Georadostný koutek:)
Publikováno 30 září 2013 - 14:39

Publikováno 30 září 2013 - 14:49
To ty keše polykáš?phrkt napsal/a:
Než přelouskám u počítače ty listingy, tak jsou kila zpátky
Publikováno 30 září 2013 - 15:34
Jacka_dominikanka napsal/a:
:-) :-) :-)
Publikováno 30 září 2013 - 15:44
Citecka napsal/a:
Musíš keškovat v Alpáchtěch 20 kil tam nechám za léto
A ouha. Protože co do metabolismu patřím do stejné sorty jao zvedavkanocni, tohle si znamenám za uši: Před procházkou nach Venedig atp. nejmíň o deset kilo vykrmit. Ze mě totiž, kdyby se dostalo dvacet dolů, to se rovnou můžu zpátky poslat obyčejným psaním, ani příplatek nebude potřeba.

Publikováno 30 září 2013 - 16:32

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 30 září 2013 - 17:55
Jindris napsal/a:
zvedavkanocni napsal/a:
Jak málo stačí někdy k radosti:
Včera jsem byla ráda, že se mi povedlo po dalším eventu z řady Což takhle ochutnat...překonat lenost a přejedená přece jen jet na noční keš dalších 30 km a někdy kolem půlnoci po procházce další padesátku km domů.Není nad to, když člověk zvítězí sám nad sebou a ještě si s partou podobně "postižených" užije krásnou noc s nebem plným hvězd. To žádný mudla asi nepochopí.
U nás na hvězdárně je hodně moc mudlů, kteří si krásnou noc s nebem plných hvězd docela užívajíA je to taky komunita lidí svým způsobem "postižených"
No jo, já jsem z hvězdárny v ČB zvyklá, že tam už kešují snad všichni - máš pravdu, i tahle varianta platí. Sama poznám tak nejvýš oba vozy, ale za krásné letní noci bych se vydržela na nebe dívat hodně dlouho - i bez Perseidů.

Publikováno 30 září 2013 - 17:59
Toniczech napsal/a:
Protože co do metabolismu ...Před procházkou nejmíň o deset kilo vykrmit.
Nestěžuj si, nemáš proč. Já bych to bral hned. Věř mi že vím o čem mluvím.
Nažrat se a nepřibrat, to by byl ráj na zemi.
Publikováno 30 září 2013 - 18:03
Citecka napsal/a:
Musíš keškovat v Alpáchtěch 20 kil tam nechám za léto
A sákriš, já se těšila, jak mě někdy s Čitou přiberete na lehkou feratu a ono to pro mě asi nebude.

Jo a dneska mám tuplovanou radost - po více než roce jsem zkusila své první FTF ( abych poznala, co na tom ti šílenci vidí

Tak jsem se slušně omluvila, že jsem blondýna a poprosila další návštěvníky, ať si obsah rychle rozeberou.

Publikováno 30 září 2013 - 18:11
PIVNI PUPEK napsal/a:
Toniczech napsal/a:
Protože co do metabolismu ...Před procházkou nejmíň o deset kilo vykrmit.
Nestěžuj si, nemáš proč. Já bych to bral hned. Věř mi že vím o čem mluvím.
Nažrat se a nepřibrat, to by byl ráj na zemi.
Ono má všechno dvě strany - třeba oblečeni s MickyMausem bych vzhledem k věku nemusela, ale v mojí velikosti bylo dost dlouho problém sehnat něco přiměřeného věku. Řada firem ani dřív velikost 34 nebo XS nevedla a když jsem něco slušnějšího chtěla, tak jsem musela za hranice. Dneska už je mi hej, trh nabízí i tyhle "okrajové velikosti" a dorostla jsem do 36, hurá! Jen prodavačka na mě jednou divně koukala, že se raduji, že je mi S malé a mám dokonce M!

Publikováno 30 září 2013 - 19:16
zvedavkanocni napsal/a:
Ono má všechno dvě strany - třeba oblečeni s MickyMausem ... problém sehnat něco přiměřeného věku.
O tom mi nemusíš vyprávět. To moc dobře znám, jen z té druhé strany. Když jdu do nadměrek, tak většina hadrů je jak pro důchodce. Také koupit obyčejné tričko dlouhé tak aby zakrylo pupek a v ramenou nebylo jak na golema....

Publikováno 30 září 2013 - 19:47
Publikováno 30 září 2013 - 21:30

Publikováno 30 září 2013 - 22:40
Keše vracím s doplněným logem, nejspíš polykám náhradu za ty vydané kalorieJacka_dominikanka napsal/a:

Publikováno 30 září 2013 - 22:45
Publikováno 30 září 2013 - 22:54
zvedavkanocni napsal/a:
Jo a dneska mám tuplovanou radost - po více než roce jsem zkusila své první FTF ( abych poznala, co na tom ti šílenci vidí)
.
Tak to se musím taky pochlubit, v pátek jsem ulovil tři STF a jedno TTF (z 10+1) na sérii Čeští patroni jako BM. Ale pravda je, že 3 místní favoriti byli za betatestery

Publikováno 30 září 2013 - 23:01
phrkt napsal/a:
Taky koukám, že co jsem tady nebyl jste se rozepsali o tomhle tématu. Já těm hubeným docela závidím protože nosit ten záložní padák do kopců není nic moc... ...asi zkusím ty Alpy... ... je tam co lovit ?
Aby nebylo

Minulej tejden jedno FTF a jedna bramborová, tenhle tejden 2 FTF - sice to nebylo nad 2000, ale vejš než Sněžka, to zas jo (jen jedna byla o kousek níž).
Když tam vydrží, je v plánu ještě jedno, až pod ním skončí lovecká sezóna a bude se tam smět - teda pokud nenapadne metr sněhu...

Publikováno 30 září 2013 - 23:04
Kamarádi vyrazili na dovču na Ukrajinu, 3 neděle o nich nebylo slyšet, pak jim přibyl 1 nesmělý bodík. Když se vrátili, říkali že v té tři roky staré keši logovali jako pátí. Proto se ptám.Citecka napsal/a:
phrkt napsal/a:
Taky koukám, že co jsem tady nebyl jste se rozepsali o tomhle tématu. Já těm hubeným docela závidím protože nosit ten záložní padák do kopců není nic moc... ...asi zkusím ty Alpy... ... je tam co lovit ?
Aby nebyloAkorát těžko najít víc jak 5 keší za den. Ale ty zážitcí!
Minulej tejden jedno FTF a jedna bramborová, tenhle tejden 2 FTF - sice to nebylo nad 2000, ale vejš než Sněžka, to zas jo (jen jedna byla o kousek níž).
Když tam vydrží, je v plánu ještě jedno, až pod ním skončí lovecká sezóna a bude se tam smět - teda pokud nenapadne metr sněhu...
Publikováno 30 září 2013 - 23:24
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:03
Doporučuji odlehlé slovenské hory, taky max. 2-3 kešky za den, k hubnutí přispěje i blízké setkání s medvědem (když jej medvěd nenapadne, to pak naopak v nemocnici asi přibere). Anebo si vyjet na kole někam na kopec v ČR - např. takový Smrk v Jizerkách nemá chybu, zvláště když to člověk chce zkrátit (takový Nebeský žebřík s kolem, tak hned je minimálně kilo dole).phrkt napsal/a:
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů