Pochopím toto: GC50KHK (měsíc stará a už má 12 FP a je opravdu skvělá !)
Ale tohle, to mi hlava nebere GC4QVP5
Hezký odkazy, prozradíš BM, kampak vedou? 
Opravdu zajímavá debata, názory,,,,, zkusim připojit svůj názor.....
Jsem matka samoživitelka, která moc ráda loví, ať už sama nebo se synem. ZAplacení PM si opravdu nemohu dovolit ,,,,,,a proto mám smůlu. Jsem ochuzena o krásné vymazlene PM keše,,,,,,dost mě to mrzí, ale život je boj a né vždy se nám líbí pravidla,,,,,,
PM keše jsem řešil, než jsem měl možnost vyzkoušet PM. Mám jich sice jen asi 12, ale už nevidím důvod se jimi zabývat. Jasně, je k naštvání, když je poblíž a mám nutkání si někam jen tak odskočit, ale s tím se dá žít.
1. je jich málo 2. většina byly max. průměrné 3. spíš kvůli místu, kde bylo potřeba návštěvnost omezit (logické), nebo po opakované ztrátě, což se dá ještě pochopit, popř. obojí
Dokud se z toho nestane móda a zvyk, nemá smysl se tím zabývat. Bylo by škoda, kdyby PM keše obsadily všechny hezký místa, nebo se staly většinovou záležitostí. Ale v současném počtu a situaci je to, podle mě a zvlášť pro nás víkenďáky, nepodstatný problém. Tohle zjištění mi trvalo 3 roky....
Už se mi asi 3x stalo, že jsem až při logování zjistil, že je keš PM a zůstala mi v GPS z dob členství. Upozorňuju na to ownera v logu a nikdy se nestalo, že by měl proti logu jakékoli námitky.