GeoTrophy / GeoPuzzle
Publikováno 25 únor 2013 - 0:32
Publikováno 27 únor 2013 - 20:46
Publikováno 27 únor 2013 - 22:43
Publikováno 28 únor 2013 - 19:05
Publikováno 12 březen 2013 - 13:48
v.3.4 - use function UTF8(sData,sType) : String, for parameters DIA (remove diacritic)
Zkoušel jsem oddělat DIA=x parametr, ale výsledkem je zase jen rozsypaný čaj...
PS: Jak to vypadá s AZ Tower jakožto nejvyšší budovou?
Publikováno 12 březen 2013 - 20:30
Aktuální verze je 4.0puczmeloun napsal/a:
Mohl bych se zeptat jak funguje u GSAK makra ona diakritika z verze 3.4
Syntaxe:
<plugin>FSGPlugin_GeoTrophyList</plugin>
diakritika se neupravuje, v profilu se zobrazí špatně
vygeneruje se Geotrophy a všechny puzzle
<plugin>FSGPlugin_GeoTrophyList?puzzle=123</plugin>
diakritika se neupravuje, v profilu se zobrazí špatně
vygeneruje se Geotrophy, České kopečky, Slovenské kopčeky
<plugin>FSGPlugin_GeoTrophyList?puzzle=123&dia</plugin>
diakritika je překonvertována a zobrazí se správně
vygeneruje se Geotrophy, České kopečky, Slovenské kopčeky
A pro zopakování vysvětlivky pro jednotlivá puzzle (na foru GSAKu je to trochu nepřehledné):
1 - Geotrophy (nejstarší, nejvyšší, nejjižnější atd.)
2 - České kopečky
3 - Slovenské kopčeky
4 - České hrady
5 - Slovenské hrady
6 - Dřevěné kostelíky
7 - Drevené kostolíky Slovenska
8 - České rekordy
9 - České rozhledny
H - Maďarské hrady
J - Slovenské jeskyně
S - European Summits
T - Tatry
Z - České zámky
Pokud nějaké písmeno nebo číslici do parametru nenapíšu, tak se odpovídající puzzle nevygeneruje. Já třeba negeneruju puzzle, kde nemám nic nalezeno. Ono tam ani není nic k vidění_
PS: díval jsem se na tvůj profil a statistiky jsou tak trochu anglické a trochu české... Pokud máš zájem, aktuální čeština pro FSG je na foru GSAKu.
Publikováno 12 březen 2013 - 22:44
Připojuju se s podezřením; třeba já mám podle profilu i podle tabulek 14+20+9+14+10+8+1+1+0+3+1+2 = 83 nálezů a v síni slávy nejsem.hexteam napsal/a:
sefmilota: hm divne, podle me funguje
Sefmilotovi jsem jich napočítal (jestli jsem se někde nespletl) 113 a v síni slávy má uvedeno 103.
Publikováno 12 březen 2013 - 22:51
Publikováno 12 březen 2013 - 22:58
moravan napsal/a:
PS: díval jsem se na tvůj profil a ...
můžeš mrknout na můj profil a říct co mám špatně pls? nevím jak nebo proč, ale geotrophy se nasáčkoval do všech statistik na dno .. přitom jsem ho chtěl jen pod jedním oknem . a už mě docházejí nápady co s tím
dikes
Publikováno 13 březen 2013 - 11:46
Orxion napsal/a:
moravan napsal/a:
PS: díval jsem se na tvůj profil a ...
můžeš mrknout na můj profil a říct co mám špatně pls? nevím jak nebo proč, ale geotrophy se nasáčkoval do všech statistik na dno .. přitom jsem ho chtěl jen pod jedním oknem . a už mě docházejí nápady co s tím
dikes
Mám stejný problém + proč se mi do geotrophy počítá nejstarší keš v belgii, když ji nemám ani v databázi?
Publikováno 14 březen 2013 - 18:35
Vzpomínám si, že kdysi jsem s tím taky bojoval... Všechny kombinace vložení pluginů do původních poznámek A, B, C a současně do těch nových v Pořadí sekcí prostě nefungují. Přitom při prohlídnutí zdrojáku stránky je tam Geotrophy jen jednou. Něco se tam bije. Napsal bych Mikeovi, ale nevím, jak mu to popsat. Určitě by chtěl konkrétní nastavení FSG.Orxion napsal/a:
geotrophy se nasáčkoval do všech statistik na dno .. přitom jsem ho chtěl jen pod jedním oknem . a už mě docházejí nápady co s tím
Přikládám své nastavení, třeba pomůže.
"Původní" poznámky:
"Nové" poznámky
Publikováno 14 březen 2013 - 19:19
moravan napsal/a:
Určitě by chtěl konkrétní nastavení FSG.
Zkusil jsem se v tom porejpat (některé puzzle oddělat, přesunout tenhle tab na konec, přidat k dia "=x"...), ale pořád je to stejný...
<plugin>FSGPlugin_GeoTrophyList?puzzle=4Z28596JS1&dia=x</plugin>
+
Co tam dělá ta Belgická nejstarší keš?
Publikováno 14 březen 2013 - 20:18
Parametry pluginu na to nemají vůbec vliv. Bude to umístěním pluginu v poznámkách.puczmeloun napsal/a:
Zkusil jsem se v tom porejpat (některé puzzle oddělat, přesunout tenhle tab na konec, přidat k dia "=x"...), ale pořád je to stejný...
<plugin>FSGPlugin_GeoTrophyList?puzzle=4Z28596JS1&dia=x</plugin>
Tak to ti asi nevysvětlím. Nemáš ve svých nalezených nějakým omylem kod této keše, GC40?puczmeloun napsal/a:
Co tam dělá ta Belgická nejstarší keš?
Publikováno 14 březen 2013 - 22:05
Publikováno 16 březen 2013 - 22:48
Zkus tedy nahradit plugin Geotrophy v nastavení FSG nějakým jiným a zkontrolovat, jestli se opět objeví na výstupu ve všech záložkách. Jestli ne, tak je zdrojem problému Geotrophy a musí to opravit Veen coby autor.
Publikováno 16 březen 2013 - 22:58
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů