tohle je sice nazváno ŽUMPA - ale pro kačery v ČR - ne pro GeoKladno, GeoTišnov, GEOPlzen atd .........pokud by měli odpovídat po všech tlupách, asi by to nešlo
Nevím, proč když tady může být krásné vlákno o stromolezectví, o telefonech, o potápění - proč by si tady nemohli všichni přečíst nějaké ofiko vyjádření skupiny, která má ve stanovách "zastupujeme kačery v ČR"
Pochybuji o tom, že všichni, kteří by rádi slyšeli vyjádření, pojedou na megaevent, nebo na event k Plzni nebo ke Kladnu -
Je tu od začátku dost konkrétních dotazů, údajně to zakládající čtou, není nic jednoduššího, než sepsat dvacet odpovědí do samostatného vlákna a vlákno zamknout........ale čím později to bude, tím větší negativní emoce budou rozšířené
Nebo dát "zamčenou" stránku odpovědí na svoje www... jak jednoduché.......
jsem bokem bombardovaná argumenty a nazývaná pesimistou

- nemusím se přihlašovat, nemusím si jich všímat - ale pokud se tato asociace nazvala "zastupující kačery v ČR" - tak je mi líto, ale taky se považuji za kačera v ČR......... tak mě odpovědi zajímají.
a je takových víc, jak je vidět. Pesimista až tak moc nejsem - ale podesáté: revírníci mají domluvené betatestery, GC má svá pravidla, když chce někdo dát krabku tam, kde je absolutně nevhodná nebo majitel pozemku si to nepřeje - tak tam prostě krabka buď nebude, nebo se owner dokáže lidsky a slušně domluvit. Na to přece nepotřebuje razítko další organizace...
na GC se velké většině líbí to, že si každý VYBERE způsob, jakým k tomu přistoupí a NIKDO mu nenutí dodržovat počet odlovených, počet založených, počet druhů krabiček, četnost nálezů , nutnost evetnů, zákaz eventů atd.......
Pevně doufám, že se NIKDO nebude snažit jakkoli tohle změnit - ale čím déle bude trvat mlčení, tím hůř se budou dobré úmysly prosazovat...