Databáze bonusových čísel pro iPhon
Publikováno 19 listopad 2011 - 22:46
Publikováno 19 listopad 2011 - 22:52
Publikováno 19 listopad 2011 - 23:02
sobikovi napsal/a:
Nezlob se, ale pokud někdo ztratí notýsek s čísly apod. a není schopen je zapsat za celou dobu ani doma při logování do GG nebo jako poznámku ke keši na gc.com, tak jak je chceš donutit k zápisu do nějaké aplikace v iPhone?
Je pravda, že donutit k této činnosti nelze nikoho.
Ale já například nesbírám třeba kešky nějak logicky.
Vždy, když někam jedu, tak se podívám, co je v mých časových možnostech a vyberu si třeba jen jednu, dvě.
Pokud jsou z nějaké bonusové serie a já se tam vrátím třeba za měsíc, či rok, tak už vím houby, kam jsem si to číslo zapsal a hledat tyto zápisy po internetu, nebo po papírech, mi v době elektronických vymožeností přijde jako zbytečné.
Takhle to bude vše na jednom místě a vždy sebou.
:-)
Publikováno 19 listopad 2011 - 23:38
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 20 listopad 2011 - 8:49
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 20 listopad 2011 - 9:33
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 20 listopad 2011 - 9:35
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 20 listopad 2011 - 9:45
Publikováno 20 listopad 2011 - 10:06
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 20 listopad 2011 - 10:27
perchCZ napsal/a:
iPhone najde rychle nejbližší keše bez nutnosti něco stahovat a ukládat, pokud potřebuji mám internet a spostu pomůcek taky k dispozici. Protože cache loguji hned na místě on-line nalezení, abych si nemusel nic zapisovat, tak bych taky uvítal něco na bonusy, co je propojené, abych to rychle prokombinoval se sérií.
To, co se ti tak libi, ale neni vlastnost iPhonu, ale te aplikace. Apliakci se stejnymi vlastnostmi najdes i na jinych platformach! Takze bys mel opevovat tvurce te apliakce a ne platformu.
perchCZ napsal/a:
Měl jsem poslední týden v ruce 4s od kamaráda z ameriky a zkoušel jsem GPS s Glonassem a musím říct, že rychlost a přesnost asi předčí i některé navigace.
Treba ty navigace od Garminu, ktere ten Glonass maji taky? O lepsi presnosti si ale nech zdat. Nebo ten iPhone uz umi pouzivat EGNOS?
Publikováno 20 listopad 2011 - 17:51
HaLuMa napsal/a:
perchCZ napsal/a:
iPhone najde rychle nejbližší keše bez nutnosti něco stahovat a ukládat, pokud potřebuji mám internet a spostu pomůcek taky k dispozici. Protože cache loguji hned na místě on-line nalezení, abych si nemusel nic zapisovat, tak bych taky uvítal něco na bonusy, co je propojené, abych to rychle prokombinoval se sérií.
To, co se ti tak libi, ale neni vlastnost iPhonu, ale te aplikace. Apliakci se stejnymi vlastnostmi najdes i na jinych platformach! Takze bys mel opevovat tvurce te apliakce a ne platformu.
perchCZ napsal/a:
Měl jsem poslední týden v ruce 4s od kamaráda z ameriky a zkoušel jsem GPS s Glonassem a musím říct, že rychlost a přesnost asi předčí i některé navigace.
Treba ty navigace od Garminu, ktere ten Glonass maji taky? O lepsi presnosti si ale nech zdat. Nebo ten iPhone uz umi pouzivat EGNOS?
Mluvim o praxi a osobní zkušennosti a ne o teorii. Zkoušel jsem s iPhone i odlov za tmy a dovedlo mě to bez problému ke krabce. Pokud jezdíš přes den, tak je to pohoda, když ti stačí jeden přístroj a nemusíš sebou tahat i jiné přístroje.
Publikováno 20 listopad 2011 - 17:58
Publikováno 20 listopad 2011 - 18:03
HaLuMa napsal/a:
Dokonce i za tmy? fakt? No, pani, uz si bezim ten iPhone koupit!
Starší typy nebyly tak přesné. Měl jsem všechny o prvního typu. I 4 měla někdy i 10m odchylku.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů