Také se mi to stalo a to hned dva kusy najednou. Bojím se, že pohyb CWG se nedá dosledovat.
Včera jsem založil novou cache CWG hotel Praha za účelem výměny CWG a jsem zvědav jak to bude fungovat. Pravidla pro výměnu jsou pro tuto cache pevně daná. Původně jsem chtěl stav vložených mincí aktualizovat přímo v listingu graficky, ale asi by to bylo časově náročné. Budu to zřejmě řešit občasným vložením poznámky.
Tímto také prosím Poníka o povolení použít jeho fotografii se sbírkou mincí z tohoto vlákna. Je to trochu drzost, protože už jsem to udělal :-)
Ahoj, super vec ten tvuj hotel pro CWG, az budu mit vypalenou druhou serii kolecek neco prihodim a snad i clovek neco vymeni primo v kesce ;)Vetsinou totiz vlastnici CWG jsou z okoli Plzne a tam vetsinou nachazim jenom CWG od JPAGeo nebo Ciry
Me osobne se ozval jenom jeden clovek, z Nemecka, kdyz nasel muj CWG v Chorvatsku, co jako s nim ma delat. Je fakt, ze jsem nikde neuvadel, ze by se mi meli ozvat, kdyz si ho vezmou, ale clovek by pak vedel, kdo ho nasel a kdo ho vlastne ma
)Jinak tady v Praze se mi stava, ze CWG dam do kese a tak za 2h uz je fuc, respektive ho nekdo smeni
)Asi asi pro dalsi serii zkusim udelat neco, jako ma Mion. To se mi libi.