Citecka napsal/a:
Ono psát DNF když JEN nenajdeš a nejseš si jistej, žes hledal na správným místě, je dost matoucí pro ownera - alespoň je to nutný dobře popsat.
DNF píšu skoro vždy - i když je to třeba multina a nenajdu ji kvůli nějakým problémům s výpočtem. I to je podle mě signál pro autora, co se jak kačerům na kešce líbilo... Když ji nenajdu v terénu a nejsem si jistý, že jsem hledal na správném místě nebo dostatečně dobře, tak to taky přiznám...
Jako autora mě spíš štve to, že na některých mých keších DNF skoro nikdo nepíše. To pak klidně na keši, která má normálně 3-5 nálezů za týden není dva týdny nikdo... Byla ukradená či ne? Babo raď... Protože se jedná o kešku, která se ztrácí, tak většinou ztracená je, ale není v mých silách jezdit na kontrolu jen kvůli tomu, že se mi zdá, že ji někdo už měl dávno najít.
Bohužel kačeři, kteří nezalogují DNF tak tím pádem podle mě kazí hru i ostatním, protože autor se nedozví, že je s keškou něco v nepořádku a nemůže ji opravit (či alespoň disablovat) třeba dříve... Po jednom DNF většinou autor stejně neletí hned na kontrolu (alespoň já osobně na to nemám čas)... Leda když jasně ví, že dotyčný hledal na správném místě. Já většinou kontaktuji toho, co mi napsal DNF a zeptám se ho, kde opravdu hledal a pak když vím, že opravdu hledal na správném místě, tak pak jedu na kontrolu. Občas zjistím, že dotyčný třeba kešku přehlédl, ale to také patří k životu... Všichni se občas pleteme a nenajdeme...