Taky si vzpomínám, že jsem dělal podobnou práci. Tenkrát se jí říkalo "diplomová". Myslím, že je vcelku šumák, jak dotyčný člověk ovládá češtinu. Když si přečtu příspěvek někoho, kdo naseká v jedné větě několik hrubek, můžu si leccos myslet. Vím ovšem prd, je-li to tím, že dotyčný je třeba disgrafik.
Na druhou stranu - geniální matematik může psát jako prase. A neměl by mít vysokoškolské vzdělání?
Asi to nebude aktuální problém. Už jsem tu napsal pár příspěvků, kde jsem autora odkázal na Wiki nebo první stránku tohoto webu.
Chápu, že někdo odpoví podobně, nechápu ale, že se tu pitváte v ptákovinách. Osobně mám raději ty, co sekají ty hrubky, ale ve srovnání s jejich pravopisem je jejich chování v normě.
To Rielka: Nemíním tím strávit x hodin, ale pokud budeš mít zájem a dotazy, ozvi se mi přes SZ, pak mi můžeš zavolat a já Ti odpovím na otázky, které budeš mít. Geocaching provozuji 4 roky, mám děti 5, 18 a 22, nicméně co se týká zátěže, je to obdobné jako při turistice nebo cykloturistice. A tam mám zkušenosti s přůřezem všech věkových kategorií

.
Jen nechápu tu specifikaci jihočeského kraje