Mám ho taky. A PROČ bych měl poskytnout ?shaman3 napsal/a:
Máš ho ty? Poskytneš?

PQ GPX všech PM keší v ČR
Publikováno 22 červenec 2012 - 21:19
Publikováno 22 červenec 2012 - 21:25
Publikováno 22 červenec 2012 - 22:08
shaman3 napsal/a:
Nevím, proč se tak ptáš? Já bych se spíš ptal, proč ho neposkytnout, ale třeba mi to vysvětlíš?
Já bych spíš přemýšlel třeba o tom, že po tom co tady předvadíš se majitelé některých PM keší mohou nas..... a keše zrušit. Ale to je tobě pravděpodobně jedno.
Publikováno 22 červenec 2012 - 22:12

Publikováno 22 červenec 2012 - 22:12
Nevidím důvod.pakun (of shellmici) napsal/a:
spis tohle vlakno je zrale na zruseni:)
Chování některých z vás je ve stylu: "Já jsem PM, kdo je víc?" "To je ale drzost nejvyššího řádu, on je jenom BM a chtěl by PM keše!" Já prostě takovému povyšování zcela nerozumím, o co vám jde? Že se nějaký BM dostal drze a zdarma na vaši úroveň? To jste takoví snobové?
Publikováno 22 červenec 2012 - 22:55
Publikováno 22 červenec 2012 - 23:02
shaman3 napsal/a:
Cože? Neskutečná nehoráznost? Neskutečná nehoráznost je dle mě právě ta sobeckost, s jakou se tu právě prezentuješ. Já mám takovou ideu, že kolegové by si měli pomáhat a ne se kastovat na nadkačery PM a podkačery BM.
A kolega v praci se s tebou taky rozdeli o svoji vyplatu? Dle tve utopicke idee by to tak melo byt, ale silne o tom pochybuji
Publikováno 22 červenec 2012 - 23:07
shaman3 napsal/a:
Možná už to není ani tak zoufalá snaha mít k dispozici 640 PM keší, jako spíše snaha zjistit, jací ti ostatní PM kačeři vlastně ve skutečnosti jsou, jestli jsou ochotni něco pro BM nezištně udělat. Nebo to jsou sobci co budou stále dokola omílat, zaplať si to, jinak jsi pro mě jen žebrák?
Pokud se k tem PM kacerum, kteri si za to, aby ty PM kese videli, zaplatili, chovas slusne, tak ver ze i tem BM kacerum PQ (a to nejen tech PM kesi) poskytnou. Ale vse je o slusnem chovani, ktere ty jsi tady bohuzel nepredvedl.
Publikováno 22 červenec 2012 - 23:07
Zas tady někdo porovnává neporovnatelné, já po nikom jeho výplatu opravdu nechci, peníze kazí charakter.mudlodcera napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Cože? Neskutečná nehoráznost? Neskutečná nehoráznost je dle mě právě ta sobeckost, s jakou se tu právě prezentuješ. Já mám takovou ideu, že kolegové by si měli pomáhat a ne se kastovat na nadkačery PM a podkačery BM.
A kolega v praci se s tebou taky rozdeli o svoji vyplatu? Dle tve utopicke idee by to tak melo byt, ale silne o tom pochybuji
Meleš nesmysly, žádné povolení není třeba. Už to máš asi z těch různých smluvních podmínek a předpisů v hlavě trochu pomotané. Owner si kačery nemůže vybírat, nemůže BM kačerům zakázat logování PM keše. Může dát svoji keš jako PM, což ale slouží pouze ke komerčním účelům serveru geocaching.com a na nic jiného než na reklamu ke koupení PM to neslouží.Jarous1 napsal/a:
Tywe, to se Ti to musí zopakovat ještě 1000x než konečně pochopíš, že PM kešky neexistují jen z plezíru jejich ownerů ??? Už tu další několikrát psali, že jsou prostě místa, kam není vhodné aby tam chodily davy lidí apod. Dále třeba kvůli tomu, že nějaká keška byla mnohokrát vykradená, ztracená atd. Tak se to omezuje alespoň tímto způsobem... Tohle vůbec nemá nic společného s nějakým povyšováním se nad druhé.
Opravdu nevím co řešíš, ne-PM krabiček je v ČR přes 29 tisíc, to Ti fakt nestačí tenhle počet, že se musíš pořád cpát i tam, kam zatím nejsi zván ? V normální hospě, kde se zrovna koná akce pro uzavřenou společnost, bys za tohle od dostal po tlamě :|
A neargumentuj tady tím, že se "jenom chceš podívat". Už jsi tu na sebe prásknul i to, že ty PQ předáváš dalším lidem. Máš k tomu svolení od těch kdo Ti je poskytnul ? Myslím si, že ne... Tohle je od Tebe prasárna, která nemá se slušným chováním vůbec nic společného :@

Publikováno 22 červenec 2012 - 23:18
shaman3 napsal/a:
Zas tady někdo porovnává neporovnatelné, já po nikom jeho výplatu opravdu nechci, peníze kazí charakter.
Pardon, ty nechces celou vyplatu, ale jen cast. Protoze nemas na svacinu tak ti ji musi koupit kolega.
Porovnavam porovnatelne, ale ty to nechapes.
Meleš nesmysly, žádné povolení není třeba. Už to máš asi z těch různých smluvních podmínek a předpisů v hlavě trochu pomotané. Owner si kačery nemůže vybírat, nemůže BM kačerům zakázat logování PM keše. Může dát svoji keš jako PM, což ale slouží pouze ke komerčním účelům serveru geocaching.com a na nic jiného než na reklamu ke koupení PM to neslouží.
Slouzi to napriklad k tomu aby se omezila navstevnost na nekterych mistech. Ale to je dalsi vec, co ty se svymy nazory nikdy nepochopis.
Publikováno 22 červenec 2012 - 23:22
Publikováno 22 červenec 2012 - 23:35
shaman3 napsal/a:
Ne kolega mi nic nemusí kupovat, to opravdu ne, to PQ GPX je nehmotná věc a nedá se měřit hmotnými prostředky jako peníze. Je to výpomoc, jako kdyby mi kolega podržel štafle, když budu malovat strop.
Owner nemůže návštěvnost na svých keších nijak omezovat. K tomuto účelu PM keše neslouží, i když si to třeba spousta ownerů omylem myslí. Server geocaching.com povoluje logování BM na PM keších.
Ale byt premiovym clenem a tudiz mit pristup k tomu PQ si dany clovek zaplatit musi a ac to je oboji nehmotne, tak se za to tudiz plati a da se to tedy porovnavat s hmotnou veci v podobe svaciny.
Takze pokud za tebe kolega v praci neplati svacinu tak tady po kolezich kacerech nechtej generovat PQ za ktere si oni museli zaplatit. JE to proste to same
A ver tomu nebo ne, ale pokud je kes PM tak ma mensi navstevnost nez nonPM kes a tudiz se tim navstevnost opravdu omezi. Nikdo tady nepopira fakt, ze i BM si muze PM kes odlovit a zalogovat, ale o tom jsem ja nenapsala ani slovo, to jen ty tu michas jablka a hrusky na jednu hromadu.
Publikováno 22 červenec 2012 - 23:37
Publikováno 22 červenec 2012 - 23:52
mudlodcera napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Ne kolega mi nic nemusí kupovat, to opravdu ne, to PQ GPX je nehmotná věc a nedá se měřit hmotnými prostředky jako peníze. Je to výpomoc, jako kdyby mi kolega podržel štafle, když budu malovat strop.
Owner nemůže návštěvnost na svých keších nijak omezovat. K tomuto účelu PM keše neslouží, i když si to třeba spousta ownerů omylem myslí. Server geocaching.com povoluje logování BM na PM keších.
Ale byt premiovym clenem a tudiz mit pristup k tomu PQ si dany clovek zaplatit musi a ac to je oboji nehmotne, tak se za to tudiz plati a da se to tedy porovnavat s hmotnou veci v podobe svaciny.
Takze pokud za tebe kolega v praci neplati svacinu tak tady po kolezich kacerech nechtej generovat PQ za ktere si oni museli zaplatit. JE to proste to same
A ver tomu nebo ne, ale pokud je kes PM tak ma mensi navstevnost nez nonPM kes a tudiz se tim navstevnost opravdu omezi. Nikdo tady nepopira fakt, ze i BM si muze PM kes odlovit a zalogovat, ale o tom jsem ja nenapsala ani slovo, to jen ty tu michas jablka a hrusky na jednu hromadu.
Nevím, jestli ten rozdíl nevidíš nebo jenom nechceš vidět, ale kdyby někdo poskytoval kolegovi svačinu, tak za tu svačinu musí zaplatit nebo si ubrat ze své svačiny, byl by na tom tedy škodný, když mu ale poskytne nehmotnou věc jako PQ GPX, tak za to zaplatit nemusí a sobě také nic neubere, on za to neplatí, on to má zdarma jako součást PM. PM je něco jiného než PQ GPX, tohle se nedá zaměňovat, za PM se platí, za PQ GPX se neplatí, PM má přístup k PQ GPX zdarma a pokud to někomu z BM poskytne, tak na tom není žádným způsobem škodný, naopak je obohacen tím, že udělal dobrý skutek a někomu druhému nezištně pomohl. Kapišto?
Publikováno 23 červenec 2012 - 0:28
shaman3 napsal/a:
Meleš nesmysly, žádné povolení není třeba. Už to máš asi z těch různých smluvních podmínek a předpisů v hlavě trochu pomotané. Owner si kačery nemůže vybírat, nemůže BM kačerům zakázat logování PM keše. Může dát svoji keš jako PM, což ale slouží pouze ke komerčním účelům serveru geocaching.com a na nic jiného než na reklamu ke koupení PM to neslouží.
Tohle nemá s žádným papírovým, a kdovíjakým ještě dalším, povolením nic společného. To spíš Ty mi přijdeš, že se snažíš ve všech nařízeních, podmínkách, smlouvách, a možná i zákonech, hledat všemožné díry a ty pak nestydatě zneužívat. A ještě k tomu s názorem, že "když tam ta díra je, tak se s ní asi počítá, takže vůbec není problém ji využít, takto to jejich autoři mysleli a je to tam schválně..." Nemám slov.
Když někoho o něco poprosím, tak je snad jasné, že to chci především jenom pro sebe. Už je ale slušnost, a řekl bych že dokonce povinnost, tomu dobrodinci sdělit, že bych to případně rád poskytl i někomu dalšímu. Také si myslím, že hromada "těch v seznamu" asi nebude mít radost z toho, že jejich, z určitě legitimních důvodů, "utajené" krabičky nějaký samaritán pár kliknutími myši zveřejnil... A ještě k tomu takovému jako jsi Ty...
Jestli tohle stále nechápeš, tak už netuším ze kterého stromu jsi spadl a kdo Tě doteď vychovával, protože Ti opravdu chybí úplné základy slušného chování v civilizované společnosti :|
Publikováno 23 červenec 2012 - 0:35
Publikováno 23 červenec 2012 - 0:55

Publikováno 23 červenec 2012 - 1:30
Publikováno 23 červenec 2012 - 5:32
Publikováno 23 červenec 2012 - 7:02
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů