Přejít na obsah

Fotka

PQ GPX všech PM keší v ČR

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
596 odpovědí na toto téma

#461 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 12:07

shaman3 napsal/a:

lubbez napsal/a:
:D Tak nevím, jestli že je PM keš "This is a Premium Member Only cache", tak klidně mohu smáznout log ne PM kačera, ne že bych to někdy udělal, nebo o tom uvažoval, ale u určitých nicků bych třeba udělal vyjímku. :D

Ještě mi nikdo nikdy log nesmázl, alespoň si to tedy myslím, pokud mi někdo log smázne, dozvím se to nějak automaticky? Bude mi na to zasláno systémem nějaké upozornění do emailové schránky?

Jo, dojde ti upozornění na mail. Já logoval zatím 561 kešek a log mi byl smáznut jednou. Autorovi se pravděpodobně nelíbilo, že sem do logu napsal, že jedna ze získaných indicií není ve vzorci vůbec použita (celkem těch indicií bylo 4, u 20 bych to chápal) a keška lze takto spočítat od stolu. Hned jsem tam pastnul stručnější log a ten mi pak nikdy smazán nebyl.
  • 0

#462 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 12:10

V tom případě jsou mé stručné logy bezpečné, dík. :D
  • 0

#463 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1101 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 12:13

shaman3 napsal/a:
Naopak, mezi PM jsou určitě i hodní kolegové, to dosvědčuje už ten fakt, že někteří PM vyslyšeli mé žádosti v této diskuzi a PQ GPX PM keší mi nezištně poskytli. Já věřím, že mezi PM jsou snobové a lakomci v menšině, nejsem tu ale od toho, abych je soudil, každej jsme nějakej a já toleruji i jejich názory, pouze se podle nich odmítám řídit.

Máš PQ? Máš! Tak co tady furt prudíš?
  • 0

#464 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 12:18

Já že prudim? Já se jen bráním těm dehonestujícím příspěvkům některých zdejších uživatelů, kteří nemůžou přes srdce přenést, že jsem to PQ GPX všech PM keší v ČR dostal bez placení PM.
  • 0

#465 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4547 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 12:26

Shamanovi prostě vadí, že když si někdo zaplatí, může lovit keše, které normálně nevidí. -------------------------------------------------------------- Přidán 25.07.2012 12:47 A já bych to ještě zúžil na Android telefon od HTC. Nešlo by to? Byla by to taková obdoba PM keše, něco jen pro "vyvolené". Ze strany GS jsou takové věci podporovány, takže z mé HTC Android strany je podporuji také. ------------------------------------------------------------------------ Příspěvek z jiného vlákna.
  • 0

#466 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4547 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 12:27

Ale jinak jsem rád, že mě považuje za vyvolené a že se nesnaží být tím vyvoleným taky :-)
  • 0

#467 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 13:49

shaman3 napsal/a:

Smrk napsal/a:

Dain a Olik napsal/a:

ja05 napsal/a:
lidi a co se zkusit kousnout a na dotycneho vubec nereagovat, nebylo by to nejlepsi??
predevsim pro vasi nervovou soustavu...

no ja nevim, ja tady sice jen ctu, ale dyk von ten shaman3 ze sebe tak hezky dela stale vetsiho a vetsiho troubu :).

Jo, je to legrace číst :-)

Žejo, a to to tu někteří chtěli unáhleně zamknout. ;)

neboj se, jdi do toho. vsichni ti tu fandime. ty sve hranice dokazes jeste posunout! to ze se to nekterym zda nemozne je ve tvem pripade opravdu jen zdani. nekolik dalsich stupnu hrave zvladnes :). hlavne toho nenechavej. uz ses dostal tak daleko.
  • 0

#468 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 14:33

Coz o to, PMO kese jsou jeste slaby cajicek. Ty si totiz muze skutecne odlovit kazdy, i BM. Ale az prijde na to, ze existuji i EMO kese, ktere jsou normalnim clenum doopravdy utajene a nemohou si je ani zalogovat, to teprve bude povyku! Jeste ze se jejich existence pro Basic membery tak dobre taji, aby neremcali.
  • 0

#469 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 14:35

HaLuMa napsal/a:
Coz o to, PMO kese jsou jeste slaby cajicek. Ty si totiz muze skutecne odlovit kazdy, i BM. Ale az prijde na to, ze existuji i EMO kese, ktere jsou normalnim clenum doopravdy utajene a nemohou si je ani zalogovat, to teprve bude povyku! Jeste ze se jejich existence pro Basic membery tak dobre taji, aby neremcali.

Jo tak to je hodně dobrá poznámka na to jsem úplně zapomněl.
  • 0

#470 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 14:36

HaLuMa napsal/a:

a nemáš jejich GPX? stačí mi jen ty, co mám při cestě do práce.
  • 0

#471 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 14:47

martinracek26 napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

Vy jste fakt blbci, tohle už není na zámek, ale na ban.
  • 0

#472 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 474 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 14:49

Netorack napsal/a:
Vy jste fakt blbci, tohle už není na zámek, ale na ban.

Souhlas, vůbec to neměli tady na plebsforu vykecat. :D
  • 0

#473 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 15:00

A co teprve, az nejaky hodny nadmember ten GPX shaman3-ovi posle...
  • 0

#474 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 17:10

To by z toho myslím některé z vás přímo "klepla pepka". :P Ale mě by prozatím stačilo to GPX těch archivovaných keší, co jsou stále v provozu. B)
  • 0

#475 marekd

marekd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 17:59

shaman3 napsal/a:
To by z toho myslím některé z vás přímo "klepla pepka". :P
Ale mě by prozatím stačilo to GPX těch archivovaných keší, co jsou stále v provozu. B)

To získáš snadno, udělaj si PQ na celou republiku a zaškrtni, že chceš jen archivované. ;) A gpx si pak stáhneš, nebo ti přijde emailem.
  • 0

#476 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 18:05

To asi nejde, když jsem BM. A takhle bych asi ani nevyfiltroval ty, co jsou stále v provozu.

Spíše bych potřeboval od nějakého hodného PM kolegy, aby mi vygeneroval PQ GPX z tohodle bookmarku a zaslal mi to emailem na shaman3(zavinac)email.cz, byl bych hodně vděčen.
  • 0

#477 marekd

marekd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 18:11

Tak si udělej PM a můžeš si to vygenerovat sám, kdy budeš chtít.
  • 0

#478 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 18:13

Ale to už je přece trochu ohraná písnička, o tom se tu přece celou dobu bavíme, že mi to za to nestojí, že se spoléhám spíše na nezištnou ochotu hodných PM kolegů.
  • 0

#479 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 18:14

Tak kdyz ti to za to nestoji, tak to proste a jednoduse mit nebudes.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#480 marekd

marekd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 18:16

shaman3 napsal/a:
Ale to už je přece trochu ohraná písnička, o tom se tu přece celou dobu bavíme, že mi to za to nestojí.

Tak když ti to za to nestojí, tak proč potom to gpx chceš? Vždyť si souřadnice těch keší můžeš do navigace zadat ručně.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama