mikisi napsal/a:
Dobre:) - diky za postrehy - otazku jsem preformuloval.
A co když ji nezaložil, ale adoptoval ?
Původní otázka odpovídala oběma variantám, ta nová už ne :-(
Publikováno 17 únor 2012 - 7:03
mikisi napsal/a:
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 17 únor 2012 - 7:50
kolombo napsal/a:
mikisi napsal/a:
Publikováno 17 únor 2012 - 8:32
Já myslím, že kolombo naráží na to, že část lidí odpovídala na původní otázku, a část na otázku upravenou - významově pozměněnou. Odpovědi jsou však smíchány a výsledek tudíž toho moc neřekne.Raraku napsal/a:
Teda ty jsi prudič, původní se ti nelíbila, tohle znění se ti taky nelíbí, protože ta původní lépe vystihovala obě varianty... Rozmysli si nejdřív co vlastně chceš. :-)
Publikováno 17 únor 2012 - 9:14
Raraku napsal/a:
kolombo napsal/a:
mikisi napsal/a:
Teda ty jsi prudič, původní se ti nelíbila, tohle znění se ti taky nelíbí, protože ta původní lépe vystihovala obě varianty... Rozmysli si nejdřív co vlastně chceš. :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 17 únor 2012 - 9:15
Publikováno 17 únor 2012 - 10:23
Raraku napsal/a:
To jsem pochopila ale je otázka kolik z těch budoucích respondentů má jenom adoptovanou kešku a nyní váhá co má vlastně zatrhnout, řekla bych že jich bude minimum... Navíc co my víme, třeba mikisi chystá další otázku pouze k adopci keší. :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 17 únor 2012 - 12:28
Publikováno 17 únor 2012 - 13:38
Publikováno 19 únor 2012 - 12:49
Publikováno 21 únor 2012 - 12:05
Publikováno 22 únor 2012 - 15:01
Publikováno 22 únor 2012 - 15:04
Publikováno 22 únor 2012 - 15:06
Publikováno 22 únor 2012 - 15:07
Pajast napsal/a:
Otázka číslo 18:
Váhám, co zvolit za odpověď u této otázky. Chybí mi nějaké rozlišení u těch kompaktů. Když slyším kompakt, v prvé řadě mě napadne levný přístroj, který se dá strčit do kapsy a fotí na stejné úrovni jako mobil. Používám kompaktní přístroj, který není zrcadlovka a nemá výměnné objektivy, ale jeho kvality se zrcadlovkám určitě přinejmenším blíží. Kvalita snímků je někde úplně jinde než u malého kompaktu nebo mobilu.
Asi bych bych tu možnost rozdělil:
- kapesní / malý kompaktní fotoaparát
- kompaktní fotoaparát s kvalitní optikou
Případně poraďte, kterou možnost mám zvolit.
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 22 únor 2012 - 21:29
Publikováno 22 únor 2012 - 23:37
Publikováno 23 únor 2012 - 8:04
Nekra napsal/a:
Mi to nedá si taky nerejpnout... ;-)
Ono z hlediska netriviálního množství potenciálních respondentů je anketa bohatá na otázky otravující, lepší je být na té druhé straně.
Výraz "s možností výhry" nebo jak to tam bylo napsaný není pro mne nikterak lákající, protože takovou šanci považuju za velmi malou (navíc když tu čtu, že se vyhrávají trička! To je nějaký tričkový boom ve světě nebo co. Na táborech nám rozdávali trička, a když se někde vyhrává nějaký oblečení, tak sjou to většinou trička (občas ještě čepice), ale něco na tu spodní část těla, to moc ne. ´Fakt mě potěší až zjistím, že někdo jako ceny dává kalhoty, i když nebudu jejich výherce).
Taky některý otázky jsou divný:
1] chybí minimálně možnost "bezpohlavní"
3] jiné počty osob, např neceločíselné (když se třeba jedná o "dvojici" z níž jeden loví tak málo často oproti druhému, že ho nelze počítat jako 1) nebo 0
4] mezi možnostmi je několikrát v kombinaci s "dětmi", ale opačným směrem (tj. s "rodiči") žádná možnost není
5] na to se není třeba kešerů ptát, stačí proléz dostatečné množství profilů na GC.com, každý tam má napsáno, kdy si zakládal profil. A co ti chudáci, co to dělají déle než rok, ale ne celočíselný počet let (např 2,5)
6] Kterou možnost má zaškrtnout ten chudák, co kešuje 1 nebo 10 nebo 20 dnů v měsíci? Vždyť pro něj jsou správně dvě možnosti. (pod 1 den v měsíci je do 5 dnů v měsíci, samozřejmě ;-) )
12] Co je to za otázku? Lidé kteří žádnou profesi nemají na ni nemohou pravdivě odpovědět. (nebo žádná profese=jiná profese ? )
Publikováno 23 únor 2012 - 8:12
schvab napsal/a:
Nekra napsal/a:
Mi to nedá si taky nerejpnout... ;-)
Ono z hlediska netriviálního množství potenciálních respondentů je anketa bohatá na otázky otravující, lepší je být na té druhé straně.
Výraz "s možností výhry" nebo jak to tam bylo napsaný není pro mne nikterak lákající, protože takovou šanci považuju za velmi malou (navíc když tu čtu, že se vyhrávají trička! To je nějaký tričkový boom ve světě nebo co. Na táborech nám rozdávali trička, a když se někde vyhrává nějaký oblečení, tak sjou to většinou trička (občas ještě čepice), ale něco na tu spodní část těla, to moc ne. ´Fakt mě potěší až zjistím, že někdo jako ceny dává kalhoty, i když nebudu jejich výherce).
Taky některý otázky jsou divný:
1] chybí minimálně možnost "bezpohlavní"
3] jiné počty osob, např neceločíselné (když se třeba jedná o "dvojici" z níž jeden loví tak málo často oproti druhému, že ho nelze počítat jako 1) nebo 0
4] mezi možnostmi je několikrát v kombinaci s "dětmi", ale opačným směrem (tj. s "rodiči") žádná možnost není
5] na to se není třeba kešerů ptát, stačí proléz dostatečné množství profilů na GC.com, každý tam má napsáno, kdy si zakládal profil. A co ti chudáci, co to dělají déle než rok, ale ne celočíselný počet let (např 2,5)
6] Kterou možnost má zaškrtnout ten chudák, co kešuje 1 nebo 10 nebo 20 dnů v měsíci? Vždyť pro něj jsou správně dvě možnosti. (pod 1 den v měsíci je do 5 dnů v měsíci, samozřejmě ;-) )
12] Co je to za otázku? Lidé kteří žádnou profesi nemají na ni nemohou pravdivě odpovědět. (nebo žádná profese=jiná profese ? )
Tak tohle je opravdu ukázka dementního příspěvku.
Publikováno 23 únor 2012 - 11:54
Publikováno 24 únor 2012 - 15:40
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů