Georadostný koutek:)
Publikováno 15 září 2013 - 20:29

Publikováno 18 září 2013 - 8:08

Publikováno 18 září 2013 - 9:48
ladislavappl napsal/a:
Dnes jsem přestěhoval jednu keš. Při té příležitosti přeju vášnivým čtenářům stránek www.finalky.cz, kteří na získaných souřadnicích nic nenajdou, aby jim jejich kola pořádně zmokla!
Udělal jsem kontrolu a žádná moje keš na těchto stránkách není :-)
Publikováno 18 září 2013 - 12:36
Mukina napsal/a:
Smrk napsal/a:
Mě včera konečně jeden Němec dal do keše coin, který rok nosil u sebe a protahoval ho keškami.
Taky mám jeden TB v Německu a marně se snažím pochopit jak to tam u nich funguje ... najednou se u někoho objeví, ten ho ani neprotahuje (nebo neloví), občas ho někomu ukázal a po 4 měsících plácnul do nějaký keše ...
U TB kde mám psanou prosbu "jen v ČR" - tam je to fofr, to nestíhám sledovat, jak putuje (konkrétně teda u jednoho, z toho mám radost)
Taky mám trošku problém s Němcem. Docela jsem byla ráda, že můj TB přeskočil Německo, ale pak ho v jiné zemi vyzvedl právě Němec, asi ho odvezl zpátky k sobě domů - a zejtra to bude "teprv" měsíc, co ho má u sebe. Nejspíš TB dám úkol "nepřenášet do Německa", když to tu tak čtu.
Publikováno 18 září 2013 - 13:16
On není problém ani tak s Německem ale spíš s tím, že je tam kačerů fakt hodně a tím pádem je logicky i víc těch nezodpovědnejch. Jinak si ale nemyslím, že by tam geo-lumpů bylo víc jak u nás.Zerthe napsal/a: Taky mám trošku problém s Němcem. Docela jsem byla ráda, že můj TB přeskočil Německo, ale pak ho v jiné zemi vyzvedl právě Němec, asi ho odvezl zpátky k sobě domů - a zejtra to bude "teprv" měsíc, co ho má u sebe. Nejspíš TB dám úkol "nepřenášet do Německa", když to tu tak čtu.
Publikováno 18 září 2013 - 13:23
To nelze popřít. Člověk ale prostě nedokáže odolat prevenci; taky bys asi nepustil svou partnerku samotnou do Indie (samozřejmě srovnání je to přehnané, v principu ale stejné)kapsa napsal/a:
On není problém ani tak s Německem ale spíš s tím, že je tam kačerů fakt hodně a tím pádem je logicky i víc těch nezodpovědnejch. Jinak si ale nemyslím, že by tam geo-lumpů bylo víc jak u nás.

Publikováno 18 září 2013 - 16:43
Jo, jsme - došli jsme k optimistickému výsledku, že v Německu není na % o nic víc geo-šmejdů, jak u nás.Zerthe napsal/a: PS - si tak říkám - jsme ve správném koutku?

Publikováno 18 září 2013 - 18:09
Publikováno 18 září 2013 - 21:41
a i kdyby tam byla, tak to ještě neznamená, že tam má správný souřadnice. :-) (A to mi dělá radost)Smrk napsal/a:
ladislavappl napsal/a:
Dnes jsem přestěhoval jednu keš. Při té příležitosti přeju vášnivým čtenářům stránek www.finalky.cz, kteří na získaných souřadnicích nic nenajdou, aby jim jejich kola pořádně zmokla!
Udělal jsem kontrolu a žádná moje keš na těchto stránkách není :-)
Publikováno 19 září 2013 - 8:20
Publikováno 19 září 2013 - 12:24

Publikováno 19 září 2013 - 14:09
Kdyby mi šlo o body tak si zajdu na nějakej PT. Ano udělal jsem to zatím jednou že jsem získal souřadnice z finalkyCZ a bylo to na jedné téměř nelustitelne mysterce. Prostě jsem udělal to že jsem zvedl zadek od počítače a vyrazil do terénu. Byla to skvělá projížďka na kole a tom Geocaching je. Udělal jsem si z "hnusné" mysterky tak trochu tradičku. A z toho mám radostMirexCZ napsal/a:
Já už tam mám taky všechny finálkyOsobně zvažuji do listingu větu stylem "Milí honibodi, kteří neumíte mou keš vyluštit - pokud máte neodbytnou potřebu, zapiště si FI hned od počítače a ani se neobtěžujte fyzicky na místo... Slibuji, že vám log nesmažu. Vám se asi prodlouží péro nebo kdo ví co, mě to nevadí, a všici budeme spokojení"...
Ale furt zvažuju, mno

Publikováno 19 září 2013 - 14:23
A prodloužilo se ti ??WitkoAWendy napsal/a: Kdyby mi šlo o body tak si zajdu na nějakej PT. Ano udělal jsem to zatím jednou že jsem získal souřadnice z finalkyCZ a bylo to na jedné téměř nelustitelne mysterce. Prostě jsem udělal to že jsem zvedl zadek od počítače a vyrazil do terénu. Byla to skvělá projížďka na kole a tom Geocaching je. Udělal jsem si z "hnusné" mysterky tak trochu tradičku. A z toho mám radost

Publikováno 19 září 2013 - 14:23
To je zvláštní, že ti, kteří to dělají opačně, tj. že si z "hnusných" tradiček dělají pořádný mysterky nebo alespoň zkomplikují terén, nemají potřebu své chování furt ospravedlňovat. :-)WitkoAWendy napsal/a:
... Udělal jsem si z "hnusné" mysterky tak trochu tradičku. A z toho mám radost
A že tací taky jsou... z toho mám radost.
Publikováno 19 září 2013 - 14:30
Však ja se taky neospravedlňuji. Veřejně jsem se přiznal k něčemu co většina kačerů dělá zcela běžně(výměna či poskytnutí souřadnic) akorát že na webu. No a? Prostě jsem chtěl na výlet a ne sedět půl dne u počítače.poohDA napsal/a:
To je zvláštní, že ti, kteří to dělají opačně, tj. že si z "hnusných" tradiček dělají pořádný mysterky nebo alespoň zkomplikují terén, nemají potřebu své chování furt ospravedlňovat. :-)WitkoAWendy napsal/a:
... Udělal jsem si z "hnusné" mysterky tak trochu tradičku. A z toho mám radost
A že tací taky jsou... z toho mám radost.
KAPSA.... prodloužil,ale z tý supr cyklovyjížďky ne z keše nebo bodu.
Publikováno 20 září 2013 - 7:52

Publikováno 20 září 2013 - 8:52
WitkoAWendy napsal/a:...co většina kačerů dělá zcela běžně(výměna či poskytnutí souřadnic) akorát že na webu. No a? Prostě jsem chtěl na výlet a ne sedět půl dne u počítače.
Jaká většina? Myslíš tu nadpoloviční třetinu lidí, co většinou téměř nikdy zásadně... cokoli?

Na vejlet můžeš kdykoli kamkoli, ne?
WitkoAWendy napsal/a:KAPSA.... prodloužil,ale z tý supr cyklovyjížďky ne z keše nebo bodu.
člověče, někde jsem čet, že na kole se ti spíš zmenšuje... ne?
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 20 září 2013 - 9:28
NESTRAŠ boha jeho! Jako by nestačilo, že mi nestále mokne (kolo) teď by se mi na něm měl eště zmenšovat.Citecka napsal/a:
člověče, někde jsem čet, že na kole se ti spíš zmenšuje... ne?WitkoAWendy napsal/a:KAPSA.... prodloužil,ale z tý supr cyklovyjížďky ne z keše nebo bodu.
A hlavně: platí to jenom po dobu jízdy nebo je to trvalý stav?

Publikováno 20 září 2013 - 10:43
Sakra, to kolo asi půjde z baráku !!Paprikasi napsal/a: A hlavně: platí to jenom po dobu jízdy nebo je to trvalý stav?

Publikováno 20 září 2013 - 11:51

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů