Přejít na obsah

Fotka

PQ GPX všech PM keší v ČR

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
596 odpovědí na toto téma

#441 pes13

pes13

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2012 - 13:44

shaman3 napsal/a:
Jánošík, to byl kriminálník, loupež je těžký zločin. :D

Neboj, Jánošík by vyfasoval paragraf za "elpaso" (loupežné přepadení). Ale i ty další paragrafy nejsou zcela mimo mísu ;)
I kdyby to mělo skončit jen u vyhození ze státní správy :D
Asi ti to, chlapče, nedochází. Značná část kačerů je nadprůměrně vzdělaná v oblasti IT. Zatím se tu část z nich nechala vyblbnout tvým trollingem, ale další část už trochu dráždíš. Takže až někoho opravdu namíchneš, budeš se možná divit. B)
Poznámka - vím, že u osobního zájmena se v korespondenci obvykle píše velké písmeno. Vyjadřuje to jakousi úctu k tomu, koho oslovuji. Malé písmeno zde píšu i s vědomím tohoto pravidla.
  • 0

#442 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2012 - 15:21

pes13 napsal/a:
Značná část kačerů je nadprůměrně vzdělaná v oblasti IT. Zatím se tu část z nich nechala vyblbnout tvým trollingem, ale další část už trochu dráždíš. Takže až někoho opravdu namíchneš, budeš se možná divit...

No já být na Zděndovým místě, tak už teď jsem Štrachem bez sebe...
  • 0

#443 pes13

pes13

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2012 - 15:35

REVIZ napsal/a:

pes13 napsal/a:
Značná část kačerů je nadprůměrně vzdělaná v oblasti IT. Zatím se tu část z nich nechala vyblbnout tvým trollingem, ale další část už trochu dráždíš. Takže až někoho opravdu namíchneš, budeš se možná divit...

No já být na Zděndovým místě, tak už teď jsem Štrachem bez sebe...

Tak to bych bych se zatím netřásl. Nezdá se mi, že by dotyčné individuum bylo z Kladna a okolí. Alespoň podle "nalezených" keší.
  • 0

#444 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2012 - 21:24

Z Kladna je to na jízdním kole kousek, alespoň pro takového sportovce, jako jsem já. Třeba ty keše loguji na dálku, někdo by je měl objet a zkontrolovat, jestli jsem zalogován i v logbooku. :D
  • 0

#445 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2012 - 23:31

shaman3 napsal/a:
Z Kladna je to na jízdním kole kousek, alespoň pro takového sportovce, jako jsem já. Třeba ty keše loguji na dálku, někdo by je měl objet a zkontrolovat, jestli jsem zalogován i v logbooku. :D

Pokud ti zvedne tvé ego to, že třeba loguješ keše jen přes net, tak tady určitě prďolo za hrdinu nebudeš a už vůbec tě sportovče nikdo obdivovat nebude. Stále víc se mně zdá, že si zde léčíč nějaký mindrák a ono to nejde a nejde. Inu budeš se s tím muset smířit.
  • 0

#446 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 3:50

Pripada mi spise, ze mindraky maji nekteri z vas. Vase reakce moc nechapu. Je za nimi jen obycejna lakota a zavist, nebo snad dokonce nenavist a nesnasenlivost vuci odlisnemu pohledu na vec? Chtelo by to mozna trochu tolerance vuci odlisnemu nazoru.
  • 0

#447 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 5:27

Tolerance vuci vychcanosti a zlodejine to asi tezko.
  • 0

#448 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 5:28

shaman3 napsal/a:

Myslím si, shaman3, že ač jsi veliký sportovec a závist je ti cizí, uznáš, že na tohle fakt NEMÁŠ :D:D:D
  • 0
Vložený obrázek

#449 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 6:33

shaman3 napsal/a:
Pripada mi spise, ze mindraky maji nekteri z vas. Vase reakce moc nechapu. Je za nimi jen obycejna lakota a zavist, nebo snad dokonce nenavist a nesnasenlivost vuci odlisnemu pohledu na vec? Chtelo by to mozna trochu tolerance vuci odlisnemu nazoru.

Víš, toleranci tu většina z nás určitě má. Většina z nás je připravena k diskuzi. Ale to co předvádíš ty tady není diskuze. Účelově si vybíráš jen ty příspěvky, co se ti hodí, aby si mohl ukázat, jak je PM zlej, že ti někdo nepošle všechny keše, ale když ti tu někdo napíše rozumné důvody proč to tak je, tak na to nereaguješ, protože na to nemáš co říct...
Vytrvale si vedeš tu svou písničku a nehledíš na argumenty ostatních. Takhle se diskutovat nedá. Neurážíš sice slovy, ale tím, jak se chováš k názorům ostatních. Z tvého chování mi přijde, že si myslíš, že všichni ostatní jsou blbí, nemají pravdu jenom ty jí máš. A to pak lidi uráží.

A mimochodem, jestli chceš říct, že za vším je lakota a závist, tak donedávna měl mou starou GPSku půjčenou přes rok kamarád i s nahranými POIkami kešek celé republiky a taky zadarmo, takže o nějaké lakotě a závisti můžeš pomlčet...
  • 0

#450 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 564 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 6:38

lidi a co se zkusit kousnout a na dotycneho vubec nereagovat, nebylo by to nejlepsi?? predevsim pro vasi nervovou soustavu...
  • 0

#451 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 7:22

ja05 napsal/a:
lidi a co se zkusit kousnout a na dotycneho vubec nereagovat, nebylo by to nejlepsi??
predevsim pro vasi nervovou soustavu...

no ja nevim, ja tady sice jen ctu, ale dyk von ze sebe tak hezky dela stale vetsiho a vetsiho troubu :).
  • 0

#452 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 7:23

Dain a Olik napsal/a:

ja05 napsal/a:
lidi a co se zkusit kousnout a na dotycneho vubec nereagovat, nebylo by to nejlepsi??

no ja nevim, ja tady sice jen ctu, ale dyk von ze sebe tak hezky dela stale vetsiho a vetsiho troubu :).

+1
  • 0

#453 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 7:27

shaman3 napsal/a:

Tak já mindráky rozhodně netrpim a už vůbec ne z tebe. Koukám, že když nenajdeš urážky, tak to otočíš v lakotu a závist. Začínáš mně sportovče bavit čím dál víc. Je radost pozorovat lidi jako jsi ty a konstatovat kam až může taková sebestřednost dojít. U tebe už je to na pováženou.
  • 0

#454 Gleep

Gleep

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 8:12

Děti, děti.... :-)
  • 0

#455 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 9:37

Dain a Olik napsal/a:

ja05 napsal/a:

Jo, je to legrace číst :-)
  • 0

#456 berda

berda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 11:35

Dain a Olik napsal/a:

ja05 napsal/a:

+1
  • 0
Berda

#457 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 11:51

Smrk napsal/a:
Jo, je to legrace číst :-)

Žejo, a to to tu někteří chtěli unáhleně zamknout. ;)
  • 0

#458 lubbez

lubbez

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 527 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 11:54

:D Tak nevím, jestli že je PM keš "This is a Premium Member Only cache", tak klidně mohu smáznout log ne PM kačera, ne že bych to někdy udělal, nebo o tom uvažoval, ale u určitých nicků bych třeba udělal vyjímku. :D
  • 0
Kde je vůle, tam je cesta.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz

#459 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 11:58

Roman_Jaromer napsal/a:
Víš, toleranci tu většina z nás určitě má. Většina z nás je připravena k diskuzi. Ale to co předvádíš ty tady není diskuze. Účelově si vybíráš jen ty příspěvky, co se ti hodí, aby si mohl ukázat, jak je PM zlej, že ti někdo nepošle všechny keše, ale když ti tu někdo napíše rozumné důvody proč to tak je, tak na to nereaguješ, protože na to nemáš co říct...
Vytrvale si vedeš tu svou písničku a nehledíš na argumenty ostatních. Takhle se diskutovat nedá. Neurážíš sice slovy, ale tím, jak se chováš k názorům ostatních. Z tvého chování mi přijde, že si myslíš, že všichni ostatní jsou blbí, nemají pravdu jenom ty jí máš. A to pak lidi uráží.

A mimochodem, jestli chceš říct, že za vším je lakota a závist, tak donedávna měl mou starou GPSku půjčenou přes rok kamarád i s nahranými POIkami kešek celé republiky a taky zadarmo, takže o nějaké lakotě a závisti můžeš pomlčet...

Naopak, mezi PM jsou určitě i hodní kolegové, to dosvědčuje už ten fakt, že někteří PM vyslyšeli mé žádosti v této diskuzi a PQ GPX PM keší mi nezištně poskytli. Já věřím, že mezi PM jsou snobové a lakomci v menšině, nejsem tu ale od toho, abych je soudil, každej jsme nějakej a já toleruji i jejich názory, pouze se podle nich odmítám řídit.
  • 0

#460 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 12:01

lubbez napsal/a:
:D Tak nevím, jestli že je PM keš "This is a Premium Member Only cache", tak klidně mohu smáznout log ne PM kačera, ne že bych to někdy udělal, nebo o tom uvažoval, ale u určitých nicků bych třeba udělal vyjímku. :D

Ještě mi nikdo nikdy log nesmázl, alespoň si to tedy myslím, pokud mi někdo log smázne, dozvím se to nějak automaticky? Bude mi na to zasláno systémem nějaké upozornění do emailové schránky?
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama