PQ GPX všech PM keší v ČR
Publikováno 14 July 2012 - 10:33

Publikováno 14 July 2012 - 10:50
shaman3 napsal/a:
Apropó, byl by nějaký hodný PM kolega ochoten poskytnout nám BM soubor PQ GPX všech PM keší v ČR?![]()
pzn: Ty mé logy prosím už nechme stranou, nemělo to být tématem této diskuze.
Logy nechám stranou, ale tvé sebestředné chování mně nutí napsat: NE, zrovna tobě PQ PM keší neposkytnu. Snad je má odpověď dostačující.
Publikováno 14 July 2012 - 10:53
Publikováno 14 July 2012 - 11:25
shaman3 napsal/a:
No takový pokus o podvod není žádná "prdel", já tě mám teď za podvodníka.
No podvodník seš ty, protože nejsi PM a kdyžtak si přelož co znamená "only"
Tak asi tak.
Publikováno 14 July 2012 - 11:28
Publikováno 14 July 2012 - 11:32
shaman3 napsal/a:
Podvodník je ten, kdo někoho úmyslně uvede v omyl za účelem obohacení, ty jsi se o to pokusil, pokusil jsi se vylákat 9 USD, já ne, já jenom zalogoval PM keš a to je zcela legální.
Sakra, škoda že si mi to neposlal.
Mohl sem se obohatit na pěknym troubovi.
To by mě potěšilo.
Publikováno 14 July 2012 - 11:33
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 14 July 2012 - 11:41
Publikováno 14 July 2012 - 11:49

Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 14 July 2012 - 21:27
Pak tedy nechápu, proč na seznamu vidím mé dálniční kešky...shaman3 napsal/a:
To bych asi nemohl tu PM keš najít a zalogovat, kdyby mi to někdo neposlal ne? Celá ta tlupa mravokárců se tu do mě pustila jen proto, že se jim nezdál můj log v PM kešce dost děkovnej.
Nevím co to přesně je "event will attend", geocaching je pro mě jen taková vedlejší činnost při jízdě na jízdním kole, nestudoval jsem ho tedy podrobněji a neznám všechny podrobnosti a zvyklosti. Prostě abych nejezdil na kole bezcílně, tak mám pomocí geocachingu různé cíle, najedu na kole klidně 100 km denně. Všechny keše, co jsem nalezl, jsem zalogoval při jízdě na jízdním kole. Je to pro mě jen takový druh sportovního vyžití.pes13 napsal/a:
Schválně, jestli toto individuum někdy zaloguje nějaký event will attend.To bude účast
Publikováno 14 July 2012 - 21:32

Publikováno 14 July 2012 - 21:34
Publikováno 15 July 2012 - 6:49

Publikováno 15 July 2012 - 7:52
Myslím, že svým arogantním zamítavým přístupem dosáhnete akorát tak toho, že vám začnou BM kačeři ty vaše PM cache ničit.Petman02 napsal/a:
Odlov si nejdříve nonPM cache ve svém blízkém a dalekém okolí. Popřemýšlej pak o zakoupení PM členství a pak si můžeš to PQ udělat sám, když musíš či chceš mermomocí lovit PM keše.
Publikováno 15 July 2012 - 8:06
Od někoho kdo v keši bere věci bez výměny (takže krade) to fakt sedí.osobne napsal/a:
Myslím, že svým arogantním zamítavým přístupem dosáhnete akorát tak toho, že vám začnou BM kačeři ty vaše PM cache ničit.Petman02 napsal/a:
Odlov si nejdříve nonPM cache ve svém blízkém a dalekém okolí. Popřemýšlej pak o zakoupení PM členství a pak si můžeš to PQ udělat sám, když musíš či chceš mermomocí lovit PM keše.
Publikováno 15 July 2012 - 8:15
osobne napsal/a:
Myslím, že svým arogantním zamítavým přístupem dosáhnete akorát tak toho, že vám začnou BM kačeři ty vaše PM cache ničit.
Jakej zamítavej přístup? My PM si za něj platíme aby jsme tyhle keše mohli lovit. Pokud má owner založenou PM keš a někdo ho slušně požádá aby mu poslal jeho PQ nemám nic proti. Pokud bych měl svoji keš PM tak bych to klidně taky udělal. Ale chtít tu PM cizích keší popřípadě celé republiky, to se na mě nezlob, ale to je prostě prasárna. Pokud chceš mermomocí lovit PM keše tak si to PM členství kup. Těch 10 dolarů není zas taková hrozná částka.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů