Přejít na obsah

Fotka

PQ GPX všech PM keší v ČR

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
596 odpovědí na toto téma

#181 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 10:33

No takový pokus o podvod není žádná "prdel", já tě mám teď za podvodníka. :(
  • 0

#182 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 10:50

shaman3 napsal/a:
Apropó, byl by nějaký hodný PM kolega ochoten poskytnout nám BM soubor PQ GPX všech PM keší v ČR? ;)

pzn: Ty mé logy prosím už nechme stranou, nemělo to být tématem této diskuze.

Logy nechám stranou, ale tvé sebestředné chování mně nutí napsat: NE, zrovna tobě PQ PM keší neposkytnu. Snad je má odpověď dostačující.
  • 0

#183 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 10:53

Nic se neděje, každopádně děkuji za odpověď, já nikoho k ničemu nenutím, je to samozřejmě jen na základě ochoty a dobrovolnosti, snad se najde nějaký jiný PM kolega.
  • 0

#184 geostorm

geostorm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 11:25

shaman3 napsal/a:
No takový pokus o podvod není žádná "prdel", já tě mám teď za podvodníka. :(

No podvodník seš ty, protože nejsi PM a kdyžtak si přelož co znamená "only"
Tak asi tak.
  • 0

#185 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 11:28

Podvodník je ten, kdo někoho úmyslně uvede v omyl za účelem obohacení, ty jsi se o to pokusil, pokusil jsi se vylákat 9 USD, já ne, já jenom zalogoval PM keš a to je zcela legální.
  • 0

#186 geostorm

geostorm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 11:32

shaman3 napsal/a:
Podvodník je ten, kdo někoho úmyslně uvede v omyl za účelem obohacení, ty jsi se o to pokusil, pokusil jsi se vylákat 9 USD, já ne, já jenom zalogoval PM keš a to je zcela legální.

Sakra, škoda že si mi to neposlal.
Mohl sem se obohatit na pěknym troubovi.
To by mě potěšilo.
  • 0

#187 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1670 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 11:33

Prosim tě strč si ty svoje řečičky už za klobouk a běž se radši projet na kole, tady ti po přečtení tohohle všeho stejně nikdo nic nepošle, tak nevim proč už nedupeš do pedálů a neprohrabuješ špinavý pytliky
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#188 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 11:41

Já nechápu, proč se tak rozčilujete, však to tu přece nemusíte číst. Já věřím v lepší stránku každého člověka a určitě se tu časem nějaký hodný PM kolega najde. I pod těmi vašemi urážkami a zesměšňováním se jistě skrývá chápavé lidské srdce.
  • 0

#189 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1670 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 11:49

:D
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#190 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 12:06

DNFTT
  • 0

#191 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 20:06

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to teda sedlo !
  • 0

#192 vlne

vlne

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 21:27

shaman3 napsal/a:
To bych asi nemohl tu PM keš najít a zalogovat, kdyby mi to někdo neposlal ne? Celá ta tlupa mravokárců se tu do mě pustila jen proto, že se jim nezdál můj log v PM kešce dost děkovnej. B)

pes13 napsal/a:
Schválně, jestli toto individuum někdy zaloguje nějaký event will attend. ;) To bude účast B)

Nevím co to přesně je "event will attend", geocaching je pro mě jen taková vedlejší činnost při jízdě na jízdním kole, nestudoval jsem ho tedy podrobněji a neznám všechny podrobnosti a zvyklosti. Prostě abych nejezdil na kole bezcílně, tak mám pomocí geocachingu různé cíle, najedu na kole klidně 100 km denně. Všechny keše, co jsem nalezl, jsem zalogoval při jízdě na jízdním kole. Je to pro mě jen takový druh sportovního vyžití.

Pak tedy nechápu, proč na seznamu vidím mé dálniční kešky...
  • 0

#193 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 21:32

Proc by ne? Pokud je to kolo motorove a zvladne alespon 80 km za hodinu... :D
  • 0

#194 osobne

osobne

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 21:34

Ahoj, také bych měl zájem o PQ PM cache celé ČR. Byl by někdo ochoten mi to někam uploadnout nebo poslat na osobne2(zavinac)seznam.cz ???
  • 0

#195 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2012 - 22:58

Také se nám napřed pochlubíš nějakým pěkným logem? Třeba timto?. Kde já už ho viděl...
  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#196 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2012 - 6:45

plavcik napsal/a:
Také se nám napřed pochlubíš nějakým pěkným logem? Třeba timto?. Kde já už ho viděl...

Tenhle je ještě lepší:Tady
  • 0

#197 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2012 - 6:49

Další provokatér :D Odlov si nejdříve nonPM cache ve svém blízkém a dalekém okolí. Popřemýšlej pak o zakoupení PM členství a pak si můžeš to PQ udělat sám, když musíš či chceš mermomocí lovit PM keše. Po tom, co tu někteří předvádí (nejen svou arogancí, ale také chybějícími základy slušnosti, nejen při logování) bude málokdo ochoten to PM PQ vytvořit a už vůbec ne poslat. Byli by sami proti sobě. Některé keše si prostě návštěvu takových hulvátů nezaslouží. Nehledě k tomu, že to časem nějaký "trouba" dá volně na net. Stejně tak, jako z jara někdo zveřejnil seznam akce otvírání pokladů s komplet finálkama :(
  • 0

#198 osobne

osobne

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2012 - 7:52

Petman02 napsal/a:
Odlov si nejdříve nonPM cache ve svém blízkém a dalekém okolí. Popřemýšlej pak o zakoupení PM členství a pak si můžeš to PQ udělat sám, když musíš či chceš mermomocí lovit PM keše.

Myslím, že svým arogantním zamítavým přístupem dosáhnete akorát tak toho, že vám začnou BM kačeři ty vaše PM cache ničit.
  • 0

#199 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2012 - 8:06

osobne napsal/a:

Petman02 napsal/a:
Odlov si nejdříve nonPM cache ve svém blízkém a dalekém okolí. Popřemýšlej pak o zakoupení PM členství a pak si můžeš to PQ udělat sám, když musíš či chceš mermomocí lovit PM keše.

Myslím, že svým arogantním zamítavým přístupem dosáhnete akorát tak toho, že vám začnou BM kačeři ty vaše PM cache ničit.

Od někoho kdo v keši bere věci bez výměny (takže krade) to fakt sedí.
  • 0

#200 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2012 - 8:15

osobne napsal/a:

Jakej zamítavej přístup? My PM si za něj platíme aby jsme tyhle keše mohli lovit. Pokud má owner založenou PM keš a někdo ho slušně požádá aby mu poslal jeho PQ nemám nic proti. Pokud bych měl svoji keš PM tak bych to klidně taky udělal. Ale chtít tu PM cizích keší popřípadě celé republiky, to se na mě nezlob, ale to je prostě prasárna. Pokud chceš mermomocí lovit PM keše tak si to PM členství kup. Těch 10 dolarů není zas taková hrozná částka.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama