zkušenosti s eTrex 30
Publikováno 07 srpen 2012 - 14:03
Publikováno 07 srpen 2012 - 14:23

Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 08 srpen 2012 - 10:29
Publikováno 08 srpen 2012 - 11:57
Publikováno 09 srpen 2012 - 7:43
GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)
Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave
Publikováno 11 srpen 2012 - 15:53
Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe
Publikováno 11 srpen 2012 - 15:59
Vždy keď som použil stopky, tak som súbor našiel v internej pamäti v adresári /Garmin/GPX/Archive a názov súboru vyzeral nejako takto: 2012-06-24 12.30.34 Stopwatch.gpxDreamR napsal/a:
Muze mi prosim nekdo poradit, kam se ukladaji gpx z ulozenych projetych tras? Pomoci stopek jsem si zaznamenaval projete trasy ale vysledne soubory nemuzu nikde najit. Ruzne jsem se stopkama laboroval, pak jsem prohlizel vnitrni pamet i kartu ale nikde nic. Zatim se s navigaci seznamuju a tohle je prvni problem na ktery jsem narazil.
Publikováno 11 srpen 2012 - 16:30
Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe
Publikováno 11 srpen 2012 - 21:28
georgeino napsal/a:
Tak, pristroj jsem reklamoval. O vysledku budu informovat. Nicmene Alza ma kouzelnou klauzulku v rekl. formulari, kde se jako zakaznik vzdavate 30 denni lhuty pro vyrizeni reklamace, pokud je reklamace resena externe.
Tak to je zásadní chyba, že jsi to podepsal. Bohužel, prodávající se může se spotřebitelem na delší lhůtě domluvit. Tímto ses s nimi zřejmě domluvil. Právo na to nemají a je to hovadina, reklamaci musejí vyřídit do 30 dnů, ať už to sehnali kdekoliv. Teď máš v podstatě dvě možnosti. Buď čekat, až to vyřídí, když sis to s nimi domluvil. A nebo se obrátit na ČOI s tím, že tě k tomu donutili a mají to předtištěné na formuláři jako podmínku. Protože pokud to tam mají předtištěné, mohli by s tím něco udělat. Tím pomůžeš i ostatním nachytaným.
V každém případě to bude poučení pro příště, kde nakupovat a kde ne.
Publikováno 11 srpen 2012 - 22:27
Hmm, neviem veru pomôcť viac. Ja stopky veľmi nepoužívam, to že z nich vznikol tracklog ma skôr prekvapilo a bral som to ako vedľajší efekt.DreamR napsal/a:
osnica: tu slozku mam uplne prazdnou, nevim v cem je problem
edit: tak jsem hodil navigaci do tovarniho nastaveni a porad nic, cvicne vyuziju stopky na kousek cesty ale slozka je prazdna...

Pozeral som teraz aj nastavenia, či niečo nenájdem, ale nenašiel som nič. V Setup - Tracks mám nastavené "Record, show on map", Record method "Auto", a Interval "Normal" a Auto Archive "When Full". Štandardný tracklog sa Ti do súboru Current.gpx ukladá?
Publikováno 11 srpen 2012 - 22:59
Publikováno 16 srpen 2012 - 23:21
Publikováno 17 srpen 2012 - 6:38
Publikováno 17 srpen 2012 - 7:57
Nechápte ma zle, tiež sa mi páči. Len mám pocit, že je stále trochu neodladený. Fórum sledujem od decembra keď som ho kúpil, a vidím že rôzne chyby sa náhodne vyskytujú u rôznych užívateľov.Popina napsal/a:
Mě se moje Etrex 30 líbí. Žádné větší problémy s ní nemám.
Toto mne funguje. Mám ho nastavený na "Auto". V anglickej mutácii to je to v Setup - Heading - Compass a mám tam iba dve možnosti - Auto a Off.Popina napsal/a:
Jen jediná věc mě na ní štve:
Neumí přepinát mezi kompasem. Když jsem se zastavil s Oregonem a začal se bez pohybu otáčet na místě, šipka začala ukazovat směr ke krabce podle toho, jak jsem se otočil. To se mi zatím u Etrexy nepovedlo nastavit. Chtěl bych se vás tedy zeptat, jak máte nastaven kompas v menu nastavení - směr pohybu tak, aby fungovalo výše zmíněné pravidlo a zároveň aby navigovala při pohybu ve směru pohybu...?
Publikováno 17 srpen 2012 - 18:29
Publikováno 17 srpen 2012 - 19:46
Paráda a ten GUI nebo GDI směr, tedy ty ostatní položky, máš nastaveny jak?
Publikováno 17 srpen 2012 - 23:38
Mám tam toto:Popina napsal/a:
Paráda a ten GUI nebo GDI směr, tedy ty ostatní položky, máš nastaveny jak?
Display: Directional Letters
North Reference: True
Go To Line (Pointer): Bearing (Large)
Compass: Auto
Calibrate Compass
Ale tie ostatné veci by na funkčnosť pri pomalej rýchlosti / zastavení asi nemali mať vplyv.
Publikováno 20 srpen 2012 - 9:35
Publikováno 22 srpen 2012 - 21:35
Publikováno 12 září 2012 - 21:43
Tak jen prubezne shrnuti. Reklamace byla kupodivu zamitnuta. Picodas se neobtezoval ani zduvodnit proc. Jen strohe "Na pristroji mechanicka zavada. Pristroj nemuze byt prijaty na pozaruku." (Co sakra myslej pozarukou, a proc nepisou cesky) Alza pripsala "nevhodne uziti". Pokud si myslite, ze se lze dovolat do reklamacniho oddeleni Picodasu, tak neda, nikdo to nezveda. Momentalne cekam na odbornou radu, zda-li tlacit na Alzu nebo na Picodas. Dal jsem si taky postezoval primo americkemu Garminu, tam obvykle odpovidaji do 3 dnu, tak uvidim. Tak pak poreferujugeorgeino napsal/a:
Ahoj,
tak nadseni bylo velike. Vse co mi chybelo na Viste HCx jsem si uzival. Bohuzel jen par dni, pak stacila 30 minutova prochazka s navigaci v kapse: https://plus.google....sts/Tfvcx5zaF1r. Takze nadseni rychle ochladlo.
PS: mate nekdo zkusenosti s reklamacema?
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů