Jo, díky za nápovědu. Hledal jsem to v Nezařazených skriptech a nenapadlo mě, že by to mohlo být i Nikde. Už to mám.lukabike.com napsal/a:
mpik: o par postu vys Mikrom pise jak na pridani nesilent verze pluginu. Musis si v Spravce pluginu - Skupina hlavnich pluginu dopsat k nesilent verzi skupinu kde se ma zobrazovat, tzn AniMapa. Mas tam i screen

Geoget-statistiky-animace
Publikováno 14 December 2012 - 22:10
Publikováno 14 December 2012 - 22:39
V balíčku jsou dva ggp skripty. Výchozí skupina je AniMapa. Jak už tady ale zaznělo, pokud už byl skript dříve nainstalován, do skupiny se nezařadí. Není mi jasný, jestli skript AniMapa vůbec v menu nevidíš, nebo je jen jinde, než jsi čekal. V Konfiguraci pluginů je u verze 1.0.1 jen volba výstupní složky. Dokumentace byla napřed...mpik napsal/a:
Tak mi ta animapa nějak nefunguje. Ve volbě mám jen silent. V nastavení pluginů mám jen volbu výstupní složky, jinak nic. Navíc při pokusu o odinstalování a novou instalaci jsem si smazal i svou podkladovou mapu. No nevadí, ale bylo to lepší.

Tady mi taky není úplně jasný, co se ti zdá rozbitý... Že by platila poznámka výše?LooperCZ napsal/a:
Operaci ve Správci samozřejmě znám, jde mi o standartní nabídku skriptu v menu Plugins. Je to připomínka, která má tvůrci dobrého skriptu pomoci dotáhnout drobnost.
Brejlil jsem na dokumentaci 5 minut a nic neuviděl. Poraď, kde's co zvýraznil...mikrom napsal/a:
kiReGPS: zvyraznil jsem Ti to v dokumentaci

V mezičase jsem trochu zapracoval. Při testování "tuhnutí" jsem zjistil, že s rychlostí se dá přece jen něco dělat. Prohlížeče se k prodlevě animovaných frame chovají zvláštně. Prodlevu 0 ms přestaví na cca 100 ms, 10 ms taky, ale 20 ms (a více) už respektují. Nechovají se tak pravda všechny, ale Chrome a Opera ano. IE zdržuje furt stejně. Firefox jsem netestoval. Tak jsem stvořil betu 1.0.2, která umožňuje nastavit prodlevy a tím i rychlost. Dokáže to být slušně rychlé. Dejte ale pozor na stabilitu prohlížeče. Prosím o otestování. V betě jsou i další změny. Kromě interních detailů i volba typu prohlížeče pro náhled vygenerované mapy. Bohužel to bylo nutné provést tímto způsobem, neexistuje společná cesta, která by fungovala ve všech browserech. :@
Vše najdete hezky pokupě na Araratu...
Publikováno 15 December 2012 - 9:39
Publikováno 15 December 2012 - 10:29

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 15 December 2012 - 10:34
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 15 December 2012 - 12:05

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 15 December 2012 - 13:34

edit: kde beres ten "browserType" v chrome se mi to zas otevrelo ve dvou zalozkach
1: file:///C:/Users/mikrom/Dropbox/GeoGet/data/script/AniMapa/output/Europe
2: http://leaflet.gif/
schvalne to porad testuju na mape s mezerou v nazvu

edit2: aha v default pas, ale pros se mi to neprevrhlo do config pas nevim.. kouknu na to
Publikováno 15 December 2012 - 14:45
Publikováno 15 December 2012 - 15:31
Publikováno 15 December 2012 - 18:58
Jojo, díky! Vtip je v tom, že tuhle část dokumentace jsem "objevil" teprve včera...mikrom napsal/a:
kiReGPS: je to tucne v popisu funkci pro skripty

Taky jsem ti to zvýraznil v dokumentaci.mikrom napsal/a:
edit: kde beres ten "browserType" v chrome se mi to zas otevrelo ve dvou zalozkach
1: file:///C:/Users/mikrom/Dropbox/GeoGet/data/script/AniMapa/output/Europe
2: http://leaflet.gif/
schvalne to porad testuju na mape s mezerou v nazvu
edit2: aha v default pas, ale pros se mi to neprevrhlo do config pas nevim.. kouknu na to

Že by problém s překlápěním default.pas do config.pas při aktualizaci pluginu...?!?
Publikováno 15 December 2012 - 19:02
Publikováno 15 December 2012 - 19:15
Ano, ano, přesně tak to prosím dělám...HaLuMa napsal/a:
Instalacni balicek spravne nema vubec nijak sahat na config.pas. Ma jen pripadne aktualizovat default.pas. Geoget, kdyz pak nacita ten config.pas, tak sam doplni nove veci z default.pas. Jde o to, aby instalacni balicek pripadne neprepatlal uzivatelovo nastaveni.
Publikováno 16 December 2012 - 1:33
vsiml jsem si, ze se mi nezpobrazuje nejzapadnejsi keska ceska... A mozna ze i vice z Asskeho vybezku...

Publikováno 16 December 2012 - 8:14
-PaD- napsal/a:
Ahoj,
vsiml jsem si, ze se mi nezpobrazuje nejzapadnejsi keska ceska... A mozna ze i vice z Asskeho vybezku...
Musim podekovat ze pekne odvedenou praci, az AniMapa mne donutila se podivat na svoje statistiky graficky a pekne se na to kouka a hned jsem si je dal do profilu.
Ale k predchozimu prispevku, podival jsem se na ten nejzapadnejsi bod a tez ho nevidim, stejne tak i nejvychodnejsi a nejsevernejsi. Nejjiznejsi tam pravdepodobne je, jelikoz to je multina, ktera zacina kousek od hranic. Mozna by to chtelo nejaky ten pixel pridat na rozmer mapy.
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 16 December 2012 - 9:24
Solim napsal/a:
Musim podekovat ze pekne odvedenou praci, az AniMapa mne donutila se podivat na svoje statistiky graficky a pekne se na to kouka a hned jsem si je dal do profilu.
...
Ahoj,
Ja uz podekoval a i flasku poslal a ted jsem 'jen' nasel nejakou chybycku, takze nevim, proc bych mel jeste jednou dekovat tady, ale asi jo, protoze takhle kdyz jsi tak pekne podekoval a ja pred tim jen stezoval tak vypadam jako hulvat...
Ja do statistik vygenerovanou mapu zatim davat nebudu, pockam, az se budou lepe vykreslovat powertraily, ale to je taky takova informace navic, protoze o tom autor (jinak moc pekne) mapky uz taky vi.
S rychlosti vyvoje to bude tak pristi tyden...

Publikováno 16 December 2012 - 11:16
-PaD- napsal/a:
Mapa ČR, která je součástí instalace, je ta z GgStatu. Je ořízlá těsně k hranicím, někde i trochu přes. Při animaci se vykreslují jen ty keše, jejichž ikony se celé vejdou na podkladový obrázek mapy. Z toho vyplývá tenhle problém. Ty vaše se prostě nevejdou. Je možné to snadno poladit kalibrací mapy v INI - úpravou souřadnic levého horního a pravého dolního rohu. Nebo je možné si celkem lehce stvořit mapu vlastní.Solim napsal/a:
Ale k predchozimu prispevku, podival jsem se na ten nejzapadnejsi bod a tez ho nevidim, stejne tak i nejvychodnejsi a nejsevernejsi. Nejjiznejsi tam pravdepodobne je, jelikoz to je multina, ktera zacina kousek od hranic. Mozna by to chtelo nejaky ten pixel pridat na rozmer mapy.
Ostatně AniMapa je takhle myšlena, že si každý snadno udělá mapku území, které ho nějak zajímá...
Publikováno 16 December 2012 - 12:28
kiReGPS napsal/a:
-PaD- napsal/a:
vsiml jsem si, ze se mi nezpobrazuje nejzapadnejsi keska ceska... A mozna ze i vice z Asskeho vybezku...Mapa ČR, která je součástí instalace, je ta z GgStatu. Je ořízlá těsně k hranicím, někde i trochu přes. Při animaci se vykreslují jen ty keše, jejichž ikony se celé vejdou na podkladový obrázek mapy. Z toho vyplývá tenhle problém. Ty vaše se prostě nevejdou. Je možné to snadno poladit kalibrací mapy v INI - úpravou souřadnic levého horního a pravého dolního rohu. Nebo je možné si celkem lehce stvořit mapu vlastní.Solim napsal/a:
Ostatně AniMapa je takhle myšlena, že si každý snadno udělá mapku území, které ho nějak zajímá...
Ahoj,
chtel jsem ti poslat hnedou mapku (kdyz uz tam je modra), ktera je taky v ggstatu pro hnedy barevny schema (moc se nepouziva), ale asi jeste upravim ty stavajici, aby to bralo extremy...
Pridavam na TODO

Publikováno 16 December 2012 - 22:17
Tím sice zjistím seznam keší, ale už ne kdy je dotyčný našel, což ale pro tuhle mapku potřebujuHaLuMa napsal/a:
Geojarrym to nebagruj, jen s jeho pomoci zjisti GC kody nalezu a nech si to ulozit do GGT. To je rychle. Samotne tahani kesi pak pouzij pres API,nebo z tve dosavadni databaze.

Publikováno 16 December 2012 - 23:29
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů