GeoTrophy / GeoPuzzle
Publikováno 23 březen 2013 - 21:21
Publikováno 23 březen 2013 - 23:32
Publikováno 24 březen 2013 - 14:32
Publikováno 24 březen 2013 - 15:09
Dobesch napsal/a:
Dain & Olik napsal/a:
ad pivovary: neprosla by zamena braniku treba za strahovsky klasterni? pivo vyhlasene, mini je, historicky (s prerusenim) taky. v braniku se uz 6 let nevari a maly neni ani omylem .
No strahovskej , jak bylo receno nema kes, navic chut a slavu zdejsiho piva zpusobil pan Matuska - nyni Broumy.
Jinak Prahu muze reprezentovat obnoveny Brevnosvky klasterni pivovar GC1H84F ale ten ma kes taky venovany spis Klasteru nez pivu. Jinay Prazsky funkcni pivovar svou kes nema ( jen Richtr na Bulovce je stage jiste kese). Tak holt budu muset udelat kes v Trebenicich - Tam je docela volna lokalita a nebo dat Eventy z Jihomestkeho pivovaru. Jian ten Branik - kdyz byla snaha dat Prahu, tak ten Ammo Box na finalce bylo asi to nejlespi co tu bylo
tak predpokladam, ze je to puzzle pivovaru a ne sladku . nemyslim, ze pujde nejak extra do kopru.
co se tyce unetic, tak ty jsem si fotil kvuli waymarku, ktery jsem zatim neudelal. mrknu po fotkach. to je vubec vseobecne - jestli shanite fotky, zkuste se podivat do waymarku, jestli ho nema udelany a poprosit autora fotek. strahov mam nafoceny. jednoznacne bych preferoval fotky mista, nez znaku.
Publikováno 24 březen 2013 - 19:28
pozorjed napsal/a:
to Dobesch: trochu se ztratilo rovnoměrné rozložení keší - 1x kraj Jihomoravský, 1x Zlínský, 0x Olomoucký. Co se inspirovat mapou pivovarů, např. https://play.google....vetsky.pivovary, http://pivni.info ?
No jasne, ze rozlozeni se ztratilo, ale to je holt dan za to, ze jsou to FUNKCNI a MENSI A STREDNI pivovary - v tech krajich je FUNKCNICH pivovaru "5 a pul" a navic bez kese. Kdyz u nich bude kes neni problem je tam zahrnout - resp. za neco vymenit - treba krabicka v Policce je dost hrozna, i kdyz pivovar zase vypada hezky. Jinak me by se taky libily kese treba u Hanusovic (arcivovana), Belce (Belecsky Car), Dobrusky, Rychnova nad Kneznou a Zamberka --z jihu treba ta archivovana u Krumlovskeho Eggenbergu a na Severu u Sokolovskeho Permona ci Mosteckeho Kahanu - ale proste kese nejsou. Co se Olomouce tyce tak treba v Loucne nad Desnou jsou dve kese do 160m od pivovaru, ale zadna k Pivovaru - ale tayd bych klidne zavrel oko, protoze Bravur se hodne zlepsil a jejich IPA ... navic pan Halaxa je vstricnej a da se snim domluvit prohlidka.
Jinak z tech funkcnich se zapomnel na Pardubickej Pernstejn - a to proto, ze kes se jmenuje Jak se dela pivo (nebo tak nejak).
Ale pokud se nejaka krabicka maskuje a ja ji prehlid sup sem s ni.
No takze:
Zakladejte krabicky,
budou hezky puzzlicky
Publikováno 24 březen 2013 - 21:32
Publikováno 25 březen 2013 - 9:26
Dobesch napsal/a:
No jasne, ze rozlozeni se ztratilo, ale to je holt dan za to, ze jsou to FUNKCNI a MENSI A STREDNI pivovary - v tech krajich je FUNKCNICH pivovaru "5 a pul" a navic bez kese.
Možná jsi přehlédl informaci od autorů puzzle. Není nutné, aby keše existovali hned, klidně můžeš nechat rezervu pro budoucí keše. A jestli to v OL bude Bravůr nebo Lipník je jedno, tam kde bude dříve keš, pokud možno trochu dobrá, aby přežila více jak jednu sezonu, tak je kandidát na puzlík. V centru Olomouce pivovary keš mít nebudou, není volné místo, je to zaflákané . Parník v Přerově - dobré pivo, volné místo, ale mudloidní. Koliba v Prostějově, vynikající pivo, radost posedět a konzumovat http://www.kolibautrikralu.cz/pivovar/. Zobak v Bilovci, velmi dobré pivo, http://www.pivnideni...otesi/index.htm. Fakt bych se nebál rovnoměrného rozložení po celé republice.
Uherský Brod, hned dva pivovary, Balkán a Janáček, mají společnou keš http://coord.info/GC1TY2N. mimochodem velmi pěkná a máš hned vyváženější mapu. Neboj se toho, že k některým keším budeš mít delší cestu. A funkčních pivovarů je více než 5, chce to více jezdit a ochutnávat místní pivka .
Publikováno 25 březen 2013 - 9:32
Publikováno 25 březen 2013 - 9:47
- pivovar se stane nefunkční
- bude nahrazen jiným
- diskuse těch, co odlovili původní pivovar, že jim zmizelo vybarvené políčko
Ale také bych rád ty živé pivovary, např. Jevíčko má keš http://coord.info/GC2MHB7, ale pivo nikdy neochutnám.
Publikováno 25 březen 2013 - 10:52
Publikováno 25 březen 2013 - 11:25
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 25 březen 2013 - 14:36
Publikováno 25 březen 2013 - 15:45
Publikováno 25 březen 2013 - 15:53
dr.vota napsal/a:
já měl za to, že seznam pivovarů do puzzle byl definitivní už někdy před rokem...tak jaké další diskuse?
no kdyz tam byl napr zarazeny pivovar, ktery byl zruseny pred 20ti lety, kompletne zbourany pred 10ti lety a na miste postaveny supermarket s parkovistem pred 5ti lety, tak to logicky potrebuje revizi .
Publikováno 25 březen 2013 - 16:28
malin napsal/a:
omlouvám se - mám příspěvek mimo pivovary - mezi nekonečnými puzzlekousky pivní pěny tady asi zaniklo už nevím kým nedávno navrhované a myslím vcelku logické zařazení earthkeše "Pálava" GC1HWA0 jako alternativy k puzzle české vrcholky pro vrch Děvín. Tak jen dávám na zvážení...
Byl to tuším hanska a já se k Vám oběma připojuji. Teda mně je to jedno, já byl na obou keších, ale vzhledem k charakteristice obou keší mi připadá ta earthcache jako primárnější.
Publikováno 25 březen 2013 - 17:59
Publikováno 25 březen 2013 - 18:15
Existuje Síň slávy i pro GeoTrophy? Bylo by ji možné případně dodělat?
Díky.
Publikováno 25 březen 2013 - 19:25
Publikováno 26 březen 2013 - 0:11
hexteam napsal/a:
Tak sin slavy je pripravena - zatim v testovaci verzi
Jo a abych nezapomnel mame nove GP ze Slovenska - Rozhledny
Skvele.
jen mala poznamka. Madarske hrady by asi nemely byt zahrnuty do slovenskych puzzli. Asi by mela vzniknout ctvrta kategorie, treba "ostatni geopuzzle".
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů