shaman3 napsal/a:
bodlak napsal/a:
Shamane3, jak tady čtu tvé příspěvky, tak teď opravdu lituju toho, že jsem ti kdysi pár kešek poslal.
Je mi to líto, ale nic s tím už asi nenadělám, které mé příspěvky se ti nelíbí? Nikoho jsem tu neurážel a sprostá slova nepatří snad ani do mé slovní zásoby. Mám jen jiný názor na povinnost děkovat a to je moje právo. Díky tobě jsem odlovil jen jednu PM keš, tak snad to tvoji lítost zmírní, že byla jen jedna, to PQ GPX, co jsi mi poslal, můžu smazat nebo vrátit, nebudu ho už používat, když si to asi nepřeješ. Za tvoji výpomoc ti ale znovu děkuji, máš to u mě.
Urážet nemusíš tím, že bys psal rovnou urážky či sprostá slova, ale i tím jak se chováš... Společnost má určitá pravidla chování. Abys do ní zapadnul, většinou by ses měl přizpůsobit většině.
Pokud odmítáš ze zásady poděkovat za kešku (jeden log, na který několikrát pošleš odkaz ještě není až takovou změnou k lepšímu), vytrvale trváš na tom, že tě nezajímá, že se porušují pravidla, a přímo k tomu vyzíváš ve velkém, to je chování hulváta a proti dobrým mravům... Alespoň podle mě a podle toho, co tu píše většina ostatních, tak i podle většiny... Samozřejmě, řekneš, většiny PM, ale předpokládám, že podobný názor bude mít i většina rozumných BM členů.
Ano, i já občas nějaké pravidlo poruším, zvlášť to o poskytnutí PM kešky BM uživateli... Dokonce u své PM kešky mám v názvu, ať si BM kačer napíše o souřadnice (kvůli častým krádežím chci mít přehled, kdo ji chce lovit a kdo vidí souřadnice, samotnému se mi koncept PM keší taky moc nelíbí). Ovšem když jsem si přečetl některé tvé odpovědi, dnes bych si asi rozmyslel i to, zda bych ti tu svou kešku poslal, i kdyby sis napsal o ni přímo...
Řekl bych, že nadále tato diskuze nemá smysl a vlákno bych zamknul - PM keše máš, máš svůj názor, jiný než většina a ten my bohužel nezměníme, až jsme se o to tady dlouho pokoušeli (a vidíš, že většina má ten názor jiný než ty).