po žížalkách.
No a "škození geokešingu v Čechách" - obrazce lákají, ať už navštívit anebo postavit. Je to takové "grow-UP". Jsou na vlně. Že mohou akumulovat negativní jevy je ovšem nabíledni.
Co je ovšem ještě víc nabíledni, je snaha, záminka k polarizaci komunity a vytváření animozit uvnitř společenství, a to si myslím je DALEKO větší škození geokešingu v Čechách než cokoli jinýho, mě známýho. HOWGH.
pekne napsano
Pete víš dobře jakej jsem :-) a když se do něčeho kousnu tak vydržím to taky znáš...
Nějaká zodpovědnost a podobně lol no na některý hlavy skopový prostě normální mluva nestačila tak sem zkoušel i jiný finty...
nezabralo to...
Hele co se týče mojí angažovanosti zaprvé to tam znám takže sice pravdou je, že převýšení setsakra na druhou stranu prostě mě od Pentagramu tyhle věci prudí obzvlášť když je někdo dá nešťastně... a tohle zrovna fakt dobrá volba nebyla takže jsem se přidal ke kamarádům v protiakci... třeba to pomůže v tom, že se příště lidi zamyslí než něco vytvoří nebo se dojdou zeptat majitele jak na to nahlíží někdy je to lepší.... s hustotou keší se prostě musí počítat, že to občas zaskřípe a někdy líp vyvolat zamyšlení ve vlastních řadách ....
osobně teda taky valím oči jakej to vzalo spád ale nakonec dobře se stalo a argumentace je rozumná ať to udělal kdokoli a jakkoliv...
Jinak i pro
wabíčka několikrát sem tu psal, že proti obrazcům a PWT nic nemám (jen je nelovím nebo málo ... je to můj boj) ale pokud jsou udělaný s rozmyslem netřeba kvůli nim zvedat histerii... a nepotřebuju něco polarizovat nejsem sám kdo má názory trochu jíné tak to v každé společnosti je jinak bychom byli ovce... někdo by zatroubil a všichni by valili za ním to mi taky nepřijde jako ideální stav... :-)
a na pana dokonalého si hrát nehodlám to nechám jinejm do toho mám daleko...