Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1103 odpovědí na toto téma

#161 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 20:47

Zatím žádné jiné údaje z T-mobilu nemáme. Nevím , jestli policie ano. Díky
  • 0

#162 chose44

chose44

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 385 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 20:47

ptacopysk napsal/a:
Je z T-mobilu kromě poslední polohy k dispozici taky výpis posledních hovorů či SMS?

Jo to mají ale asi by to vydali na požádání PČR
  • 0

#163 OakFamily

OakFamily

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 20:49

Modrak napsal/a:

OakFamily napsal/a:
Jinak blízko Bílé skály je i finálka naší Lékařské 3: FN Bulovka

Jezismarja, s tim se morim leta a ty to sem napises :o Mam delat ze jsem nic nevidel, nebo tam mam zajet? Mam to kousek. Ale to vypada ze je uplne v pohode v arealu, tam se snad nic stat nemuze. Byl uz tam nekdo hledat?

Přišlo mi důležitější zjistit, jestli v okolí byl, tak jsem prostě napsal finálku, aby ti co tam jsou to měli jednodušší při hledání, malin ale už potvrzuje, že tam nebyl, tak edituji. Držím palce v pátrání!
  • 0

#164 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 20:52

ptacopysk napsal/a:
Je z T-mobilu kromě poslední polohy k dispozici taky výpis posledních hovorů či SMS?

Obsah hovorů a SMS standardně NE. Jen čísla, tj. kdo, kdy, komu...to standard archivovaný ze zákona.
  • 0

#165 ptacopysk

ptacopysk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)
  • LocationPraha 6

Publikováno 11 červen 2012 - 20:53

Svejdovi napsal/a:
Zatím žádné jiné údaje z T-mobilu nemáme. Nevím , jestli policie ano.

Díky

Pak třeba výběry z bankomatu či platby kartou atd. ... napověděť může cokoliv. Hodně lidí tu zmiňuje kanálovky, ale to mi přijde hodně nepravděpodobné, protože včera odpoledne pršelo celé odpoledne (aspoň na jihu Prahy), ale i tak, holinky má doma?
  • 0

#166 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 20:54

zubrik napsal/a:
Rozdali jsme si plakaty a vylepili je kazdy ruzne po Praze.

Jestli máte plakáty v elektronické formě, pošlete je na mtauf at geocaching.cz. Vylepím je kolem Budějovické a odpoledne ve Kbelích.
  • 0

#167 kuratHKo

kuratHKo

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 20:57

Aspoň něco málo se na 100km dálku dá, sdílet na facebooku pátrání s popisem kde byl poslední signál mobilu... (nevím jak moc to pomůže v případě člověka, ale už se nám sdílením povedlo najít několik psů co se zaběhli pár známým) tak pokud máte účet na FB, zkuste taky i tuhle možnost mezi své známé, můj odkaz už koluje (http://aplikace.poli...=16570611120011
  • 0

#168 mimaci

mimaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 20:57

mtauf napsal/a:

zubrik napsal/a:
Rozdali jsme si plakaty a vylepili je kazdy ruzne po Praze.

Jestli máte plakáty v elektronické formě, pošlete je na mtauf at geocaching.cz. Vylepím je kolem Budějovické a odpoledne ve Kbelích.

já bych mohl ve Vysočanech, Karlíně a směrem do centra podle vody.
  • 0
...na konci pouti najdeš tajnou schránku, která odpoví Ti na hádanku ...
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI

#169 Worfsson

Worfsson

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 20:58

Teď jsem se vrátil od Urban Legends 1 (poslední trojlog ze včerejška, takže to sedí), prošel jsem to silnicí pod Bílou skalou a prolezl jsem i to největší bezdomovecké doupě (aktuálně prázdné, déšť se teprve spouštěl). Bordel největší, ale nic... A to se bojím, že další možná homeless místa se nacházejí v závětří oné betonové stěny. V souvislosti s Legendami i blízkými pětkovými mostovkami je dle Ondrových zalogovaných návštěv zřejmé, že někde byl vícekrát (jakožto doprovod). Nemohl by se nějaký takový "nový" kačer/ka, jehož by mohl doprovázet, vyskytnout? Souřadnice by pak logicky už nikde stahovat nemusel...
  • 0

#170 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:00

Ještě mě napadlo, že poměrně nedaleko toho místa je týden stará keška GC3KZEM, která je sice 1/1, ale těsně pod ní je ten sešup se skalami směrem dolů k Vltavě. Kdyby si tamtudy někdo chtěl zkrátit cestu, může uklouznout a zapadnout ledaskam. Na netu tu keš ještě zalogovanou nemá, možná by se tam někdo, kdo bydlí blízko, mohl jít mrknout do logbooku, jestli tam náhodou dneska nebyl.
  • 0

#171 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:03

Pohyb přes kreditku žádný, holinky jsou doma.
  • 0

#172 ptacopysk

ptacopysk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)
  • LocationPraha 6

Publikováno 11 červen 2012 - 21:06

V dané lokalitě mne ještě napadá oblast podzemí Proseckých skal - Močálka, Amerika atd. Pokud vím, žádná keš tam v podzemí není a oficiálně je už delší dobu nepřístupné, ale reálně se tam občas vlézt dalo .... pro T5 lovce celkem lákavé místo.
  • 0

#173 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:06

Lekarska 3 Bulovka nic. Bez logu, zadny stopy. Jeste kouknu okolo, je tu toho víc.
  • 0

#174 mimaci

mimaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:09

Jacka_dominikanka napsal/a:
Ještě mě napadlo, že poměrně nedaleko toho místa je týden stará keška GC3KZEM, která je sice 1/1, ale těsně pod ní je ten sešup se skalami směrem dolů k Vltavě. Kdyby si tamtudy někdo chtěl zkrátit cestu, může uklouznout a zapadnout ledaskam. Na netu tu keš ještě zalogovanou nemá, možná by se tam někdo, kdo bydlí blízko, mohl jít mrknout do logbooku, jestli tam náhodou dneska nebyl.

Dnes tam byl v 19:10 Viburnus a myslím, že by se tu zmínil, kdyby ho tam našel zalogovaného...
  • 0
...na konci pouti najdeš tajnou schránku, která odpoví Ti na hádanku ...
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI

#175 homor

homor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:12

Hlavne neni jiste, jestli sel zrovna o vikendu lovit. Na kese treba vubec jit nemusel...
  • 0

#176 kuratHKo

kuratHKo

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:17

Ještě jeden nápad i když víkendový déšť tomu určitě nepřeje - požádat záchrannou brigádu kynologů...protože policie je prý zve ke spolupráci až hodně pozdě (jestli vůbec, protože mají svoje kynology) a brigáda snad sama na svůj popud hledat nemůže, takže si je zkusit vyžádat nebo se aspoň zeptat jaké jsou možnosti jejich spolupráce... Vedoucí brigády Bc. Renata Klusáčková GSM: +420 608 706 515 E-mail: klusackova.renata@atlas.cz Jednatel brigády Ing. Radka Poslušná GSM: + 420 732 124 582 E-mail: Poslusna.Radka@seznam.cz Výcvikář brigády Jitka Dědinová GSM: +420 604 214 925 E-mail: jitkadedinova@seznam.cz
  • 0

#177 Sablunka

Sablunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:19

Mně tak napadlo neměl facebook a nemohl si tam s někým psát, nebo někdo by tam k něm mohl vědět? Kdyby třeba nešel na keše.
  • 0

#178 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:23

Kdyby jste někdo chtěl leták vytisknout a vylepit tak jeden z těch co jsme vytvořili je tady http://www.ulozto.cz...daseosvejda-pdf Další má Slaneček, ale ta ještě není u PC. Jinak to okolí si myslím jsme prohledali slušně, bohužel bez jakéhokoliv výsledku.
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#179 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:28

Facebook nemá, kdyby si s někým psal, tak nejspíš tady. Kynology bych kontaktovat zkusil až po dohodě s policií. V tuhle chvíli nevím kam bych je měl poslat. Díky
  • 0

#180 Gogees

Gogees

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:30

kuratHKo napsal/a:
Aspoň něco málo se na 100km dálku dá, sdílet na facebooku pátrání s popisem kde byl poslední signál mobilu... (nevím jak moc to pomůže v případě člověka, ale už se nám sdílením povedlo najít několik psů co se zaběhli pár známým) tak pokud máte účet na FB, zkuste taky i tuhle možnost mezi své známé, můj odkaz už koluje (http://aplikace.poli...=16570611120011

Máš pravdu, my co jsme dál od Prahy můžeme zkusit alespoň toto, též nasdílím.

Držím palce, ať tohle dobře dopadne.
  • 0
Zdraví vás Gogees :)

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama