No a to je rozdíl mezi placenou a neplacenou službou. Když jsi PM, můžeš si vygenerovat z tohoto bookmarku GPX. Pokud nejsi PM, pak jako BM můžeš udělat to, že si všechny keše označíš a vygeneruješ si LOC soubor. V něm jsou sice jen souřadnice, ale k nalezení keše to stačí. Trochu si rýpnu - dostáváš tím víc, než za co jsi zaplatilshaman3 napsal/a:
Už jsem na to koukal, tam je ale jenom nějaký bookmark, GPX jsem tam nenalezl.Petman02 napsal/a:
Tak abych nebyl ten zlej, poradím ti, že je tu vlákno o žijících archiváliích a tam možná to gpxko najdeš. Rozhodně to gpxko je veřejně přístupné, tuším kdo ho vytváří, ale také se trošku snažshaman3 napsal/a:
Jinak jak s těmi archivovanými keškami? Poskytnul by mi prosím někdo GPX soubor? Najde se takový hodný kolega? Popř. dá se to někde zakoupit? Jsou to předpokládám kešky, o které se owner už nestará a nebude mu tedy ani vadit, že když nejsem ničím nadchnut, tak neděkuji. Ale děkování v případě mého nadchnutí samozřejmě nevylučuji.
http://www.geocachin...e0-18867d616421

Prostě jako PM mám víc funkcí k dispozici. Za ně jsem si zaplatil a tak je využívám.
P.S.: nepolemizuji s tím, zda PM ano či ne. Prostě mi to tak vyhovuje. Až nebude na chleba, nebude PM a skoro jistě ani nové krabičky pro Vás a žádné keše dál než pár kilometrů od HC.