Přejít na obsah


Fotka

pozvánka na noční šifrovací hru v Plzni


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 Geomatik z FAV

Geomatik z FAV

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2012 - 23:01

Zdravím kačery z GC.cz.

Rád bych vás pozval na týmovou šifrovací hru, která se uskuteční v Plzni v noci ze soboty 13. října na neděli 14. října. Pokud to nemáte daleko do Plzně a baví vás luštit šifry, přijďte si vyzkoušet něco trošku jiného než mysterky.

Co od akce čekat? Geocachingovou mluvou se jedná o multimystery event. Zjednodušeně řečeno přijdete večer na start, kde dostanete zadání první šifry. Jejím vyluštěním získáte polohu dalšího stanoviště, kde naleznete zadání další šifry. Poloha však není zadána formou GPS souřadnic, protože účastníci hry nemusí GPS navigací disponovat. Celkem takto projdete méně než 10 stanovišť. Za celou noc ujdete okolo 15 km, takže většina času z celkových 10-12 hodin zbyde na luštění.

Cílem hry je pochopitelně vyluštit postupně všechny šifry a tak se dostat až do cíle. Zábava spočívá v luštění v týmu za nepříznivých podmínek (v noci bývá tma a zima, může i mrznout). Může se stát, že s některou šifrou dlouho nebudete moci hnout. O to větší pak bývá radost z úspěchu, který se nakonec třeba dostaví.

Pokud vás popis zaujal, podívejte se na stránky plzeňské šifrovačky, kde se můžete rovnou i přihlásit. Můžete se domluvit s přáteli či rodinou a vyrazit jako tým, nebo se přihlásit i jako jednotlivec (v tom případě vás do některého týmu zařadí organizátoři hry). Přihlašování bude možné do neděle 7. října.

S případnými dotazy se obracejte na kontaky uvedené na stránkách nebo se ptejte přímo zde v tomto vlákně.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama