Přejít na obsah

Fotka

PQ GPX všech PM keší v ČR

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
596 odpovědí na toto téma

#301 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:35

shaman3 napsal/a:
Možná už to není ani tak zoufalá snaha mít k dispozici 640 PM keší, jako spíše snaha zjistit, jací ti ostatní PM kačeři vlastně ve skutečnosti jsou, jestli jsou ochotni něco pro BM nezištně udělat. Nebo to jsou sobci co budou stále dokola omílat, zaplať si to, jinak jsi pro mě jen žebrák?

Podle toho, co tu píšeš, bych už neřekla, že to děláš proto, abys zjistil, jestli jsou kačeři sobci, ale spíš že chceš zjistit, kolik kačerů je schopných porušit pravidla, ke kterým se zavázali při registraci. Ač to zní sebevíc paranoidně, vzhledem ke zdejšímu trendu bonzování bych si ti to PQ sama netroufla poslat, ani kdybych věděla, jak ho udělat...:D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#302 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:44

shaman3 napsal/a:
Já přece nechci, aby mi někdo půjčoval platební kartu s PINem !!! Porovnáváte neporovnatelné. Já chci, aby někdo z PM nezištně vygeneroval PQ GPX všech PM keší v ČR a zaslal mi je, je to prý jen otázka dvou minut, ani to prý ne. To je to tak těžké pochopit?

A je tak těžké pochopit slovo NE? Nicméně, je to jen můj dojem a nebo si to také myslíte i vy ostatní? Začíná se mně totiž zdát, že tobě ani tak nejde o ty PM keše, ale o to aby si si tady s někým vysvětloval názory a dotyčný jen přitakával a psal, že jenom ta tvá pravda je správná.
  • 0

#303 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:46

Alf Gang napsal/a:
Ač to zní sebevíc paranoidně, vzhledem ke zdejšímu trendu bonzování bych si ti to PQ sama netroufla poslat, ani kdybych věděla, jak ho udělat...:D

Pokud se někdo bojí, nebo to neumí, tak samozřejmě mi v tom nemusí pomáhat. Jako omluvu nebo i výmluvu to beru.
  • 0

#304 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:50

Navaril novy nudle a uz vas na nich zase taha...:D :D :D Sel na to chytre, kluk jeden mazana - chvili se zkousel tvarit rozumne...:) Ale brzy se zas vybarvil - je to horsi nez zebrak, je to vtiravej a neodbytnej zebrak.
  • 0

#305 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:51

shaman3 napsal/a:
Já přece nechci, aby mi někdo půjčoval platební kartu s PINem !!! Porovnáváte neporovnatelné. Já chci, aby někdo z PM nezištně vygeneroval PQ GPX všech PM keší v ČR a zaslal mi je, je to prý jen otázka dvou minut, ani to prý ne. To je to tak těžké pochopit?

A že pro tebe a ostatní někdo vytvořil těch skoro třicet tisíc keší (s archivovanými více než pětatřicet tisíc), to ti je málo nezištné? Některé z těch "krabiček" taky stály desítky a stovky hodin práce a tisíce vynaložených korun...
  • 0

#306 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 18:57

Tak díky moc jednomu hodnému PM kolegovi, těch 640 PM keší už mám v Locusu. Patří mu za to můj velký dík a vám všem ostatním PM odpouštím vaše sobecké chování. Ale teď se ještě zeptám, existuje i nějaká taková databáze těch archivovaných keší, které jsou ale v provozu a na svých místech? A jde z toho také udělat ten GPX soubor? Mají k těm archivovaným keším PM kolegové nějaký lepší přístup než my BM?
  • 0

#307 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 19:01

shaman3 napsal/a:

Ale teď se ještě zeptám, existuje i nějaká taková databáze těch archivovaných keší, které jsou ale v provozu a na svých místech? A jde z toho také udělat ten GPX soubor? Mají k těm archivovaným keším PM kolegové nějaký lepší přístup než my BM?

Tak teď se o ty archivované a přesto funkční začínám vážně bát!!!:o
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#308 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 19:05

Však proč? Kvůli mě? Však já mám také jednu takovou odlovenou přímo při archivaci.
http://www.geocachin...41-6c5f7bb55b9d
  • 0

#309 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 19:10

shaman3 napsal/a:Já mám zase takový subjektivní názor, že normální kačer je ke svým kolegům hodný a ochotný pomoci. A nepíše o nich dehonestující příspěvky s takovými poznámkami, jako že mu to nemyslí a proto není normální kačer. Rozum je dar od Boha, pokud ho někdo opravdu má, neměl by se nad jiné povyšovat, jinak o něj může velice rychle přijít, ani o tom nebude třeba vědět.

Nezbývá, než s Tebou souhlasit.
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#310 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 19:57

shaman3 napsal/a:
Tak díky moc jednomu hodnému PM kolegovi, těch 640 PM keší už mám v Locusu. Patří mu za to můj velký dík a vám všem ostatním PM odpouštím vaše sobecké chování.

Ale teď se ještě zeptám, existuje i nějaká taková databáze těch archivovaných keší, které jsou ale v provozu a na svých místech? A jde z toho také udělat ten GPX soubor? Mají k těm archivovaným keším PM kolegové nějaký lepší přístup než my BM?

Achjo! Hmm, tím pádem PM keše ztrácí smysl, nebude trvat dlouho a bude to PQ veřejně přístupné na netu. Nevím, proč někoho keš kterou na mapě nevidí (dobře teda, je vitelná při "akorátním" odzoomování) tak dráždí?

edit: Jinak k té ochotě a pomoci, neznamená, že je ti někdo povinen na dobré požádání zaslat PQ všech PM keši v ČR. A není to o tom, že by ti PM nechtěl pomoci a nebyl na tebe hodný. Jen si chrání to své. Pochopil bych jednu, dvě. Ale celou republiku? To ani není zvědavost, ...
Když vezmu cenu věcí, s kterými jsem dnes zdolával jednu pětkovku, tak cena za celoroční zábavu s výhodama na GC je zanebatelná. A nebo se holt smířím s tím, že prostě nebudu mít vše.
  • 0

#311 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 20:08

Nevím, keše nevyhledávám přes mapu, ale přes hledání na geocaching.com a ten server mi tam ty PM keše prostě cpe i když jsem BM, asi protože mi tak vnucuje reklamu na zakoupení PM. Já v tom nevidím žádný problém, že budou PM keše přístupné všem.
  • 0

#312 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 20:15

shaman3 napsal/a:
Nevím, keše nevyhledávám přes mapu, ale přes hledání na geocaching.com a ten server mi tam ty PM keše prostě cpe i když jsem BM, asi protože mi tak vnucuje reklamu na zakoupení PM. Já v tom nevidím žádný problém, že budou PM keše přístupné všem.

Tak se jich nevšímej. Stejně tak jako se nevšímáš náročných na řešení a nebo náročných na zdolání. ;)
  • 0

#313 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 20:17

Já si všímám všeho, o to neměj strach. Má někdo k dispozici GPX těch archivovaných ale funkčních keší v ČR?
  • 0

#314 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 486 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 20:28

Ty shaman3ovy logy na netu...... radost číst.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#315 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 474 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 20:31

BellaUH napsal/a:

Můžeme si za to vlastně sami, máme malé logbooky. :-)
  • 0

#316 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 20:40

BellaUH napsal/a:

Já vím no, třeba se časem zlepším.
http://www.geocachin...60-c0ee109ab813
  • 0

#317 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 20:52

Petman02 napsal/a:
edit: Jinak k té ochotě a pomoci, neznamená, že je ti někdo povinen na dobré požádání zaslat PQ všech PM keši v ČR. A není to o tom, že by ti PM nechtěl pomoci a nebyl na tebe hodný. Jen si chrání to své. Pochopil bych jednu, dvě. Ale celou republiku? To ani není zvědavost, ...
Když vezmu cenu věcí, s kterými jsem dnes zdolával jednu pětkovku, tak cena za celoroční zábavu s výhodama na GC je zanebatelná. A nebo se holt smířím s tím, že prostě nebudu mít vše.

Já bych také pochopil, že někdo nechce, ale nemusí snad ze žadatele proto dělat žebráka nebo ho jinak zesměšňovat a urážet a pořád dokola mu omílat, ať si to PM koupí. Když nechci pomoct a vyhovět, tak mlčím, nebo se jen vymluvím. Ale nebudu snad kvůli tomu žadatele dehonestovat ne?
http://www.geocachin...724#post_362724
  • 0

#318 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 21:04

shaman3 napsal/a:
Má někdo k dispozici GPX těch archivovaných ale funkčních keší v ČR?

Má.
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#319 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 21:09

Máš ho ty? Poskytneš?
  • 0

#320 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 486 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 21:18

Raraku napsal/a:

BellaUH napsal/a:

Můžeme si za to vlastně sami, máme malé logbooky. :-)

Tak to abysme si na eventech přestali přeměřovat pindíky a začali si měřit kdo má větší logbook. :-)
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama