Jsem státní zaměstnanec, takže vlastně žiji z vašich daní.poohDA napsal/a:
tak mě jen napadlo trošku OT, když to vlákno furt ještě neutichlo:
shamane3: Jak si vyděláváš na živobytí, kde bereš peníze na jídlo, na oblečení, na internet?

PQ GPX všech PM keší v ČR
Publikováno 24 červenec 2012 - 10:13
Publikováno 24 červenec 2012 - 10:16
Tak ať mi server geocaching.com ty PM keše při vyhledávání nevnucuje. Kdyby je před BM skryl, tak o nich ani nevím.Roman_Jaromer napsal/a:
Ale chtít všechny PM keše, to už zavání spíše tou krádeží...

Publikováno 24 červenec 2012 - 10:20

Publikováno 24 červenec 2012 - 10:25
Kdyz mi slusne napises jako ownerovi nekolika PM-only kesi, na kterou na mape koukas a chtel by sis ji odlovit, tak nemam problem poslat listing v PDF.shaman3 napsal/a:
Tak ať mi server geocaching.com ty PM keše při vyhledávání nevnucuje. Kdyby je před BM skryl, tak o nich ani nevím.
Kdyz mi reknes, at Ti poslu vsechny PM-only kese v okoli, tak se na Tebe vykaslu. Chapes ten rozdil?

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 24 červenec 2012 - 10:27
Ježíši, ten je fakt sladkejshaman3 napsal/a:
Jsem státní zaměstnanec, takže vlastně žiji z vašich daní.poohDA napsal/a:
tak mě jen napadlo trošku OT, když to vlákno furt ještě neutichlo:
shamane3: Jak si vyděláváš na živobytí, kde bereš peníze na jídlo, na oblečení, na internet?

I když - ty si na svých výletech na "jízdním kole" nějaké to políčko, které se vnucuje chutnými zemědělskými produkty, vybereš, že?
A znovu to opakuji - je to troll, nekrmte ho. Navíc, on si stejně ukradne, co potřebuje. Ale má ušlechtilou myšlenku - "nepodporovat komerci".

Publikováno 24 červenec 2012 - 10:30
No tak to ses ukázal takže jseš jen prachsprostej zlodejskej dobytek nicjiného.shaman3 napsal/a:
Za SW zásadně neplatím, stačí, že platím za HW.marekd napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Já nekupuji PM ne protože bych na to neměl, ale protože nebudu podporovat komerci. Ani já to GPX nebudu komerčně distribuovat dál, když už, tak zdarma.
A jak to máš se softwarem, který není free? Windows, MSOffice, atd.? Taky ho neplatíš, aby jsi nepodporoval komerci, ale hledáš někoho, kdo ti ho nahraje? Přece nikdo o nic nepřijde, dotyčnému software zůstane, ty ho máš zadarmo a spokojenost na všech stranách, že?
Publikováno 24 červenec 2012 - 10:34
Dík, zapsal jsem to tedy jako write note, dnes jsem tu PM keš odlovil.Smrk napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Dík, takže jako "found it" tedy asi ne, ale jako "write note" to snad asi napsat můžu ne? Překážet by to tam snad takto nemělo.
Jako write notu určitě. Když jdu okolo keše, kterou už znám, často se podívám, jestli tam ještě pořád je a jestli je v pořádku. A pak o tom napíšu write note. Pokud ta keš není nějak extra navštěvovaná, ownera naopak potěší zpráva, že je keš v pořádku a nemusí ji kontrolovat.

http://www.geocachin...ab-a20f133c0b18
Publikováno 24 červenec 2012 - 10:59

Publikováno 24 červenec 2012 - 11:26
Od kdy je administrativni pracovnik u mestska policie statnim zamestnancem?shaman3 napsal/a:jsem státní zaměstnanec, takže vlastně žiji z vašich daní.

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 24 červenec 2012 - 12:13
On není? Od té doby, co podmínkou pro MP je ukončení základního vzdělání (asi je jedno, ve které třídě), může to být kdokoli. Jen nevím, jestli tu není omezujícím faktorem příslušenství k náboženským sektám nebo shamanismus3.S474N napsal/a:
Od kdy je administrativni pracovnik u mestska policie statnim zamestnancem?shaman3 napsal/a:jsem státní zaměstnanec, takže vlastně žiji z vašich daní.

Omlouvám se všem pracovníkům MP, kteří mají alespoň základy sociálního chování a nekradou. Jich se to netýká.
Publikováno 24 červenec 2012 - 12:16
shaman3 napsal/a:
Za SW zásadně neplatím, stačí, že platím za HW.
Ty Zděndo a nemáš trochu štrach, že na tebe třeba přijdou? To by už ale neřešili kámoši z městské...
Publikováno 24 červenec 2012 - 12:18
S474N napsal/a:
A kdo ho platí? Město. A kde bere město peníze? Od státu.
Publikováno 24 červenec 2012 - 12:20
Nemá, oni u nich na vsi jiné policajty nemají. Naposledy tam řešili toho chlápka, co znásilnil ovciREVIZ napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Za SW zásadně neplatím, stačí, že platím za HW.
Ty Zděndo a nemáš trochu štrach, že na tebe třeba přijdou? To by už ale neřešili kámoši z městské...

A to se vyřešilo domluvou té ovečce, že práskači na to vždycky doplatí.

Publikováno 24 červenec 2012 - 12:28
Publikováno 24 červenec 2012 - 12:33
Jánošík, hrdina. Jen by mě zajímalo, jestli by pro Jánošíka byla polehčující okolnost, že honí sám sebeSmrk napsal/a:
Autor RE: Premium cache
shaman3
Člen
Přidán 24.07.2012 12:34
Můžu ti poslat to GPX všech PM keší v ČR a z něj si to pak můžeš nějak vytáhnout, jestli to jde.
-------------------------------------------------------------------------------
No vida, už rozdává :-)

Publikováno 24 červenec 2012 - 13:19

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů