Exkurze do JETE (Jaderné elektrárny Temelín)
Publikováno 21 červenec 2006 - 21:08
pokud by se mezi nami nasel dostatecny pocet zajemcu, bylo by mozne za urcitych bezpecnostnich opatreni zorganizovat krome prednaskoveho bloku "na miru" v informacnim stredisku i rozsirenou exkurzi pro skupinu geocacheru (5-32 ucastniku) zahrnujici projizdku arealem elektrarny a prohlidku strojovny vyrobniho bloku. Pokud Vas tato moznost zaujala, dejte predbezne vedet zde na foru, akci by bylo mozne pojmout i formou patecne-sobotniho geovenetu Na samote u lesa (v patek vecer parba u ohne, v sobotu dopoledne exkurze).
Pitr
Publikováno 22 červenec 2006 - 1:40
Znie to dobre, ja som za, otazka je - kedy?Ahoj vsem,
pokud by se mezi nami nasel dostatecny pocet zajemcu, bylo by mozne za urcitych bezpecnostnich opatreni zorganizovat krome prednaskoveho bloku "na miru" v informacnim stredisku i rozsirenou exkurzi pro skupinu geocacheru (5-32 ucastniku) zahrnujici projizdku arealem elektrarny a prohlidku strojovny vyrobniho bloku. Pokud Vas tato moznost zaujala, dejte predbezne vedet zde na foru, akci by bylo mozne pojmout i formou patecne-sobotniho geovenetu Na samote u lesa (v patek vecer parba u ohne, v sobotu dopoledne exkurze).
Pitr
Publikováno 22 červenec 2006 - 15:36
Ja bych s dovolenim predbezne dal vedet ze bych mel zajem ... TomasAhoj vsem,
Pitr
Publikováno 23 červenec 2006 - 1:50
Publikováno 24 červenec 2006 - 22:37
Publikováno 27 červenec 2006 - 10:20
Publikováno 08 srpen 2006 - 23:02
Publikováno 13 srpen 2006 - 20:05
Ahoj vsem,
Pitr
Ahoj par by se nas naslo asi tak 7-10 lidi co by do toho slo v patek nekde neco podniknout prespat nekde a v sobotu do temelina nekdy tak 25-26 srpna.....
Publikováno 22 červenec 2006 - 14:35
Nekdy po prazdninach, tak v druhe pulce zari. Musi se dat s dostatecnym predstihem jmenny seznam osob s cisly obcanek, kteryzto pak lustruji v centrale CEZu v Praze a povoluji pristup...Znie to dobre, ja som za, otazka je - kedy?
Publikováno 22 červenec 2006 - 15:38
Publikováno 22 červenec 2006 - 23:18
Publikováno 26 červenec 2006 - 1:52
Publikováno 14 srpen 2006 - 14:35
Akce se rusi, neprosli jsme sitem. Jedina sance je pockat na den otevrenych dveri, ale ten je ve fazi uvah. Posledni byl v obdobi vystavby elektrarny......je mi moc líto, ale exkurzi do areálu ETE nelze pro Vaši organizaci uspořádat, jak už jsem Vás v telefonickém rozhovoru upozorňovala na bezpečnostní opatření, která platí pro vstup do střeženého prostoru Jaderné elektrárny Temelín. Povolují se exkurze pouze pro střední a vysoké školy, dále pro odborná, profesní a zájmová sdružení vstupující na jaderná zařízení za účelem výměny zkušeností a konzultací. Pro laickou veřejnost pořádáme exkurze pouze v informačním centru. Pokud budete mít i přesto zájem navštívit informační centrumjaderné elektrárny, rádi Vás přivítáme.
S pozdravem
Marcela Šimáková
Informační centrum
ČEZ, a. s. Jaderná elektrárna Temelín
Tel: 381 102 639
Publikováno 23 červenec 2006 - 1:49
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů