Kde to bylo řečeno? Mám Oregon 300 fw v4.20 a novější jsem nenašel.LudaL napsal/a:
Jak bylo řečeno, aktualizuj fw.
Jak máte nastavený OREGON pro geocaching?
Publikováno 20 září 2012 - 19:08
Publikováno 20 září 2012 - 21:15
Publikováno 20 září 2012 - 21:15
mpik napsal/a:
Pokud naviguješ na Poklady a ne na něco jiného (POI, souřadnice, nádraží, atd), tak Oregon při přiblížení k cíli jen pípne a ten nápis s porvrzovacím tlačítkem nevyskočí. Dělá to tak už mnoho verzí FW dozadu. Pokud tobě ne, aktualizuj.
Opravdu tam ty body máš jako keše? U waypointů to pípá, u keší ne
Mám to samý železo co ty. (O300, v4.20)
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 20 září 2012 - 21:24
Máš pravdu. U keší to nedělá. Přesto bych to chtěl vypnout i u POI a WP. A to asi nejde.Michalowic napsal/a:
Opravdu tam ty body máš jako keše? U waypointů to pípá, u keší ne
Mám to samý železo co ty. (O300, v4.20)
Publikováno 20 září 2012 - 21:29
PLAJ family napsal/a:
Máš pravdu. U keší to nedělá. Přesto bych to chtěl vypnout i u POI a WP. A to asi nejde.
Jak říkáš - u POI a WP to bohužel vypnout nejde. A přiznávám, že občas je to k vzteku.. :@
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 21 září 2012 - 12:21
Michalowic napsal/a:
V Nastavení - Navigace máš nastaveno co? Měl bys tam mít:
Preference trasy: Vzdušnou čarou
Na tohle mrknu, dík. Ale píše to nesmysly takovým divným způsobem. Stojím u keše, navigace ukazuje přímou čáru k ní, skutečná vzdálenost ke keši je třeba 10m, na navigaci na mapě je tato vzdálenost přibližně stejná, ale na datovém poli píše 548 km... Prostě to ani neodpovídá té navigační čáře, ta je v pořádku. Nechápu to....
Publikováno 21 září 2012 - 12:40
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 21 září 2012 - 13:02
Publikováno 23 září 2012 - 5:15
Publikováno 23 září 2012 - 7:56
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 23 září 2012 - 9:16
Publikováno 23 září 2012 - 9:28
Publikováno 23 září 2012 - 15:05
Publikováno 13 duben 2014 - 18:43
Ahoj, může mi někdo prosím poradit?
Garmin Oregon: Menu: Mapové informace - Base Maps, Digital Globe (Demo.jnx), BirdsEye ( Brienzer Rothorn.JNX, Carrauntoohil.JNX, Demo.JNX, Mount Blanc.JNX, Zell Am See.JNX ).
Musím mít všechny tyto mapy zapnuté, nebo mi stačí jen zapnout topo czech pro? Zrychlí se mi tím to vykreslování map?
Publikováno 13 duben 2014 - 18:46
Ty JNX jsou jen BirdsEye snimky danych mist podle kterych se jmenuji. Jedine co by melo byt zapnuto krom Topo je Basemapa
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů