Přejít na obsah

Fotka

PQ GPX všech PM keší v ČR

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
596 odpovědí na toto téma

#281 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 14:25

rsc_cz napsal/a:

shaman3 napsal/a:
Tak jsem rád, že se to tu zklidnilo a nakonec jsme si i padli do noty. Poskytl by mi prosím někdo z PM to PQ GPX všech PM keší ČR? Prý to trvá jenom dvě minuty vygenerovat.

Ano, je to snadné. Ale... poskytovat komukoliv dalšímu PQ je porušením podmínek, které byly odsouhlaseny při registraci na gc.com a groundspeak za to dotyčnému může třeba zablokovat jeho účet. Pokud tak strašně moc toužíš po PMO keších, tak si prostě pořiď PM a nechtěj po ostatních, aby porušovali pravidla ke kterým se zavázali (je to v podstatě to samé jako když se ti nelíbí to, že někdo při hledání rozryje okolí keše).
Pokud se ti tato politika groundspeaku nelíbí a je proti tvému přesvědčení, tak je to tvůj problém a musíš si ho vyřešit sám (pokud možno bez toho, aby jsi někoho dalšího dostal do průšvihu)

Jasně, já toto vysvětlení jako výmluvu beru, je to pro mě akceptovatelné, ale přílišné lpění na předpisech také není moc dobré. Opravdu jsi nikdy v životě žádný předpis neporušil?

Tak snad se najde jiný hodný PM kolega, který tak nelpí na předpisech. ;)
  • 0

#282 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 14:47

shaman3 napsal/a:

rsc_cz napsal/a:

shaman3 napsal/a:
Tak jsem rád, že se to tu zklidnilo a nakonec jsme si i padli do noty. Poskytl by mi prosím někdo z PM to PQ GPX všech PM keší ČR? Prý to trvá jenom dvě minuty vygenerovat.

Ano, je to snadné. Ale... poskytovat komukoliv dalšímu PQ je porušením podmínek, které byly odsouhlaseny při registraci na gc.com a groundspeak za to dotyčnému může třeba zablokovat jeho účet. Pokud tak strašně moc toužíš po PMO keších, tak si prostě pořiď PM a nechtěj po ostatních, aby porušovali pravidla ke kterým se zavázali (je to v podstatě to samé jako když se ti nelíbí to, že někdo při hledání rozryje okolí keše).
Pokud se ti tato politika groundspeaku nelíbí a je proti tvému přesvědčení, tak je to tvůj problém a musíš si ho vyřešit sám (pokud možno bez toho, aby jsi někoho dalšího dostal do průšvihu)

Jasně, já toto vysvětlení jako výmluvu beru, je to pro mě akceptovatelné, ale přílišné lpění na předpisech také není moc dobré. Opravdu jsi nikdy v životě žádný předpis neporušil?

Tak snad se najde jiný hodný PM kolega, který tak nelpí na předpisech. ;)

Proboha to ti prostě nedochází, že chtít po někom PM všech keší v ČR je neskutečná nehoráznost? Když po nich tak moc toužíš tak si to členství zaplať, ale nechtěj jejho výhody zdarma od lidí, kteří ty prostředky na to vynakládají.
  • 0

#283 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:33

Cože? Neskutečná nehoráznost? Neskutečná nehoráznost je dle mě právě ta sobeckost, s jakou se tu právě prezentuješ. Já mám takovou ideu, že kolegové by si měli pomáhat a ne se kastovat na nadkačery PM a podkačery BM.
  • 0

#284 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:38

shaman3 napsal/a:
Cože? Neskutečná nehoráznost? Neskutečná nehoráznost je dle mě právě ta sobeckost, s jakou se tu právě prezentuješ. Já mám takovou ideu, že kolegové by si měli pomáhat a ne se kastovat na nadkačery PM a podkačery BM.

Hele, klidně ti je pošlu. Až budeš mít prokazatelně odloveny všechny BM keše v České republice a opravdu nebudeš mít co lovit. A prosím tě, do té doby o ně nežebrej.
  • 0

#285 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:40

Jaká sobeckost? Co je sobeckého na tom že když já si za něco platím a všichni ostatní taky, že to co platíme odmítáme dát někomu kdo si to platit nechce? Pokud bych měl já nějakou PM keš a BM mi napíše o listing, klidně mu ho poskytnu. Ale chtít tu po někom aby mi poslal PM všechy keší tedy i jiných ownerů je nehoráznost a řekl bych vychcanost. Nehledě na to že je to proti pravidlům a vystavoval bych se tím hrozby banu.
  • 0

#286 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:42

taxoft napsal/a:Hele, klidně ti je pošlu. Až budeš mít prokazatelně odloveny všechny BM keše v České republice a opravdu nebudeš mít co lovit. A prosím tě, do té doby o ně nežebrej.

Jestli se chceš vysmívat, tak sis to mohl odpustit, nevěřím, že existuje člověk, který má odloveny všechny BM keše v ČR a věřím, že nikdy nikdo takový existovat nebude. Ani já to nikdy nebudu. Já jsem omezen svými fyzickými schopnostmi při jízdě na kole a po celé ČR určitě jezdit na kole nedokážu. Autem lovit nebudu, nebavilo by mě to.
  • 0

#287 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:44

Tak proč potom pořád žebráš o PM keše celé ČR když po celé ČR jezdit nebudeš.
  • 0

#288 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:46

martinracek26 napsal/a:
Jaká sobeckost? Co je sobeckého na tom že když já si za něco platím a všichni ostatní taky, že to co platíme odmítáme dát někomu kdo si to platit nechce? Pokud bych měl já nějakou PM keš a BM mi napíše o listing, klidně mu ho poskytnu. Ale chtít tu po někom aby mi poslal PM všechy keší tedy i jiných ownerů je nehoráznost a řekl bych vychcanost. Nehledě na to že je to proti pravidlům a vystavoval bych se tím hrozby banu.

Tak sobci si tu svoji vlastnost většinou neuvědomují, takže chápu, že ani ty to o sobě nevíš.
  • 0

#289 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:47

Sorry ale víc sobecký mi přijde nechtít za něco platit a po ostatních chtít aby mi to poskytli.
  • 0

#290 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:48

martinracek26 napsal/a:
Tak proč potom pořád žebráš o PM keše celé ČR když po celé ČR jezdit nebudeš.

Já nežebrám, já žádám a prosím, ale nebudu se hádat, jsem ochoten i zaplatit celkem 2,1 USD přes PayPal. Už jsem to tu prezentoval. Jinak si chci třeba jen přečíst zajímavé listingy a logy, vyřešit zajímavé mysterky, dozvědět se něco nového, ...
  • 0

#291 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:50

Jasně tak tomu určitě věřím. Prostě se smiř s tím, že žádnej normální kačer ti tohle nikdy neposkytne. Obzvláště ne po tom co si tady předváděl.
  • 0

#292 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:54

To je takový filosofický pojem, ten "normální kačer". Co to vůbec znamená "normální kačer"? Je to PM nebo BM? A je vůbec kačer normální? Pro mudly určitě ne. A co to vůbec znamená to slůvko "normální"? O tom všem by se dalo dlouze polemizovat.
  • 0

#293 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 17:56

Normální kačer je kačer kterýmu mu to trošku myslí a je mu jasný že někomu kdo si odmítá platit PM a chová se jak obrovskej frajer, kterej nemusí za nic děkovat, poskytnout něco takovýho je nesmysl.
  • 0

#294 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:06

To je ale pouze tvůj subjektivní názor. Já mám zase takový subjektivní názor, že normální kačer je ke svým kolegům hodný a ochotný pomoci. A nepíše o nich dehonestující příspěvky s takovými poznámkami, jako že mu to nemyslí a proto není normální kačer. Rozum je dar od Boha, pokud ho někdo opravdu má, neměl by se nad jiné povyšovat, jinak o něj může velice rychle přijít, ani o tom nebude třeba vědět.
  • 0

#295 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:07

shaman3 napsal/a:

taxoft napsal/a:Hele, klidně ti je pošlu. Až budeš mít prokazatelně odloveny všechny BM keše v České republice a opravdu nebudeš mít co lovit. A prosím tě, do té doby o ně nežebrej.

Jestli se chceš vysmívat, tak sis to mohl odpustit, nevěřím, že existuje člověk, který má odloveny všechny BM keše v ČR a věřím, že nikdy nikdo takový existovat nebude. Ani já to nikdy nebudu. Já jsem omezen svými fyzickými schopnostmi při jízdě na kole a po celé ČR určitě jezdit na kole nedokážu. Autem lovit nebudu, nebavilo by mě to.

Já se nevysmívám. Jen je mi záhadou, proč se tak strašně snažíš získat listingy šestiset čtyřiceti PM keší, když je v republice ke dnešnímu dni 29400 aktivních keší celkem a ty podle všeho nemáš vylovený ani svůj okres, natož kraj... Ta zoufalá snaha mít k dispozici dvě procenta z celkového počtu...

Nabízí se jedno vysvětlení, ale to je jen myšlenka lehká jak lístek unášený větrem...
  • 0

#296 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:12

Možná už to není ani tak zoufalá snaha mít k dispozici 640 PM keší, jako spíše snaha zjistit, jací ti ostatní PM kačeři vlastně ve skutečnosti jsou, jestli jsou ochotni něco pro BM nezištně udělat. Nebo to jsou sobci co budou stále dokola omílat, zaplať si to, jinak jsi pro mě jen žebrák?
  • 0

#297 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:18

shaman3 napsal/a:
Možná už to není ani tak zoufalá snaha mít k dispozici 640 PM keší, jako spíše snaha zjistit, jací ti ostatní PM kačeři vlastně ve skutečnosti jsou, jestli jsou ochotni něco pro BM nezištně udělat. Nebo to jsou sobci co budou stále dokola omílat, zaplať si to, jinak jsi pro mě jen žebrák?

Proč by tom dělali? A zvláště pro tebe, po tom co jsi tu předvedl.
Svoji platební kartu a ani PIN k ní také nikomu nepůjčíš.
  • 0

#298 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:22

Já přece nechci, aby mi někdo půjčoval platební kartu s PINem !!! Porovnáváte neporovnatelné. Já chci, aby někdo z PM nezištně vygeneroval PQ GPX všech PM keší v ČR a zaslal mi je, je to prý jen otázka dvou minut, ani to prý ne. To je to tak těžké pochopit?
  • 0

#299 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:26

shaman3 napsal/a:
Když člověk vidí ty zlámané větve na stromech, rozkopané pařezy v okruhu 100 m, převrácené kameny, ..., to vše od hledajících kačerů, tak je mu to líto.

Viděl jsem místa, kde byly stromy v okolí deseti metrů odhrabané od listí, jen jeden jediný s pečlivě nahrnutou čepicí.
  • 0

#300 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 736 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:32

shaman3: od začátku se tu prezentuješ jako někdo, kdo nechce dodržovat jednoduchá pravidla a zvyklosti zavedené v komunitě geocacherů a kdo z principu nesouhlasí s politikou Groundspeaku ohledně BM/PM takže se nediv, že ti to nikdo nechce poslat. Možná to nevíš, ale většina PM keší je PM proto, aby se na nich omezila hromadná návštěvnost. Navíc to jesti keš je nebo není PM se často mění ze dne na den podle toho, jak se zrovna owner usmyslí, takže už pár minut po vygenerování PQ může být všechno úplně jinak. A pokud jde o mě a pravidla - ano, porušuji je. Zrovna tohlento několikrát denně a nemám s tím žádný problém
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama