Keš vhodná pro děti...
Vytvořeno od
sobikovi
, srp 08 2012 12:05
70 odpovědí na toto téma
Publikováno 09 srpen 2012 - 6:23
Krásné přírodní hřiště u Mariánských Lázní.
A navíc si můžete natočit kyselku.
GCXWEH
Publikováno 09 srpen 2012 - 10:01
Tak se nám to rozrůstá Zvolna přidávám další krabičky vhodné pro naše robotky... Znovu ale připomínám, jde především o krabičky, kde děti pravděpodobně něco najdou nebo si pohrajou v nejbližším okolí.
Dostupnost kočárkem apod. neřeším, na to jsou jiné atributy a rodiče si je jistě dokáží vyhodnotit.
Publikováno 09 srpen 2012 - 10:44
Arabela je v nominaci na FB, ale nejsem zcela přesvědčen, že je to keš přímo pro děti - nebyl jsem tam, nevím jaké jsou krabičky, ale zatím to beru jen jako sérii s pohádnovým listingem... To by bylo asi na bookmark "Pohádkové keše"... nicméně vím o ní a beru na vědomí.Gleep napsal/a:
Možná se tam hodí i náš šmoulí poklad :-) GC317A6
A co celá série Arabela?
Publikováno 09 srpen 2012 - 19:19
Naše kešky jsou dělané hlavně pro děti, kromě Kostela v Hostivaři, kdo chce ať se mrkne na náš profil, ať to tady nemusím všechno vypisovat;)
Kdo si hraje, nezlobí
Publikováno 10 srpen 2012 - 6:41
Krabička, kde by bylo vždycky něco pro děti, tu neznám.
Ale mám pár tipů, na odlov typu mudlomanžel pohlídá děti (např. na hřišti) a já si na pár minut odskočím na odlov. Pokud naše děti totiž uvidí na místě hřiště, pak už je nějaká keška nezajímá a nechtějí se mnou jít hledat. i když jindy hledají ochotně a mladší někdy najde dřív než já.
Beru to podle toho, jak se na místě líbilo našim dětem. (Nyní 3 a 5 let.)
GC14KJK - o víkendech se můžete s dětmi svézt vláčkem (motoráčkem nebo parním), je tam i dětské hřiště, trampolína, aby se dětem lépe čekalo
GC159N9 - je to takové pozapomenuté místo, ale moc milý pán na přívozu. Můžete si na místě půjčit loďku s pádly nebo s motorem a vyrazit na malý výlet po Labi.
GC15381 - na místě cca 10 labyrintů, kde se dá bloudit. Ale platí se tam vstupné.
GC1GB68 - nedaleko je dětské hřiště
GC12TEG - úžasná železnička na zahradě. Je v provozu jen pár dní v roce. Vstupné dobrovolné. Když jsme tam byli my, měli rozložený i skákací hrad.
GC39FGM - nedaleko je dětské hřiště (na ostrově je pár finálek multin nebo mysterek, ale projít je by chvíli trvalo, tak je tu nebudu zmiňovat)
GC2E6MW - na výchozích souřadnicích je dětské hřiště
GC2E2PY - na jedné straně rybníku je keš, na druhé je dětské hřiště
GC36QAH - "orloj" po vhození mince hraje písničku. Nedaleko je fontána, kde se děti v létě cachtají.
GC1NWJQ - nedaleko dětského hřiště. Kdysi tam taky opravdu byly zvířátka. Před týdnem obsah tristní.
GC20365 - finálka nedaleko dětského hřiště
A teď pár keší, které odloveny nemáme:
GC2836B - cílem je sice bobová dráha, ale pro menší, bojácné nebo skrblíky je tam dětské hřiště, domeček pro děti, trampolína
GC31XXA - sice netuším, kde to je, ale podle logů se tam dětem líbí. Jen je potřeba zabalit kyblík a lopatičku.
Tuhle autoři prohlašují za vhodnou pro děti a vzhledem k názvu bych tomu věřila: GC361WB
Publikováno 10 srpen 2012 - 9:54
Publikováno 10 srpen 2012 - 10:21
Sice už děti nejsme a svoje děti taky nemáme, ale myslíme si, že dětem by se určitě mohla líbit keš Drahokámkův drahokam GC28KVP. I když, jak se teď dívám do listingu, tak je keš poničená. Tak snad zas bude brzo v původní kondici, pak jde na místě najít opravdový poklad, až oči přecházejí.
Podpis? Ty to ještě neumíš? Prostě takhle ne... Křížeeek a kolečko!
Publikováno 10 srpen 2012 - 11:45
určitě vám taky za 2,- Kč á ks vyrobí předměty do kešky pro děti i dle vašeho námětu zde:
smazán spam
Já osobně jsem s nimi velice spokojený a vše mi vždy levně a ochotně vyrobili.
Publikováno 10 srpen 2012 - 14:05
Tak jesli mohu prihodit jednu z vlastnich GC31CJX, nejde tak uplno o krabicku, i kdyz i tu se s ohledem an deti snazime pravidlene plnit zviratky, ale ZOO Chleby ma mnoho atrakci pro deti (to ma sice kazda ZOO ale pri velikosti teto deti muzou v podstate volne pobihat po cele ZOO a dle ohlasu se tu detem opravdu libi
Publikováno 11 srpen 2012 - 18:06
My vcera absolvovali tohle Wigo a super http://www.geocachin...9b-5c6cd7440847
petiletej georobotek nadsenej a dvouletacka tapala za nama. V krabici toho sice az tak moc nebylo, ale krom mikro vetsinou nejaky ten kinderbordel vzdycky je, takze spokojenost. Pobavili jsme se vsichni moc a bylo to i poucne
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů