Geoget 2.7.0
Publikováno 09 červen 2012 - 20:20
Publikováno 09 červen 2012 - 20:55
Preinstalace programu v instalacni adresari se datoveho adresare nedotkne. proste jen nova verze zacne pracovat s dosavadnimi daty.
A naopak, tutez instalaci Geogetu muzes zkusit nasmerovat do uplne jineho cisteho datoveho adresare. Pokud tam nabehne, je chyba v dosavadnim datovem adresari. Pokud nenabehne, je asi pozkozena instalace.
viz. http://geoget.ararat...php/user:slozky
Publikováno 09 červen 2012 - 22:25

Publikováno 09 červen 2012 - 22:34
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 09 červen 2012 - 22:48
Publikováno 09 červen 2012 - 22:56
petulinka1 napsal/a:
Me to funguje bez problemu...
Protože zadáváš GC kód velkými písmeny. Zkus to zadat v malých a uvidíš. Myslím, že ve staré verzi to bylo jedno.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 09 červen 2012 - 23:04
Publikováno 09 červen 2012 - 23:08
petulinka1 napsal/a:
to máš říct hned :-Dráno to zkusím, jsem zvědavá :-)
Netušil jsem to.
Ten dialog zadání bodu vypadá jinak a tak jsem si myslel, že se něco zásadně změnilo.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 červen 2012 - 6:57
Publikováno 10 červen 2012 - 7:18
Publikováno 10 červen 2012 - 7:45
Já to mám tedy jako Území, přímo sloupec z GG. Tedy v levém sloupci najít položku Území a šipkou si ji přehodit do svého výběru v pravém sloupci. To je vše..Archi1 napsal/a:
to:Jacka_dominikanka
Nástroje-Editor sloupců-karta Sloupce-v okne Dostupné sloupce vyber v levém okne polozku Kategorie tagů a sipkou ji pretáhni do praveho okna Vybrané sloupce.
V okne Vybrané sloupce sjed az dolu a budes tam mít kategorii Tag oznac jej a dole ve Vlastnostech sloupce si v okenku Nadpis dej CZ kraj, definuj sírku, vyber zarovnání a klikni na buton Zapsat. Tot vse
Publikováno 10 červen 2012 - 7:53
Mas pravdu - fakt to maly pismena nezere. Teda zere, ale stazeni skrze API je neaktivni. Tak to holt budes muset psat velkejma nokolombo napsal/a:
petulinka1 napsal/a:
Me to funguje bez problemu...
Protože zadáváš GC kód velkými písmeny. Zkus to zadat v malých a uvidíš. Myslím, že ve staré verzi to bylo jedno.

Publikováno 10 červen 2012 - 8:30

Publikováno 10 červen 2012 - 12:08
nelaboroval jsi s vice monitorama? podobny problem jsem resil nekolikrat, ze se treba nespousti word, outlook.. a pak se ukazalo ze mel dotycny otevreny word na ext. monitoru u ntb, a kdyz monitor odpojil, tak se word porad ukazoval kdesi vedle..Roman_Jaromer napsal/a:
Otázka trochu mimo - neměl jsem čas zatím upgradovat na nový GG, ovšem ten starý přestal jít.
Když udělám novou instalaci do stávajícího adresáře, zkopírují se mi data a nastavení? Nebo aby proběhl import dat musím spustit upgrade přímo z GG? Bohužel mi teď totiž nejde ten GeoGet vůbec spustit...
Chyba je takováto:
Po spuštění se objeví uvítací okno "Geoget 2" s číslem verze "2.6.2.671" a nápisem "Připravuji datovou složku", ten se po chvíli zhasne, v hlavní liště Windows program stále je zobrazený, ale nikde se nic nezobrazí...
Zkusil jsem obnovit starší zálohu databáze - nic.
Dle správce úloh běží s nulovou zátěží procesoru, nic se nezobrazuje ani po několika minutách.
Když jsem zkusil jednu opravdu starou databázi, tak mi to ve startovním okně hlásilo nejdříve nějaké převody staré databáze a potom - okno zmizelo - a zase nic. Nevíte, čím by to mohlo být?
Předem moc díky za rady.
Publikováno 10 červen 2012 - 19:43
Publikováno 11 červen 2012 - 1:32
Publikováno 11 červen 2012 - 5:54
Díky za radu, uhodil jsi hřebíček na hlavičku. osobně jsem to vyřešil už v sobotu, jen jsem neměl čas to psát sem:-). Skutečně doma používám 2 monitory.mikrom napsal/a:
nelaboroval jsi s vice monitorama? podobny problem jsem resil nekolikrat, ze se treba nespousti word, outlook.. a pak se ukazalo ze mel dotycny otevreny word na ext. monitoru u ntb, a kdyz monitor odpojil, tak se word porad ukazoval kdesi vedle..Roman_Jaromer napsal/a:
Chyba je takováto:
Po spuštění se objeví uvítací okno "Geoget 2" s číslem verze "2.6.2.671" a nápisem "Připravuji datovou složku", ten se po chvíli zhasne, v hlavní liště Windows program stále je zobrazený, ale nikde se nic nezobrazí...
Zkusil jsem obnovit starší zálohu databáze - nic.
Dle správce úloh běží s nulovou zátěží procesoru, nic se nezobrazuje ani po několika minutách.
Když jsem zkusil jednu opravdu starou databázi, tak mi to ve startovním okně hlásilo nejdříve nějaké převody staré databáze a potom - okno zmizelo - a zase nic. Nevíte, čím by to mohlo být?
Předem moc díky za rady.
Měl jsem omylem zapnutý GG, myslel jsem, že mám zapnutý jiný program a stiskl jsem F5 a tu koukám - zobrazil se dialog Geogetu - že se načítá filtr. Tak si říkám, to vypadá, jako by GG opravdu běžel, jen nebyl zobrazený... Tak jsem zkusil zkratkové klávesy, které pohybují s okny jako minimalizovat okno, maximalizovat okno, atp. a světe div se - ono se okno GG objevilo!
Trochu mě zaráží, že se pozice okna na druhém monitoru ukládá i po restartu PC a i když ten monitor není připojený, ale to je asi otázkou celého systému. Tak snad tato má lapálie pomůže někomu dalšímu, až se vyděsí, že mu nejde GG :-)
Publikováno 11 červen 2012 - 10:23
Publikováno 11 červen 2012 - 10:31
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů